Mimčo nespolupracuje

Ariadne
7.2.13 12:15

Mimčo nespolupracuje

Pěkný den,

tak jsem doufala a těšila se, že dneska na velkem utz budeme vědět, co čekáme a máme smůlu :,(

Šel i manžel, ale mimčo otočené zády, nohy s prdelkou dole u močáku. Před 3 týdny jsme byli na 3D a bylo to podobné. Trochu jsem doufala, že se nějak přetočí, ale zdá se, že se s náma moc nebavi :mrgreen:

Prosím, měl jste to někdo podobně? Otočilo se to třeba později? Do poradny jdu za měsíc, tak mi dr. řekla, že to zkusí znovu, ale jsem bez naděje :nevim:

Dr. teda trochu řekla, že holka, že je tam tak špatně složené, že to je opravdu s velmi malou jistotou :think:

Někdo ještě nemá dítě exhibicionistu? Ta zvědavost je teda šílená :zed:

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
7.2.13 12:18

Známá to měla podobně, mimčo se nechtělo ukázat. Prý na to aby se ukázalo pomáhá dát si něco sladkého než jdete na ultrazvuk. Nevím zda je to pověra, ale zkusit to můžete!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 12:21

Moje sestřenice si moooc přála vědět, jestli čekají holčičku, nebo chlapečka a miminko se jim né a né ukázat. Takhle to bylo až do porodu. Intuitivně věděla, že to je holčička, ale na UTZ se pořád malá schovávala a nechtěla se ukázat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
7.2.13 12:22

Mě se klárka ukázala až kolem 26tt, kdy jsme byli neplánovaně na UTZ, protože jsme se slabým krvácením jeli na pohotovost. já teda měla výhodu, že kvůli těhotenské cukrovce mi dělali velký ultrazvuk každý měsíc. později se už děti ukazovaly obě s přehledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.2.13 12:25

Mě se starší ukázal až ve 30tt, a mladší ve 24tt, to jsme poprosila doktora, jestli by se nepodíval, když si zaplatím fotku :lol: ale stejně jsem u obou už od pozitivního testu tušila kluky :) s tím sladkým to je tak, že se tím většinou probere, začne se hýbat, tak je možnost, že ukáže i rozkrok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
7.2.13 12:26

Mamce se ségra neukázala až do porodu. Všichni si mysleli, že to bude kluk (špičaté bříško, krásný vlasy, žádný pupínky, i dr. to odhadoval na kluk, ale nikdy fakt nebylo nic vidět).. a když mamka porodila, tak první co bylo ji řekli, že má krásnou zdravou holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
7.2.13 12:32

S tím sladkým jsem to taky slyšela, že je pak aktivnější. Zkusím to před tou další poradnou, že se třeba víc rozhýbe. Navíc chodím dost pěšky, tak by ho to taky mohlo trochu natřást :-D Intuitivně si říkám, že kluk, ale sen (zatím jediný o mimču) byl s holkou, takže to je pořád 50.50.

Plěť mám sice nic moc, ale bříško spíš do šířky. Na to, že jsem za půlkou, tak je opravdu malý a navrch mám jen 4kg. Jenže to jsou všechno jen babské rady :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1038
7.2.13 12:34

Já zjistila pohlaví miminka až ve 30 tt, dřív se nechtěl ukázat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.2.13 12:34

Mám to stejně. Ne s pohlavím, ale s obličejem. 4× jsem byla na 3d pro fotku, 4× měla obličej buď k mým zádum, ruce před ksichtikem nebo obojí. 1× 4d a to stejný. Jo, hold chce překvapit. Dr mi řekl, že už to nemá cenu, že se prostě už neotočí, leda bych to zkoušela denně, což nemám čas, peníze, ani už náladu, protože jsem vždycky odcházela zklamaná. Ale mně jde ‚jen‘ o obličej, na nás špulí prdelku furt no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
7.2.13 12:37

@Seizdra s tím otočením dozadu je to stejné. Vždycky jsem si myslela, že jsou tam ty mimča nějak bokem, ale my ho máme přilepený obličejem k zadní stěně. A ani podle pohybů mi zatím nepřišlo, že se tam nějak otáčelo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2517
7.2.13 12:39

To znám naše malá se taky nechtěla ukázat asi se styděla :mrgreen: měla pořád nožky k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
7.2.13 12:40

Tak já se musím tedy zasmát! :lol: :lol: :lol: Dnes jsem byla již na několikátém UTZ od 14 týdne a opět nic… Úplně stejná situace jako u Vás! Malé ukazuje prdelku, pohlaví vidět jde, ale ne tak dobře, aby se dalo poznat, co to je! :roll: Takhle to vypadá na „chcandu“, ale taky to můžou být kuličky a pindík vpředu schovaný… Prostě je mimi blbě natočený. Doma máme holčičku, tak trochu doufáme, že bude pokračovatel rodu, ačkoli holky by zase k sobě lépe šly. No každopádně bych to už ráda věděla, abych mohla přikupovat hadříky… :nevim: V prvním těhotenství jsem to také pořádně nevěděla až do porodu. CHtěla jsem holčičku, všichni říkali, že to tak i skoro vypadá, ale že ruku do ohně za to nedají. Dnes mi doktor říkal, že se takhle u jedné maminky sekli hned 2 doktoři najednou a má pěkného chlapečka. Tak babo raď. Když jsem byla na UTZ se Zuzankou, tak ta byla jednou natočená dokonale, ale jednu ruku měla za hlavou a druhou si držela frndu… Stydlína moje! :mrgreen: Tak jsme si říkali, že když je to tak cudný, bude to holka. No a teĎ se mimi taky nechce ukázat, připravuju se tedy na druhou princeznu! :mrgreen: :palec: Tak snad budeme my i Vy do porodu moudřejší. Máme to koukám kousek od sebe. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2528
7.2.13 12:44

Mi se prvorozený nechtěl ukázat celé těhotenství, ještě 14 dní před porodem mi doktor říkal, že to na ultrazvuku jde špatně vidět a že to bude určitě holka a byl to kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.2.13 12:55

Dcera nespolupracovala od zacatku, uz na NT screeningu ve 12.tt jsem byla skoro hodinu, nez se vsechno podarilo spravne zmerit.
Pohlavi se ukazalo az na poslednim diagnostickem UTZ ve 30.tt, ale jenom nahodou, pri mereni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
7.2.13 13:00

Taky tak :mrgreen: jsem ve 24. týdnu stále nic. Malé se mrská tak, že nejde na pohlaví v klidu zaměřit. Už jsem to zkoušela s dr. 3× a nic. V úterý jdu znova a už ani nedoufám. Za měsíc jdu na 3D, tak snad…uvidíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí