Nastávající maminky po dvacítce?

212
7.2.13 12:07

nastavajici maminky po dvacitce ja 8+2najde se tu nekdo?

Ahoj jsem nastavajici maminka 8+2 terminy porodu na 14-17.9po prve do poradny jdeme 25.2 bubu mit tehu karticku ;-)od zacatku tehu sem doma tak bych byla rada kdybych si mohla s nekym psat jinak me prvni :srdce: vytouzene tehu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
7.2.13 15:22

@nikyt Ahojda, taky čekám první mimčo a moc se na něj těším, ale už je to nějaký dlouhý, teď jsem ve 34.týdnu a čekám na porod. Všechno už máme koupený a je to hrozná nuda být každý den doma a čekat. Od začátku těhu jsem doma a byla jsem i rok před tím, když jsem si po škole nemohla najít práci a pak jsem otěhotněla. A ty budeš celý těhu doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.2.13 16:57

Je ahoj to jsem rada ze se nekdo ozval :kytka: tak to uz mas za par taky bych uz to chtela mit za par :D no budu doma az do konce na jednu stranu sem rada a na druhou uz ted se nudim s pritelem sme se snazili pul roku tak mame hroznou radost a co budete mi a muzu vedet kolik ti je me je 21let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.2.13 18:20

Já otěhotněla v podstatě hned na první pokus :). Přítel si samozřejmě přál klučinu, ale bude to holčina Eliška, tak když tak na druhý pokus to bude třeba kluk, ale ze začátku těhu se mi zdály sny o tom, že to kluk bude a ono nic :D. Já jsem zase ráda za holčičku, až ji budu parádit a tak. Mně je 23let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.2.13 20:00

No tak to je pekne jmeno, ja myslim ze u nas to klucina bude mam takove tuseni ale nejak to neresime hlavne a by to bylo v poradku a jaky mas kocarek ja porad nevim jeste ze mame jeste ca :lol: s a moc se me libi novy cam combi jinak jmena uz mame od zacatku vyresene u holcicky Natalka a u chlapecka Matyasek a kdy ti zacalo rust brisko? a tehotenstvi mas vse ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
7.2.13 21:17

Ahojky holky… přidávám se k vám :) za chvilku mi bude 21 a k dnešnímu dnu jsem 5+6 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.2.13 21:22

Ahojky tak vitej ;-)jak si na tom jaky mas tehu vse ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
7.2.13 21:58

Děkuji :) no občas mě bolí záda a břicho, vůbec nemám chut k jídlu, pálí mě žáha a v práci mě poslali domů, protože jsem tam dostávala závratě… takže všechno dohromady :D jinak jsem dnes byla u dr. fazolka už má 13mm a na další KO až 28.2. pro průkazku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.2.13 08:58

@nikyt Já jsem si koupila kočárek z bazaru za 2500,– a je to Cortina X3 Evolution. Je úplně nádhernej a zachovalej dokonce k tomu je i autosedačka a veškerý vybavení. Za ty peníze to je nádhera :). Bříško mi začlo růst, tak v půlce čtvrtého měsíce, já jsem právě taková drobná, tak to začlo být brzo vidět, ale kámošce začlo růst, až někdy v sedmém, je taková baculatější. Zatim je všechno s těhotenstvím v pořádku, mimčo se má prý dobře a moje tělo snad taky, ikdyž to tam je teď všechno zmáčknutý. Jak zvládáš první trimestr? Já jsem byla šíleně náladová a unavená a občas závratě a nevolnost. To byl děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
8.2.13 13:51

Ahoj holky můžu se k vám přidat? Je mi 23 a jsem 33tt :) Čekáme holčičku Eriku a už se těším až budeme mít za sebou porod :mrgreen:
Bolly: jak ty se připravuješ na porod byla jsi někde na kurzu nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.2.13 14:07

@marillynka Ahoj, na kurz nikam nechodím. Doufám, že to zvládnu bez přípravy :). Jenom si o porodu čtu co a jak to probíhá a párkrát jsem se koukla na video o porodu, přítelovi jsem to video ani neukázala, protože by asi změnil názor na to být u porodu. Nějaký porody vypadají fakt hrozivě, ale zase nějaký v pohodě, tak snad ho budu mít v taky pohodě. A ty někam chodíš na kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
8.2.13 14:36

bolli

Ahoj cortina to je moc hezky kocarek :palec: ja uz se hrozne tesim az budu mit brisko ale ze ho budu mit v tech nejvetsich paracich no budu to muset zvladnout jinak ty nalady no mam dost casto kolikrat dokazu bejt i zla tak doufam ze se to brzo srovna a co porod ja uz ted se bojim pritel je na pohled silak ale v jadru ne ze by se bal nechce tam jit pry pocka venku :-) nutit ho nechci treba si to jeste rozmysli a jak u vas pritel chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
8.2.13 14:40

pepushenka

No to me povidej ted sem do uklizela zada me asi upadnou;-)tak to mas skoro jak ja ja jdu po prve do poradny 25.2 uz se tesim az dostanem karticku :D a ty chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
8.2.13 14:44

marllinka

Ahoj vitej mezi nama tak ty to mas taky uz za par jak se pripravujes? mas uz vse koupene? taky se uz tesim na mimi a kdy mas termi?;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.2.13 14:57

Ahojky… Taky vítám novou těhulku :) No já jsem od středy doma na nemocenské, pracuji v automobilce u linky a to se opravdu nedalo zvládat… na tu poradnu se už moc těším… doufám, že bude vše ok… je to naše třetí fazolka a dofám, že už se nám konečně narodí… jen to čekání… ach jo… 28. je fakt za dlouho… :think: No ty záda mě taky celkem dost bolí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí