Nastávající maminky po dvacítce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.2.13 15:28

Ahojky holky :) taky se k vám přidávám..taky čekám první miminko, je mi 21 a zrovna jsem v půlce těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
8.2.13 17:35

lucinka 021

Ahoj tak vitej me je taky 21 :) a jak ses na tom ty taky doma nebo chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
8.2.13 17:36

lucinka 021

Ahoj tak vitej me je taky 21 :) a jak ses na tom ty taky doma nebo chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
9.2.13 12:01

Bolly: koukáš na videa o porodu jo to tě teda obdivuji já teda už taky kdysi nějaký viděla a asi před dvěma měsíci jsme s přítelem jaksi na jedno narazili mno a pak jsem z toho byla na nervy že rodit nepůjdu :D Ane ne tak z toho porodu ale spíš mě dostala ta ženská jak tlačila a řvala to bolí :roll:
Koukám že jdete na kontroly 28.2 já taky :D Mno už aby to bylo je to hrozný to čekání.. Bolly ty chodíš po jaké době na kontroly? Já jdu zase po 3 týdnech hrůza ten jeden týden to je v pohodě ale pak ty dva další už jsou děsný čekání jeslti je všechno ok a tak.. Hlavně si furt říkám nejdůležitější je vydržet tak do toho 35 -36tt pak už budu v klidu :mrgreen: A už se nám to konečně blíží..
JInak holky nakoupeno mám snad asi všechno :) Začali jsme nakupovat hned od začátku aspon něco málinko každý měsíc aby to potom nebyla taková pálka to by jsme asi nedali.. Obdivuji lidi co čekají až na konec nebo třeba na mateřskou a pak jdou do obchodu nakupovat.. J8 teda jsme ráda že nemusím stresovat a vím že je vše doma a stejně se mi už docela blbě chodí někde po obchodech..
Bolly a co čekáš? My čekáme holčičku Eriku :)
Papusenka: Neboj to tak rychle uteče že budeš koukat :) Mi jsme si zrovna dnes říkali jak jsem to zjistila a říkala to přítelovi a najednou máme za měsíc a něco rodit.. JInak ten termín máme podle pohybů 11.3 podle ultrazvuku 29.3 a MS 30.3 takže to máme tak hezky roztáhlí tak raději všechno budu chystat už na ten první termín kdyby náhodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.2.13 12:01

Ahojky mě je 22 a tedka jsem 10+1 a čekáme druhé miminko:P první holčičku jsem měla v 19 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
9.2.13 12:02

Lucinka tak to už taky pěkně uteče :) A už víš co budeš mít?
Holky a jaký máte kočárky jeden jsem tu už četla a vy ostatní? A ti co jste uplně na začátku líbí se vám nějaký nebo ještě po žádném nekoukáte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
9.2.13 12:03
@Blanka22 píše:
Ahojky mě je 22 a tedka jsem 10+1 a čekáme druhé miminko:P první holčičku jsem měla v 19 :)

ahoj vítej :) Tak to bys asi chtěla chlapečka dalšího nebo holčičku? A jak ti je? Bívá ti špatně nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.2.13 12:14

No říkám si že když už mám holčíčku tak bych chtěla chlapečka:Pale přítel zase holčíčku :D ikdyž na holčíčku mám schované věci ještě po Simonce:Ptak nevím beru kluka i holku uvidíme hlavně že to bude zdravé ;) jinak mi teďka celkem fajn je to jak na houpačče jednou se citím dobře a pak se to uplně obratí a je mi zlé :( předtim jsem měla nevolnosti každy den a hlavně ne jen ty ranní ale celodenní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.2.13 16:50

@marillynka Některý videa jsou fakt příšerný, ale mamka mi říkala, že to bolí hodně, ale pak až mimčo vyjde ven, tak je to taková úleva a pocit štěstí, že se hned na tu bolest zapomene. Já vždycky chodím až po měsíci na kontrolu a teď na další jdu 22.2. a to na natáčení a myslím, že je to poslední kontrola a to budu ve 36.týdnu, pak už asi půjdu na kontrolu do porodnice. My čekáme holčičku Elišku :). Já bych chtěla rodit ve 38.týdnu, prostě co nejdřív, už se na ní moc těšíme, ale přítel říká, že ne ne ne, až v termínu. Už se to hrozně táhne ten konec těhotenství. Doktorka by z toho natáčení měla taky zjistit, jestli to vypadá na přenášení nebo ne, tak doufám, že mi neřekne, že to vypadá na přenášení :roll:. Ty by jsi chtěla, aby byl přítel u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
9.2.13 19:35

Bolly:
mno tak já jdu ted za tři týdny na kontrolu a to budu taky ve 36tt a jdu taky na ozvy a stěry na streptokoka a taky doktor říkal že se pak domluvíme na přechod do porodnice.. Na to se moc netěším ale aspon je tam poznám dopředu..Když rodila sestřenka před dvěma lety tak ještě do porodnice nechodila tak ani nevěděla kam vlastně jít a nic tak ted je to zas dobrý že si to člověk očíhne už předem..
Mno tak já bych taky chtěla rodit dřív a hlavně nečekaně nerada bych přenášela a každej den si říkala tak už to konečně bude to měla kámoška a byly to prej pěkný nervy každej den nakonec stejně musela na císař.. podstatě pokud vydržíme do 36tt tak pak už mi je jedno kdy porodíme hlavně překročit tenhle týden a pak na to klidně můžeme jít stejně mám termín podle pohybů ve 37tt a já sama jsem se tak narodila tak už od začátku s tím tak trochu počítám že pokud bude po mě že to bude dřív..
A už máš nějaký posličky nebo tvrdne ti břicho? Já se občas ráno třeba vzbudím a z ničeho nic začnu mít ale příšerný bolesti dole v podbřišku to si vždycky říkám mno jestli to bude ještě horší tak to potěš :lol: A nevím čím to občas je jestli třeba nějak blbě ležím nebo něco ale hlavně že na kontrole je všechno v pořádku tak si říkám že to nic není.. Jen musím brát dost hořčíku protože jsem jednu dobu měla i dost často v noci křeče v nohách :(
Mno přítel u porodu určitě bude sama bych tam nemohla jít a kdyby nešel tak bych vzala mamku ale on půjde tak jsem jen ráda ale je větší stresér než já už ted se toho děsí, že to bude hrůza ani ne tak pro něj jak pro mě.. Ale to nějak zvládnem ne :) Kterejsi den jsem četla na netu jak porodila nějaká 13 holka tak jsem si říkala jo když to zvládla ona tak já taky :mrgreen: A ty budeš mít přítele u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
9.2.13 19:39
@Blanka22 píše:
No říkám si že když už mám holčíčku tak bych chtěla chlapečka:Pale přítel zase holčíčku :D ikdyž na holčíčku mám schované věci ještě po Simonce:Ptak nevím beru kluka i holku uvidíme hlavně že to bude zdravé ;) jinak mi teďka celkem fajn je to jak na houpačče jednou se citím dobře a pak se to uplně obratí a je mi zlé :( předtim jsem měla nevolnosti každy den a hlavně ne jen ty ranní ale celodenní.

mno tak vždycky je nejdůležitější že je to zdravé na pohlaví tak nezáleží :) Mno tak mě teda moc zle nebylo teda nezvracela jsem jen se mi děsně nadouvalo ale stejně jsme nic nevyzvracela.. Jediný co mě teda trápilo bylo motání hlavy hlavně proto že jsme byla v začátcích v létě a ty pařáky mi nějak nedělaly dobře :(
Mno tak já nakupovala oblečky hlavně v neutrálu i když něco růžovýho máme ale není toho nějak extra moc.. Pak už ty vtší věcičky jsou holčičí třeba kalhoty sukýnka a tak ale to se pro druhý dí pak koupit jiný pokud bude chlapeek hlavně to malý mám neutrální a 56 mám převážně všechno bílý už jako malá jsme si říkala že moje mimčo bude celý v bílém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 11:55

nikyt

Od začátku jsem doma kvůli zaměstanání..dělám ve zdravotnictví a kvůli velké fyzické námaze a plno bacilům jsem se rozhodla zůstat doma:) Jinak to strašně utíká..Měli by jsme mít holčičku, čekala jsem, že mi to doktor potvrdí na velkém ultrazvuku, ale náš drobeček se nechce ukazovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.2.13 12:39

Ahoj no me to vubec neutika uz bych chtela met brisko a jaky jmena mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
10.2.13 15:53

Ahojky,

Rada bych se pridala. Je mi 22, cekam sve prvni mimi a jsem 16+2 :) termin porodu mame 26.7. A pohlavi zatim nevime ale jmena mame :D holcicka Ella, klučik Adamek :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.2.13 16:46

Theresa22

Ahoj vitej ja dnes koukala na porod a nebylo to tak zle :) a jak ty koukalas uz na nejaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí