Nastávající maminky po dvacítce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
28.2.13 13:54
@Blanka22 píše:
@Michaela99 ahoj vitej a gratuluji:p me je take 22 a mam take skoro 3 letou slecnu teda presneji v cervnu ji budou 3 roky. a v začátkem června čekáme dalšího caparta:P tak by to mohl být kluk aby sme měly páreček:d :)

sem se spletla začatkem Září bude mímí:D
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.2.13 13:56

@Blanka22 Jůů tak to ti moc přeju.. samozřejmě příbuzenctvo hlásá že to teď musí být holka když kluka už máme ale oba s manžou sme se schodli že nám nezáleží na tom co to bude hlavně že to bude zdravé ale když to bude druhý klučina budeme moc rádi :) já to vidím nebo zatím to vychází na nějaký listopad cca 9 listopad ale to musí už doktor to jsou jen mé odhady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.2.13 13:59

@Michaela99 jj take mi rodina říka at uz mame chlapečka protože ja sem ze 3 sester no a starší segra ma taky holku takže same holky..ale je pravda hlavně že mímí bude zdravé a nezáleží na pohlaví:Ptakže jsi také měla malýho v 19?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.2.13 14:06

@Blanka22 ano otěhotněla jsme v 18ti ale rodila už v 19ti :D Bylo to plánované a ničeho nelituji.. je to můj poklad milovanej :dance: a už se moc těší na miminko.. už hlásil že bude vozit, koupat a hrát si s miminkem a durt chce dávat oučko na bříško.. jen těžko mu vysvětlím že teď ještě nic neuslyší tak max trávení :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.3.13 09:07

@Michaela99 tak ja sem to take měla ze Simonkou jsem otěhotněla v 18 a malou jsem mela na svete 2 mescice po 19…a take jsme ji planovaly…take nicehu nelituji a jsem rada ze ji mam..no ona nejak nevnima ze budem mit mimi ale kdyz ji rekn u ze je v brisku tak prijde a hladi a dava pusinky ale jen kdyz ma dobrou naladu:D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
1.3.13 09:27

@Blanka22 tak to je sluníčko, ono to nejvíce příjde až začnou být pohyby. Až Se to narodí tak vsadí boty že se malej od miminka nehne a to samé čekám. U tebe pokud to není žárlivka. Odkud vůbec ste? Mi Pardubice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
1.3.13 09:29

Omlouvám se a chyby ale ten tablet e za trest :-D musí si k němu pořídit klavesnici jinak ne to pohroma. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.3.13 07:52

@Michaela99 to jo jsem zvědavá jak bude reagovat až to začne vnímat. a halvně až se malé narodí to bude nejkrášnější až ho poprvé uvidí..joo máme se na co těšit:P..no sem tam Simonka žárlí ale už pomalu je to lepší dřív se ke mě nemoh nikdo přiblížit ale učila jsem aby nežarlila a už je v pohodě teďka…no ale doufám že se jí to nevrátí a nebude žerlit na toho prcka :nevim: My jsme z Teplic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.3.13 07:56

@Blanka22 Já jezdím jednou za měsíc do Mostu a Chomutova, manžel tam má rodinu :) Jinak té žárlivosti se hodně bojím.. mrzelo by mě kidyby malý plakal protže by si myslel že už ho nemám ráda.. miminko vyžaduje hodně péče a tak čekám že možná něco takového nastane..chci aby věděl že ani jednoho neupřednostňuji před ruhým a mám je oba stejně ráda.. bože ten tablet :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.3.13 12:25

@Michaela99to jo také simonku budu ucit ze ji mam stejne rada jako ted a budu ji hodne zapojovat do pece miminka aby se necitila odstrcena..bude to tezke samozrejme ze miminko potrebuje vetsi peci a to dite to spozoruje ze se vic venuje tomu miminku proto mozna zapojeni do te pece by mohlo pomoct k tomu ze se staras o miminko a prvnimu decku davas pozornost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.4.13 18:54

Ahoj holky tak nam tu ta diskuse dost zaostava jak se vubec mate a co miminka? mi budeme mit chlapecka a dnes sem byla u doktora vse je ok a matyasek pekne roste a kope jinak dnes sem 21tyden :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.13 19:37

Ahojky
Můžu se přidat? Je mi 21 let a čekám první mimi. Doufáme že to bude holčička. Jinak já jsem v 10tt. Žádné potíže nemám zatím si to naplno užívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.4.13 19:53

Ahoj urcite a gratuluji tak to uz si vydela i srdicko vid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie