Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ostrava, dělal mi ho můj gynekolog, poprvé 650Kč, podruhé 850Kč
Ometačka, to jsi mě potěšila
A byla jsi také v Gennetu??
Koukám, že se ceny opravdu liší…co nemocnice, to jiná cena.
Ještě jednou všem moc děkuji, asi se opravdu zeptám své gyndařky. Myslela jsem, že je to zadarmo, žádnou cenu mi neřekla, ale pak jsem právě četla, že některé maminky platily, tak proto ten dotaz ![]()
@vanuatu
já jsem měla i zprávu z genetiky a musela jsem si to zaplatit..zkusím se zeptat na VZP, jestli mi aspoň část proplatí.. ![]()
@Marssyy a to si kde byla v OVě? já sem byla ve fakultce a za 950 Kč.. ještě že mi to potom celé proplatila pojišťovna
Šla jsem tam s doporučením od gynokoložky a platila jsem 1000,– v Karlových Varech.
@vanuatu Ahojky, u meho doktota stoji krev 850kc a UTZ tusim 550kc. Ale mrkni, jestli tvoje zdr. pojistovna neco neprispiva ![]()
@vanuatu píše:
Ometačka, to jsi mě potěšilaA byla jsi také v Gennetu??
Koukám, že se ceny opravdu liší…co nemocnice, to jiná cena.
Ještě jednou všem moc děkuji, asi se opravdu zeptám své gyndařky. Myslela jsem, že je to zadarmo, žádnou cenu mi neřekla, ale pak jsem právě četla, že některé maminky platily, tak proto ten dotaz
Ano, byla jsem v Gennetu a velká spokojenost. Příští týden jdu na 2.screnning. ultrazvuk a nemůžu se dočkat..
@Radanka25 píše:
Mě na screening poslal gyndr s žádankou a platila jsem v Prostějově 1.400kč ale byla jsem tam i na velkém UTZ ve 20tt a platila jsem jen 30kč a teď tam půjdu zase na kontrolu. Myslím, že záleží na tom, zda jdeš do nemocnice, nebo do soukromé ordinace, nebo nevím, kdo to stanovuje, fakt netuším![]()
Nikdo to plosne nestanovuje, pojistovna to plosne nehradi a tak zalezi na nemocnici( lekari), jakou cenu si nasadi. Stejne jako treba UZ pro samoplatce.
V Plzni v r. 2011 sem platila 1500,– (byly v tom asi 3 fotky).
Pojišťovna (205) mi v rámci manažerky mateřství proplácela vyšetření, vitamíny atd do výše 2000,–
Třeba pojišťovna 205 hradí celý prvotrimestriální screenig… a zaplatili mi to včetně fotky