Nastávající maminky po dvacítce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rybicka18
15.2.13 20:09

@dreadnuth jo,jo stoji ta krabicka s 12ti kusy cca 56,–

• Citovat
  • Upravit
23
15.2.13 20:17

Super zítra naklušu do lékárny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybicka18
15.2.13 21:19

@dreadnuth kdyz pijes kafe po ránu :D

• Citovat
  • Upravit
23
15.2.13 22:03

Peklo dneska to bylo naposled netušila jsem co to se mnou bude dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybicka18
15.2.13 23:16

@dreadnuth tak jsi si to alespon zkusila. :-)

• Citovat
  • Upravit
53
16.2.13 11:48
@marillynka píše:
Holky tak co máte už porod za sebou? jaký to bylo? Dá e to nějak přežít nebo je to děs? :D

ja mam porod za sebou uz pred 3 rokama:Pa dalsi me ceka v zari:D..prvni porod byl moooooooooooooc dlouhy:Dtrval 19 hodin sice je to bolestive ale da se to vydrzet pak je na tom nejkrasnejsi ze chovas v ruce sve miminko..ale kazdy ma porod jiny moje kamaradka rodila jen 3 hodky:Dtakze mela pohodicku:P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.2.13 13:54

@Blanka22 teda tak to byl vážně dlouhý porod :( jedna kámoška taky jen 4 hodinky prej jen dojela do porodnice a už to skoro bylo to bych taky brala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
16.2.13 14:01
@marillynka píše:
teda tak to byl vážně dlouhý porod :( jedna kámoška taky jen 4 hodinky prej jen dojela do porodnice a už to skoro bylo to bych taky brala :mrgreen:

Já už mám porod taky za sebou a i když byl vyvolávaný, tak trval jen 6 hodin ;) A já měla sice porod hodně bolestivý, ale holka co jsem s ní byla na oddělení šestinedělí říkala, že ji kontrakce bolely jen jako silnější ms :think: :P

• Citovat
  • Upravit
1488
16.2.13 14:09

@posibilities no to jsem zvědavá jaký to bude je to děs když člověk neví do čeho jde :D Ani si to nedokážu představit ale furt doufám v to že to nebude tak hrozný a ráda bych teda aby chtěla jít ven sama a nemuseli mi porod vyvolávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
16.2.13 14:19

@marillynka Já jsem z toho taky byla nervózní, ale jakmile přišly první kontrakce tak už jsem se tak „nebála“. Ony jsou nejhorší ty kontrakce, pak to tlačení je už svým způsobem úleva ;)

• Citovat
  • Upravit
1687
16.2.13 18:12

@dreadnuth
mě pomáhá si ráno dělat kakao hned jak vstanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.2.13 09:23
@marillynka píše:
@Blanka22 teda tak to byl vážně dlouhý porod :( jedna kámoška taky jen 4 hodinky prej jen dojela do porodnice a už to skoro bylo to bych taky brala :mrgreen:

jj byl dlouhý tak se teďka modlím ať mám kratší..no uvidime rika se ze druhy porody jsou rychlejsi tak se nacham prekvapit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
26.2.13 17:47

Ahoj nastavajici maminky koukam ze nam to tu vazne :nevim: ja vcera byla u doktora a dostala sem tehu prukazku dalsi tyden jdu na podrobny ultrazvuk pritel pujde se mnou podivat se na nas poklad :srdce: moc se na to tesime jinak sem uz 12tyden hrozne to leti rekonstrujeme baracek tak doufame ze to vse stihneme :lol: a jak u vas tehulky jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.2.13 03:25

Ahoj..je to spatne, ale jsem tehotna a nejsem a nebyla nikdy zamestnana..jak to bude s maTERSKOU??DEKUJU.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.2.13 08:59

@Iva51 Ahojda, tak já to mám úplně stejný. Po škole jsem rok hledala práci a pak otěhotněla a budu pobírat jenom rodičovský příspěvěk nic víc. Ten je nějak okolo 7600,– na měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí