Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peklo dneska to bylo naposled netušila jsem co to se mnou bude dělat ![]()
@marillynka píše:
Holky tak co máte už porod za sebou? jaký to bylo? Dá e to nějak přežít nebo je to děs?
ja mam porod za sebou uz pred 3 rokama:Pa dalsi me ceka v zari:D..prvni porod byl moooooooooooooc dlouhy:Dtrval 19 hodin sice je to bolestive ale da se to vydrzet pak je na tom nejkrasnejsi ze chovas v ruce sve miminko..ale kazdy ma porod jiny moje kamaradka rodila jen 3 hodky:Dtakze mela pohodicku:P ![]()
@Blanka22 teda tak to byl vážně dlouhý porod
jedna kámoška taky jen 4 hodinky prej jen dojela do porodnice a už to skoro bylo to bych taky brala ![]()
@marillynka píše:
teda tak to byl vážně dlouhý porodjedna kámoška taky jen 4 hodinky prej jen dojela do porodnice a už to skoro bylo to bych taky brala
Já už mám porod taky za sebou a i když byl vyvolávaný, tak trval jen 6 hodin
A já měla sice porod hodně bolestivý, ale holka co jsem s ní byla na oddělení šestinedělí říkala, že ji kontrakce bolely jen jako silnější ms
![]()
@posibilities no to jsem zvědavá jaký to bude je to děs když člověk neví do čeho jde
Ani si to nedokážu představit ale furt doufám v to že to nebude tak hrozný a ráda bych teda aby chtěla jít ven sama a nemuseli mi porod vyvolávat ![]()
@marillynka Já jsem z toho taky byla nervózní, ale jakmile přišly první kontrakce tak už jsem se tak „nebála“. Ony jsou nejhorší ty kontrakce, pak to tlačení je už svým způsobem úleva ![]()
@marillynka píše:
@Blanka22 teda tak to byl vážně dlouhý porodjedna kámoška taky jen 4 hodinky prej jen dojela do porodnice a už to skoro bylo to bych taky brala
jj byl dlouhý tak se teďka modlím ať mám kratší..no uvidime rika se ze druhy porody jsou rychlejsi tak se nacham prekvapit ![]()
Ahoj nastavajici maminky koukam ze nam to tu vazne
ja vcera byla u doktora a dostala sem tehu prukazku dalsi tyden jdu na podrobny ultrazvuk pritel pujde se mnou podivat se na nas poklad
moc se na to tesime jinak sem uz 12tyden hrozne to leti rekonstrujeme baracek tak doufame ze to vse stihneme
a jak u vas tehulky jak se mate?
Ahoj..je to spatne, ale jsem tehotna a nejsem a nebyla nikdy zamestnana..jak to bude s maTERSKOU??DEKUJU.. ![]()
@Iva51 Ahojda, tak já to mám úplně stejný. Po škole jsem rok hledala práci a pak otěhotněla a budu pobírat jenom rodičovský příspěvěk nic víc. Ten je nějak okolo 7600,– na měsíc
@dreadnuth jo,jo stoji ta krabicka s 12ti kusy cca 56,–