Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé maminky, chtěla bych se zeptat, kolik stojí screening prvního trimestru?
Mám vrozenou srdeční vadu a moje gynekoložka mě poslala pro jistotu na již zmiňovaný screening…pojedu do Liberce. Už tu nějaké diskuse byly, ale ceny se dost lišily. Děkuji za odpovědi.
Já platila v Brně 1450 Kč…ale kdesi jsem slyšela, že když je nějaká nemoc/vada v rodině, dalo by se to uhrát na pojišťovnu, co se na to zkusit zeptat doktorky?
Já byla teď v Olomouci a pokud máš doporučení od DR., tak tam platíš jen 30 kč regulační polatek, ale když jsem byla 2 roky zpět u nás v Krnově- teď už to tu nedělají, tak jsem platila 1000 kč
Děvčata, děkuji za odpovědi. Podívám se přímo na jejich stránky, třeba to tam někde najdu. Říkala jsem si, že to bude třeba levnější, když to mám doporučené přímo od gynekoložky. Uvidím ![]()
Pokud mas doporuceni od dr., melo by to byt zdarma. Jinak v Havl. Brode se v nemocnici neplati nic. Jinde je to 1000,– az 1500,– vetsinou.
Mě na screening poslal gyndr s žádankou a platila jsem v Prostějově 1.400kč ale byla jsem tam i na velkém UTZ ve 20tt a platila jsem jen 30kč a teď tam půjdu zase na kontrolu. Myslím, že záleží na tom, zda jdeš do nemocnice, nebo do soukromé ordinace, nebo nevím, kdo to stanovuje, fakt netuším
![]()
Prediko ve Zlíně 1400,– v cenně byla jedna fotka zdarma.
A 500,– mi vrátila VZP loni měli nějakou akci.
Jo a kontrolní genetika ve 21tt byla zdarma
.
Příspěvek upraven 07.02.13 v 19:28
Platila jsem litr. Co se týče srdce, viděl by tam lékař asi jen velké, hrubé vady. Na srdce se více zameruje ultrazvuk kolem 20tt. Držím pěsti. ![]()
@vanuatu píše:
Milé maminky, chtěla bych se zeptat, kolik stojí screening prvního trimestru?
Mám vrozenou srdeční vadu a moje gynekoložka mě poslala pro jistotu na již zmiňovaný screening…pojedu do Liberce. Už tu nějaké diskuse byly, ale ceny se dost lišily. Děkuji za odpovědi.
Já byla v Libereci a měla doporučení a neplatila jsem nic, ani u jednoho těhu ![]()
To je individuální - Brno Bohunice 1.000,–, Brno Helios 1.500,–