Nastávající maminky po dvacítce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rybicka18
13.2.13 18:09

@dreadnuth rodina jsou dospěli lidé, kteří jen tak nazory nemění. Rozhodne ne tak často jako skoro 19cti lety klucina. A ty se rozhodne nenech do ničeho nikdy tlačit! At uz rodinou, partnerem, zaměstvatelem, proste nikdy délek to co chces ty a co myslíš, ze je správně. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
212
13.2.13 18:19

rybicka18

Ahoj no ja uz nestuduji ted sem doma na nemocencky :palec: docela nuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.2.13 18:19
@Rybicka18 píše:
@dreadnuth a navíc je srab! Protože pokud někoho vázne milujem, musíš s tim počítat. To zd někdy přijde miminko dřív nekdy neovlivnis. A ten chlap s tim musí počítat pokud by te chtěl se vším všudy zůstane s tebou i ted. Alespon si to myslím a tvrdí to i můj manžel. A ten je opravdu v tomhle jako doma. Co se tyče citu.

S tím naprosto souhlasím, můj muž taky říkal, že vždycky počítal s tím, že se to může stát a přijde mimčo dřív, rozhodně by mě nehnal na potrat…byli jsme spolu, protože jsme spolu chtěli být na pořád a tak je to stále. Přeci s někým nechodím jentak :roll: Dělej to, co sama vidíš jako nejlepší :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybicka18
13.2.13 19:13
@Reinka píše:
S tím naprosto souhlasím, můj muž taky říkal, že vždycky počítal s tím, že se to může stát a přijde mimčo dřív, rozhodně by mě nehnal na potrat…byli jsme spolu, protože jsme spolu chtěli být na pořád a tak je to stále. Přeci s někým nechodím jentak :roll: Dělej to, co sama vidíš jako nejlepší :srdce: :hug:

Tak správně! Další rozumní! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3477
13.2.13 19:45

@marillynka Tak plínky se budou hodit vždycky, že jo :) Těch je potřeba nejvíc. No určitě je zbytečný kupovat moc věcí ve velikosti 50-56, protože z toho dítě hnedka rychle vyroste. A ano kočárek už mám vyhlídnutý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.13 21:35

Ahojky, je mi 22, otěhotněla jsem neplánovaně…dneska jsem 21+1 a zítra nás čeká screening v 21. týdnu, tam se snad dozvíme co čekáme i když mi to na 70% potvrdila dr na prvním screeningu. přítel chtěl holčičku, ale nejspíš si udělal kluka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.13 21:52

To já bych si taky přála holčičku, tak snad vše dopadne jak má a bude se moc radovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.13 21:58

@Rybicka18 Teď to probírám s mamkou, prý by se všechno vyřešilo i bydlení bych měla sama s miminkem kdybych se rozhodla si to nechat takže skvělé zprávy, prozatím :kytka: snad to takhle půjde dál a umoudří se i přítel :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybicka18
13.2.13 22:05

@dreadnuth držím všechny palce co mám! Dej pak určitě vědet! :kytka: ale zni to vse skvěle! :andel:

• Citovat
  • Upravit
23
13.2.13 22:07

@Rybicka18 jistě i napíšu jak to dopadne zítra na gynekologii :) taky držím palečky ať máte vše v pohodě s miminkem i manželem :kytka: a moc děkuju ještě jednou za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybicka18
13.2.13 22:12

Ted zrovna tady lezim u telky a myslím na tebe! Vse bude v pohode uvidíš! Ted dodelavam řidičák pak dostanu auto a klidne dorazím :-)) zítra nápis. Do SZ ti neco napíši.

• Citovat
  • Upravit
23
13.2.13 22:32

@Rybicka18 Držím palečky to dáš :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.2.13 22:46

@Rybicka18 zase mi to nejde odeslat :think: tak podám hlášení až zítra, já tam jdu na 11tou hodinu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybicka18
13.2.13 22:48

@dreadnuth jasné oki, ja jdu do postele jsem unavena :)))

• Citovat
  • Upravit
23
13.2.13 22:49

@Rybicka18 já jdu ještě skouknout film, nějak se nám nechce spát :lol: dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí