Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bonnie86 tak já taky neprožívala těhotenství s hlavou v míse
Měla jsem štěstí za to se mi v létě hodně motala hlava a se smradu se mi nadouvalo, ale nic jsem nevyzvracela jen asi párkrát když jsme si čistila zuby..
Já už to mám za pár 29.3. a čekáme holčičku… a ty?
@marillynka No prave malemu se vubec ven nechtelo
lumpik malej
mela jsem takovej buben uz to neslo tahat, natoz dejchat:) no a hlavne kdyz se narodil mel 4kg. Takze ja, vaha 50kg porodila 4 kg velkyho macka:D a doktorka jen dodala, maminko pockejte az bude druhy, to bude jeste vetsi…Prej bejvaj druhy mimca tezsi nez ty prvni, takze jestli budu rodit po druhe uz jsem se smirila s tim ze budu rodit peknyho macka:D
Jee tak to je už zachvilku, tak to se už nemůžeš dočkat viď? No u nás to taky vypadá na holčičku, doktorka tam pindíka neviděla a já taky ne, jen se tam trošku motala pupeční šňůra tak se uvidí až za týden to jdu na velký ultrazvuk, tak doufám že to bude holčička ![]()
@lolmum teda tak to byl pěknej macík
Mno já myslím že pracidlo to nebdue že bude druhý větší já jsme měla třeba jen 2200 a byla jsem druhá a menší než brácha
Ale narodila jsem se dřív.. To taky hodně přibral že jsi přenášela určitě tak to potom jde hodně rychle nahoru.. Já furt říkám že doufám že bude mít tak 3,000 max 3,500
nejlépe aby byla jako já a měla jen tak 2,500 ![]()
@bonnie86
mno jo už je to za pár
Taky už se mi o tom pořád zdá
ale už se těším jak to budu mít za sebou a hlavně bude břicho pryč a já se budu moct hejbat tak jako dřív a nikdo mě nebude ukopávat ![]()
@marillynka
Tak to ti věřím a hlavně se vyspat na břichu co? s tím bříškem to moc nejde
a přibrala jsi hodně za těhu? já zatím 3kg
@marillynka sice jsem prenasela tri dny ale to prenaseni pro me bylo hrozny, chtela jsem mit porod za sebou a porad nic, kazdej den jsem si rikala dneska cejtim ze to prijde:D a neprislo:D
@lolmum jenom tři dny? Tak to potom jo mno já se většinou setkala právě že vyvolávají porod až po týdnu přenášení
Tak uvidíš myslím si že není důvod se tím ted nějak děsit třeba to tak ani být nemusí.. Já jsme hrozně zvědavá kolik malá váží tak už se těším na kontrolu ale ještě je to dlouhá doba
Takhle ty týdny utíkají děsně rychle ale ty kontroly po 3 týdnech jsou děsný..Ale pak už půjdu do porodnice a tam bdu chodit každej týden tak to teprv bude ten čas utíkat..
No ja si to tak trochu zaridila aby mi ho vyvolali o dva dny drive:).Jdu koukat na ulici:D
@lolmum jo tak to máš dobrý že sis to tak hezky zařídila
určitě je to lepší než tak dlouho.. Já se taky jdu koukat ![]()
Holky nevíte co pomáhá proti „raním“ nevolnostem? Teda já je mám skoro po celý den
Když se neláduju dle chutí tak se mi houpe žaludek ![]()
@dreadnuth tak s tím já nepomůžu
Ale vím že kámoška pila nějaký čaj a jinak musela jen čekat dokud to nepřejde samo ![]()
@dreadnuth pani A
ZAZVOROVA LIZATKA Z LEKARNY… ale uz jsem ti to dnes psala do sms ![]()
@Rybicka18 vážně? to musím zabrouzdat nějak jsem to zapoměla ![]()