Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás měla od začátku tušení, že jste těhotná a TT vám to pak jen potvrdil…
Ahoj, my jsme miminko chtěli, tak jsme si nedávali pozor, tušení jsem měla, ale ne hned, až po nějaké době, když mě začaly bolet prsa, ale test mi vycházel pořád negativní. K doktorovi jsem šla až 7+5tt a do té doby jsme to tajili, čekali jsme na potvrzení od doktora, ale babička a taťka to na mě poznali, nevím jak, ale poznali ![]()
U 2.těhotenství jsem to věděla 3.den po styku. Bylo mi tak hodně jinak, že to nešlo přehlédnout ![]()
Ja to taky tusila hned od zacatku ale nepripoustela jsem si to protoze jsem si myslela ze nemuzu otehotnet ihned po vysazeni antikoncepce. Ale mela jsem furu priznaku. Manzel to poznal. Zvetsila se mi prsa. Mela jsem je citlive. Tak rikal asi dva tydny pred testem ze musim byt tehotna.
Poprvé ne, ale podruhé jsem to věděla okamžitě, hned druhý den po
těhotenský test byl pro mě víceméně formalita, uvnitř jsem to prostě věděla, ač jsem na to nikdy nevěřila ![]()
@Radanka25 presne.Test mam negativni, MS nikde a bradavka me fakt boli.Mam uz dve deti, tak ksem myslela ze fo na sobe prece poznam, jestli jo nebo ne, ale, ale vubec nevim.Jsem mela ted nerovnovahu hormonu a tak i nepravid.MS ale docela se to samo srovnalo a ted cekam jestli do pondeli MS dorazi nebo ne.Mela uz byt pred 3dny.
No, u nás se zadařilo hned napoprvé (dítě ale není), potom se zadařilo napodruhé (syn 1,5) a teď mám tušení, že se zas zadařilo, ale test jsem si ještě nedělala… U každého jsem měla takové tušení a všechny byly chtěné a plánované…
Ano a test jsem si nedělala vůbec. Prostě jsem cítila, že jsem byla najednou jiná, sama sebe jsem vnímala úplně jinak, jakoby jsem cítila, že nejsem sama. Navíc se mi po pár dnech také zvětšila prsa.
Já si pořád říkám, že počkám ještě 14 dní, kdy mám dostat MS, ale do té doby se asi zbláznil… Vím, že bych si mohla udělat test, ale mě se prostě nechce, tak se snažím vydržet a odolávat…
@horkam tak to máme stejně, mě prsa bolely, že jsem nemohla ani spát na břiše, menstruace nikde, ale test negativní, to bylo něco, až po 14 dnech se objevila slabounká druhá čárka a stejně mě doktor chtěl vidět až v 7tt, dřív, to prý nemá cenu, tak to byly další nekonečné 3.týdny čekání, ale na prvním UTZ mělo mimi už srdíčko a dostala jsem rovnou i průkazku ![]()
Věděla jsem to u obou těhotenství, u druhého jsem 4 dny po „početí“ bylana preventivce u gyn.dr a tvrdila jí že jsem těhotná.
Test jsem si dělala jen tak, ale vzhledem k tomu že se pozitivní ukázal déle než bych čekala, dělala jsem si ho asi 3krát.
@Radanka25 Jojo to je krasny okamzik jak jlovek slysi to srdicko to znam.Jen nesnasim pocit nejistoty. Zrovna ja po dvou detech bych mela mit nejake zkusenosti a aspon tusit. Jenze nic. Boleji me silene bradavky.Pred MS je mivam citlivejsi, ale tohle je fakt moc. Jinak jsem uplme v pohode a nic vic mi neni az na to moje nachlazeni co ted mam.
Ženy se dělí na dvě skupiny, ty, které daný měsíc otěhotněly a ty, které neotěhotněly. Ty první měly zhust správné tušení a ty druhé se prostě sekly
. Berte to coby odlehčení
.