Tušení těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
7.2.13 09:25
@BarboraF píše:
@MarieOVMUC Po roce? 8o :think:

No, kojení mi vzalo ms, ale jak je důkazem ma tehotenska prukazka, ovulace byla i bez ms:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.2.13 09:28
@Žirafátko píše:
Na mě to poznaly kočky, už jsou devět měsíců na zabiti. :mrgreen:

A jak se chovaly?? Já mám doma tři že bych z nich mohla něco vyčíst??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.2.13 09:29
@MarieOVMUC píše:
No, kojení mi vzalo ms, ale jak je důkazem ma tehotenska prukazka, ovulace byla i bez ms:))

Tak to chápu… No, ono se říká, že kojení není úplně jako antikoncepce, což si někteří myslí…
A kolik měsíců budou mít prcci mezi sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 09:33

Čauky. Já měla klasický majáček-kuřačka +-7 cigár denně. A když se to tam začalo dít, tak se mi zvedal žaludek z cigaret :)
A když se mi na testu objevilo //,tak mi bylo jasné, proč se mi z mého ranního rituálu na balkóně zvedá žaludek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
7.2.13 09:35
@BarboraF píše:
Tak to chápu… No, ono se říká, že kojení není úplně jako antikoncepce, což si někteří myslí…
A kolik měsíců budou mít prcci mezi sebou?

No já jsem věděla, že kojení není antik. Ale selhal i kondom a frekvence milování jednou za měsíc v kombinaci s podle dr „vysusenou“ delohou, mě nevolnosti a bolavá prsa opravdu překvapila:) no nejsem vrahoun, tak budou mít od sebe děti 19 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
7.2.13 09:39

Test byl už jen doplňující.. Nedostala jsem to, jedla jsem brambůrky, co nemam ráda a bylo mi divně zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
7.2.13 09:43

@Denis11 Ahoj,taky jsem po ET a vůbec netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.2.13 09:47

@zlobikbobik A kdy a jaký embryjka ti transferovali??mě v sobotu dvě blastocysty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.2.13 09:48

@barbora
u prvniho ne a ukazalo se hned 4tt, u druheho jsem vedela den po styku a prcek se ukazal az asi 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
7.2.13 09:49

@Denis11 Me v pondělí taky 2 blastocysty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.2.13 10:03

No, já pořád přemýšlím jestli si udělat ten test nebo ne… ale je to teprve 14 dní po MS a 14 dní před… Takže pořád odolávám, i když je to čím dál těžší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.2.13 10:27

Ahoj, já jsem to na sobě taky poznala :lol: Spíš jsem měla menší indicie. Pár dní po ovulaci jsme dělali na domě fasádu a já jsem byla vyslaná pro basu piva a jak jsem ji v obchodě zvedala, tak mi tak zvláštně zacukalo v podbříšku, že od tý doby jsem prostě začínala něco tušit. Jak tady někdo psal o kočkách, tak u mě to byli zase psi. Já přišla na zahradu a ti psi mi vyseli u břicha mohli se zbláznit, pořád čmuchali :mrgreen: No a pak už se k tomu přidali i nějaký sny a to, že mi bylo prostě celou dobu divně. Opravdu jinak - nikdy v životě jsem takový stavy nezažívala :lol:

• Citovat
  • Upravit
4505
7.2.13 11:22

Já teda neměla nejmenší tušení. Žádná bolavá prsa, ani nic jiného. Až když nebyla menstruace, tak jsem dělala test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
7.2.13 12:54

Já asi 4 dny po styku… kdybych se necítila „jinak“ tak by mě ani nenapadlo udělat si test :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.13 13:12

Mě se zdáli sny o dětech a těhotenských testech. Tak sem si udělala TT a vyšel negativní, nedalo mi to a se spožděním jsem šla na gyndu kde mi vzala krev a hcg přez 1000. Letela jsem rovnou po výsledkách do lékárny pro mamatest abych měla na památku a ten byl negativní (prý je určitě procento že se neukážou // i přez graviditu), no důležité bylo hcg. Ted jsem v 2 trim :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky