Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rybicka18 Jo tak to te chapu ze te to stve, ja jsem kazdej den celej den taky zavrena s mimcem doma.Teda chodime ven, treba na hodku, dve ale jinak jsme porad doma. Pritel pracuje od rana do vecera a vsechny moje kamaradky si uzivaji a ty starsi kamaradky co uz maji deti, bydli treba mimo Prahu, takze obcas za nima vyrazime no.23 je sobota ze? To ja zas nemuzu, protoze jsem pozvana od kamaradky na vinko, takze hlida mamca, pac pritel bude v praci.Ale co jiny den? Kdyz jsi cele dny
sama doma ![]()
Ten smajlik za vetou cele dny, ten tam nepatri!:D omylem jsem ho zmackla:)
@marillynka Ahojky ja uz mam pet mesicu po porodu a ver ze na to rychle zapomenes
jako samotnej porod hroznej neni ale ty kontrakce, ty uz jsou horsi. Jenze ja je mela dost bolestive, protoze jsem mela porod vyvolany. Kazdy to ma ale jinak. Kazdopadne hned potom co prcka vyprdnes tak v tu chvili na vse zapomenes:D, ja jsem maleho vyprdla a zacala jsem se smat, pritel na me civel a rikal ze jsem blazen, ze neni mozne ze se po tom vsem smeju:D Ale niceho se neboj i kdyz ja vim to se mi rekne co, kdyz uz mam porod za sebou ale opravdu se nemas ceho bat. Horsi pak je, kdyz chytnes v nemocnici debilni a neprijemny sestry, to uz je horsi!!!Ja sla s bolestma v kreci z jedny srany chodby na druhou a nikdo mi nepomohl, coz jsem nepochopila.
@lolmum ty jsi se ptala na termín porodu proto jsem napsala 23.9.
ale den kdy muzu jsem nenapsala ani jeden
každopádně mohu skoro kdykoli, kdyz mám doma uklizeno a navareno pro muze na druhy den
takže se stačí domluvit třeba 4 dny dopředu
jinak cele dny uklizim, varim, zehlim košile ty jsou nejhorší
a nebo dělám neco na zahrade a tak, a kdyz se naštve tak zalezu do postel s kotlíkem zmrzliny
![]()
Tak se hlavne drz ja dnes mela doma velky uklid sem to dodelala a jak me bylo zle uple sem byla nejaka slaba a co mas nekoho na pokoji?
@nikyt jejda,to je nepříjemné, ja to vždy dělám raději po kouskach každy den neco a pak je to lepší
jsem na pokoji zatím sama… ![]()
No tak asi priste taky po kouskach;-)aspon ze mas pristup k netu ![]()
@Rybicka18 Jo aha:D tak to je pekny, malej se mi narodil 12.9
No tak to jsme na tom stejne s tema domacima pracema. Bohuzel to zehleni me ale vubec, fakt vubec nebavi.Mam tady asi tyden plny kos pradla a porad se nemuzu k tomu zehleni dokopat. Delas na zahradce? Bydlite v baracku? No ale uzivej si zatim takove te pohody jenom vareni, uklizeni apod.Za chvili budete mit prcka a to bude blazinec a jeste do toho uklizet, zehlit, varit:DDD to je neco…ale zezacatku je to fajn, mimco porad spi ale postupem casu…Budes rodit na Bulovce?
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala, je mi 26 a čekám první mimčo, 7.7.mám termín, tak snad se dočkám, sedmička je totiž moje šťastné číslo ![]()
@lolmum píše:
@marillynka Ahojky ja uz mam pet mesicu po porodu a ver ze na to rychle zapomenesjako samotnej porod hroznej neni ale ty kontrakce, ty uz jsou horsi. Jenze ja je mela dost bolestive, protoze jsem mela porod vyvolany. Kazdy to ma ale jinak. Kazdopadne hned potom co prcka vyprdnes tak v tu chvili na vse zapomenes:D, ja jsem maleho vyprdla a zacala jsem se smat, pritel na me civel a rikal ze jsem blazen, ze neni mozne ze se po tom vsem smeju:D Ale niceho se neboj i kdyz ja vim to se mi rekne co, kdyz uz mam porod za sebou ale opravdu se nemas ceho bat. Horsi pak je, kdyz chytnes v nemocnici debilni a neprijemny sestry, to uz je horsi!!!Ja sla s bolestma v kreci z jedny srany chodby na druhou a nikdo mi nepomohl, coz jsem nepochopila.
mno tak to je děs že ti nikdo nepomohl
Tady prej jsou sestřičky hrozně hodný aspon co jsem slyšela od ženských tak snad nenatrefím na nějakou divnou podle mě vždycky musí někde být nějaká blbá to je tak asi všude
Mno já si furt říkáma si si budu říkat apon už bude u tebe ještě chvilu a bude to mno doufám že to nebude náká desetihodinová chvila
O tom že vyvolávaný porod je mnohem bolestivější jsme slyšela mno doufám že se mě to vyhne a malá bude chtít pěkně ven sama a nebudeme ji muset přemlouvat ![]()
@bonnie86 píše:
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala, je mi 26 a čekám první mimčo, 7.7.mám termín, tak snad se dočkám, sedmička je totiž moje šťastné číslo
teda tak tomáš moc hezkej termín
A jak se cítíš? Všechno v pohodě?
No od 4 měsíce je mi konečně dobře, pořád mi bylo špatně, tak jsem nechápala, že někdo těhotenství prožívá v pohodě a někdo zase s hlavou v míse
ale teď už to je v poho, užívám si nemocenské takže super
co ty kdy to čekáš?