Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem nastavajici maminka 8+2 terminy porodu na 14-17.9po prve do poradny jdeme 25.2 bubu mit tehu karticku
od zacatku tehu sem doma tak bych byla rada kdybych si mohla s nekym psat jinak me prvni
vytouzene tehu!
@nikyt Ahojda, taky čekám první mimčo a moc se na něj těším, ale už je to nějaký dlouhý, teď jsem ve 34.týdnu a čekám na porod. Všechno už máme koupený a je to hrozná nuda být každý den doma a čekat. Od začátku těhu jsem doma a byla jsem i rok před tím, když jsem si po škole nemohla najít práci a pak jsem otěhotněla. A ty budeš celý těhu doma?
Je ahoj to jsem rada ze se nekdo ozval
tak to uz mas za par taky bych uz to chtela mit za par
no budu doma az do konce na jednu stranu sem rada a na druhou uz ted se nudim s pritelem sme se snazili pul roku tak mame hroznou radost a co budete mi a muzu vedet kolik ti je me je 21let
Já otěhotněla v podstatě hned na první pokus
. Přítel si samozřejmě přál klučinu, ale bude to holčina Eliška, tak když tak na druhý pokus to bude třeba kluk, ale ze začátku těhu se mi zdály sny o tom, že to kluk bude a ono nic
. Já jsem zase ráda za holčičku, až ji budu parádit a tak. Mně je 23let ![]()
No tak to je pekne jmeno, ja myslim ze u nas to klucina bude mam takove tuseni ale nejak to neresime hlavne a by to bylo v poradku a jaky mas kocarek ja porad nevim jeste ze mame jeste ca
s a moc se me libi novy cam combi jinak jmena uz mame od zacatku vyresene u holcicky Natalka a u chlapecka Matyasek a kdy ti zacalo rust brisko? a tehotenstvi mas vse ok ![]()
Ahojky holky… přidávám se k vám
za chvilku mi bude 21 a k dnešnímu dnu jsem 5+6 ![]()
Děkuji
no občas mě bolí záda a břicho, vůbec nemám chut k jídlu, pálí mě žáha a v práci mě poslali domů, protože jsem tam dostávala závratě… takže všechno dohromady
jinak jsem dnes byla u dr. fazolka už má 13mm a na další KO až 28.2. pro průkazku ![]()
@nikyt Já jsem si koupila kočárek z bazaru za 2500,– a je to Cortina X3 Evolution. Je úplně nádhernej a zachovalej dokonce k tomu je i autosedačka a veškerý vybavení. Za ty peníze to je nádhera
. Bříško mi začlo růst, tak v půlce čtvrtého měsíce, já jsem právě taková drobná, tak to začlo být brzo vidět, ale kámošce začlo růst, až někdy v sedmém, je taková baculatější. Zatim je všechno s těhotenstvím v pořádku, mimčo se má prý dobře a moje tělo snad taky, ikdyž to tam je teď všechno zmáčknutý. Jak zvládáš první trimestr? Já jsem byla šíleně náladová a unavená a občas závratě a nevolnost. To byl děs
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Je mi 23 a jsem 33tt
Čekáme holčičku Eriku a už se těším až budeme mít za sebou porod ![]()
Bolly: jak ty se připravuješ na porod byla jsi někde na kurzu nebo něco?
@marillynka Ahoj, na kurz nikam nechodím. Doufám, že to zvládnu bez přípravy
. Jenom si o porodu čtu co a jak to probíhá a párkrát jsem se koukla na video o porodu, přítelovi jsem to video ani neukázala, protože by asi změnil názor na to být u porodu. Nějaký porody vypadají fakt hrozivě, ale zase nějaký v pohodě, tak snad ho budu mít v taky pohodě. A ty někam chodíš na kurz?
Ahoj cortina to je moc hezky kocarek
ja uz se hrozne tesim az budu mit brisko ale ze ho budu mit v tech nejvetsich paracich no budu to muset zvladnout jinak ty nalady no mam dost casto kolikrat dokazu bejt i zla tak doufam ze se to brzo srovna a co porod ja uz ted se bojim pritel je na pohled silak ale v jadru ne ze by se bal nechce tam jit pry pocka venku
nutit ho nechci treba si to jeste rozmysli a jak u vas pritel chce?
No to me povidej ted sem do uklizela zada me asi upadnou;-)tak to mas skoro jak ja ja jdu po prve do poradny 25.2 uz se tesim az dostanem karticku
a ty chodis do prace?
Ahoj vitej mezi nama tak ty to mas taky uz za par jak se pripravujes? mas uz vse koupene? taky se uz tesim na mimi a kdy mas termi?;-)
Ahojky… Taky vítám novou těhulku
No já jsem od středy doma na nemocenské, pracuji v automobilce u linky a to se opravdu nedalo zvládat… na tu poradnu se už moc těším… doufám, že bude vše ok… je to naše třetí fazolka a dofám, že už se nám konečně narodí… jen to čekání… ach jo… 28. je fakt za dlouho…
No ty záda mě taky celkem dost bolí… ![]()