Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky… tak ty nevolnosti jsou fakt všude, ale já jsem se zatím ještě ne
tak doufám, že ani nebudu
ale od žaludku se cítím divně a nemůžu se ani pořádně najíst, pač mi je po pár lžičkách zle
já vám tak závídím, že už jste tak daleko… já pořád odpočítávám dny do 28. a on ten čas nějak stojí ![]()
Jo to já taky hrozně počítám ty dny do toho 28
kdy konečně půjdeme zase nakontrolu už se těším ale pak už budu přecházet do porodnice tak na to se moc neteším ale apson tam ty doktory poznám dopředu..
Já teda taky nezvracela jen asi párkrát a vždycky když jsem si čistila zuby nějak mi ta pasta nedělala dobře a to jsem i změnila značku a nic
Neboj tobě to tak uteče taky že ani nebudeš vědět jak ty týdny tak hrozně utíkají mě přinde že si doma vždycky řekneme a zas je pondělí a najednou tu máme neděli ![]()
Jenže když člověk sedí doma sám na nemoceské, tak se to fakt táhne
ale co bych pro naši fazolku neudělala, hlavně at nám to klapne
a kdy máš TP? ![]()
Mno jo já to znám to sezení samotná doma na neschopence
V létě to ještě šlo ale ted ta zima to je hrůza.. Ale zase jsem ráda že to je ted v té zimě tak protože už moc daleko nedojdu a v létě jsem ještě mohla v pohodě lítat venku když jsem měla vycházky.. Ale už se hrozně těším jak nastoupím za 14 dní na mateřskou a budu zase volná jako pták
Takhle podstatě nikam nemůžu
jsem ráda že už e mi ta neschopenka krátí..
Já mám termín 29.3. ale počítám že to bude dřív jestli bude po mě
Ale raději bych dřív a nečekaně než pak přenášet a jít na vyvolání..
Je tak to budes brzo maminka ale co to je skvele ja mam terminy 14-17.9 ![]()
@nikyt Jojo koukala jsem máme skoro stejny termín. A odkud jsi? A ty čekás mimco asi plánované vit?
Jsem z moravske trebove no planovane ty ne a odkud si ty?
Nam to trvalo pul roku tak sme radi ze se nam to uz povedlo;-)
@nikyt píše:
Jsem z moravske trebove no planovane ty ne a odkud si ty?
My se snažili dva roky uz a v listopadu jsem podstoupila LPS kvuli PCO SNYDROMU a menstruace uz pak nedorazila ani
jinak bydlíme v Praze
Tak to jo teda to musite byt taky nadseni a jmena uz mate?
To si pis, šťastní jako blechy jsme byli!
jména máme SAMUEL ci NELA/ADRIANA
a vy?