Mucosolvan a Bioparox v těhotenství

202
6.2.13 15:47

Mucosolvan a Bioparox

Prosim o radu, mela nektera tehulka kombinaci mucosolvan tablety plus Bioparox.Mam od vcera silnej kasel, gynekolog rekl at si koupim mucosolvan tak ho mam..hezky se my odkaslava.Ale boli me ted na pruduskach a cely ty dychaci cesty, porad se my tvori hlen v krku. Myslite ze mam nasadit bioparox este k tomu??Neboli me krk jen skrabe jakoby v hrtanu, nic prijemneho..jsem bez teplot. V 21 tt…diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
6.2.13 15:51

Bioparox je lehké ATB…volně prodejné…koukni na net jestli se může v těhotenství vůbec používat!!! A kombinace léků ti poradí v jakékoliv lékárně i po telefonu…neriskuj a zavolej někam…

• Citovat
  • Upravit
4151
6.2.13 15:54

Bioparox se v těhotenství může, spíš ten mucosolvan nevím :nevim: v lékárně mi ho nedopručili ani jako kojící, dali mi prospan, že ten můžou i malý miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 16:09

Ja brala prospan nic, ted jsem si koupila jitrocel, taky celkem nic, porad kaslu hnis a smrkam, potrebovala bych transplantaci plic asi :D

• Citovat
  • Upravit
202
6.2.13 16:09

Dekuju prave neboli jen skrabr dost a bolest tech prudusek..to ale predpokladam ze by mel vyresit Mucosolvan co sem tak cetla.Spis to zkusim zvladnout s nim a trebas jitrocelovy sirup neco prirodnejsiho moc se my do toho nechce gynekolog damozrejme rikal ze bioparox pri bolesti v krku muzu. Uvidim jak bude zitra ;-) @Mišuna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
6.2.13 16:12

To si rikam taky je to neprijemny ale na mucosolvan si nemuzu stezovat krasne vsechno vykaslu ven…je to hruza preci jen mam uz vetsi bisko cekam dvojcatka a pak mr akorat z toho chrchlani vse boli..:((( @vsetin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 16:13

No ja taky vykaslavam ale nejak to nema konce :-/

• Citovat
  • Upravit
202
6.2.13 16:15

Nemam rada zimu soji to za prd ty chripky vsude..hromadna doprava je snad pro tohle jak delana njn musime to pretrpet ://

@vsetin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 16:16

@mysule87 už jsem z toho vycerpana tahne se to s prestavkama snad uz od zacatku tehu

• Citovat
  • Upravit
202
6.2.13 16:27

Fakt a co na to doktor prosimte..mr vcera rekl ze kasel nemi dobrej..v kolikatem tydnu jsi???

@vsetin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
6.2.13 16:28

@vsetin omlouv.sr za preklepy dotykovy telefooon :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 16:28

20+3

• Citovat
  • Upravit
202
6.2.13 16:34

To jsme podobne..:-) ja jsem 20 rovnych… @vsetin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
6.2.13 16:42

Jeste 4 mesice to asi nevydrzim :D co pupik uz mas? :)

• Citovat
  • Upravit
202
6.2.13 16:54

Pricemz tam mam dve berusky tak ho mam velkej..u nas to bude i drive pocitame kdyz vse pujde dobre tak v 36 tt nejpozdeji..Nejsi nahodou na modrym konikovy zaregistrovana?? @vsetin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí