Mám pocit, jako by mi mělo prasknout břicho

6.2.13 19:56

Mám pocit jako by mi mělo prasknout břicho

Ahoj, potřebovala bych radu jsem ve 22.týdnu a strašně mě pne břicho, vždycky když něco sním, může to být cokoliv, tak mám pocit jako bych měla prasknout, napíná se mi břicho celé od podbřišku až pod prsa, okolo žaludku! I když sním třeba jenom jogurt tak mě přijde jako bych vyjedla celou ledničku, je to hodně nepříjemné. Přijdu si jako sud a jídlo se mi vrací, vůbec tomu nerozumím, mám z toho docela strach. Nemáte s tím prosím nějaká z vás zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
eevcca
6.2.13 20:05

Jeee tak to jsem měla cca taky od 25 tt, je to děsný, ale kup si magnezium a hodně promazávej ať ti nepopraská a hlavně to neni tak nepřijemné… zmin se o tom na kontrole, mudr víc poradí, ale neděs se. Nic to neni.

• Citovat
  • Upravit
24870
6.2.13 20:05

Já to takhle cítila celý minulý týden, napínání, ani ne po jídle, ale tak průběžně po celé dny. Teď to povolilo a je to v pohodě. Holt prcek roste, břicho nepraskne, max. strie :lol: Já teda zatím ťukám na dřevo, břicho mám čistý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.2.13 20:10

Neboj, nepukneš :mrgreen:
Zkoušela jsi po jídle vzít rennie, případně espumisan? Obojí se může v těhotenství, rennie je na žáhu, šťávy atd, espumisan na plynatost (já třeba u ovulace zažívala plyatost, kdy jsem se vznášela jak balonek, ale bylo to spíš nahoře v břiše a nebylo to jako typické prdy, espumisan dost ulevil)
Dál mě napadá, zda máš to břicho tvrdé, mohla by to být dráždivá děloha, kdy se dostane něco do žaludku, tak to podráždí dělohu.
Vracení jídla může být těhotenský reflux.
Nechci strašit, ale je tu určitá možnost, že bude hůř, jak břicho ještě poroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
6.2.13 20:12

To teda bude hur :mrgreen: jsem 32tt a žáha palí jak hovado :cert: :mrgreen: a furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 20:13

Když to je jako kdybych měla prasknout zevnitř, jako bych měla vybuchnout 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 20:15
@Gladys píše:
Neboj, nepukneš :mrgreen:
Zkoušela jsi po jídle vzít rennie, případně espumisan? Obojí se může v těhotenství, rennie je na žáhu, šťávy atd, espumisan na plynatost (já třeba u ovulace zažívala plyatost, kdy jsem se vznášela jak balonek, ale bylo to spíš nahoře v břiše a nebylo to jako typické prdy, espumisan dost ulevil)
Dál mě napadá, zda máš to břicho tvrdé, mohla by to být dráždivá děloha, kdy se dostane něco do žaludku, tak to podráždí dělohu.
Vracení jídla může být těhotenský reflux.
Nechci strašit, ale je tu určitá možnost, že bude hůř, jak břicho ještě poroste

ale ten espumisan nebo rennie to zkusím, to je dobrá rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marlenka.x
6.2.13 20:16

A netvrdne ti? Mne tvrdlo hodne po jidle.

• Citovat
  • Upravit
5130
6.2.13 20:19

@indiánka13 ahaaa tak me vylozene tahla kuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 20:19
@Marlenka.x píše:
A netvrdne ti? Mne tvrdlo hodne po jidle.

mě přijde že ho mám tvrdý celý den a v noci to je nejhorší :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
6.2.13 20:32

Určitě to řekni doktorovi, predepise magnezko proti tomu tvrdnuti. Hodně maminek ho bere, neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
6.2.13 20:51

@indiánka13 ahoj,také jsem ve 22tt a mám to samé, vždy po jídle a hlavně večer, když jdu spát, nevím, jak bych se natočila, abych neměla pocit, že prasknu, je to jak, kdy. Snažím se jíst malinké porce jídla, ne těžkou stravu a nejíst večer před spaním. Doktor mi na úlevu předepsal MAGNOSOLV, určitě to svému řekni, dá Ti magnesko pro sklidnění :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 21:12
@Radanka25 píše:
@indiánka13 ahoj,také jsem ve 22tt a mám to samé, vždy po jídle a hlavně večer, když jdu spát, nevím, jak bych se natočila, abych neměla pocit, že prasknu, je to jak, kdy. Snažím se jíst malinké porce jídla, ne těžkou stravu a nejíst večer před spaním. Doktor mi na úlevu předepsal MAGNOSOLV, určitě to svému řekni, dá Ti magnesko pro sklidnění :mavam:

doufám že magnésko pomůže :) já jsem si myslela, že se tohle děje jenom mě, ale koukám klasický příznak, jsem prvorodička a vůbec nemám zkušenosti tak moc děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
6.2.13 21:18

Taky jsem prvorodička, všechno studuji na netu :lol: myslím, že je to normální, ale raději to určitě řekni doktorovi, držím palečky, aby magnésko pomohlo, ještě jsem teda nepřibrala ani kilo, ale když mě začne takhle pobolívat podbříšek, chodím, jak nafouknutý míč, břicho mám jak v 9.měsíci, od podbříšku, až pod prsa jsem napnutá, ale do rána mi zase splaskne :zed: myslím, že lépe nebude, nejspíš, až po porodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.2.13 12:11

Ahojky tak mi to bříško dělá taky jsem ve 28tt, ale jen někdy. Cítím jako by mi měla kůže popraskat, strašný tlak, ale pak to přejde když odpočívám.
Myslím, že to není tvrdnutí, ale že to tam dole prostě všechno roste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky