Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kelly3 píše:
@marillynka Tak plínky se budou hodit vždycky, že joTěch je potřeba nejvíc. No určitě je zbytečný kupovat moc věcí ve velikosti 50-56, protože z toho dítě hnedka rychle vyroste. A ano kočárek už mám vyhlídnutý
mno tak já 50 ani koupenou nemám až od 56 pokud by byla moc mala tak par kousku koupíme ale jinak raději ne at nám to doma neleží.. A jakej máš vybranej?
@marillynka Tak jasný no, protože je to fakt zbytečný
A jinak mám vybranej tenhle http://www.maximshop.cz/…-/24940.html a ty?
@Kelly3 píše:
@marillynka Tak jasný no, protože je to fakt zbytečnýA jinak mám vybranej tenhle http://www.maximshop.cz/…-/24940.html a ty?
tak to tom jsem jednou taky kdysi přemýšlela ale to jsem ještě nebyla těhotná jen jsme koukala po kočárkách v práci..
http://www.kifik.cz/…iro-enzo-evo tenhle máme mi ve fialové barvě ![]()
byl to docela dlouhý výběr
Chtěla jsem hrozně abc design viper nebo condor ale jsou hrozně drahý a ve výbavě nic nemají všechno se musí dokoupit
Tak jsem musela hledat něco jinýho.. Pak mi hrozně padl do oka tenhle..
@marillynka Ten vypadá pěkně
Taky jsem měla vybraných víc kočárků, pak jsem nějak postupem času měnila a rozhodovala se mezi x lander a tímto kočárkem a nakonec zvítězil tenhle, taky mi hned padl do oka
Jinak ty kočárky se mi zdá, že jsou všechny na jedno stejný brdo ![]()
@Kelly3 píše:
@marillynka Ten vypadá pěkně![]()
Taky jsem měla vybraných víc kočárků, pak jsem nějak postupem času měnila a rozhodovala se mezi x lander a tímto kočárkem a nakonec zvítězil tenhle, taky mi hned padl do oka
Jinak ty kočárky se mi zdá, že jsou všechny na jedno stejný brdo
tak o xlanderovi jsme taky přemýšleli ale ne o novým ten je hrozně drahej ale nakonec jsem ho nechtěla protože má malinkou korbičku a navíc není prý odpružený takže dost naprd.. Už se hrozně těším až s ním vyjedeme ven navíc je vysokej což je dost dobrý nemám ráda takový ty nízký kočáry to je hrůza ale ten tvůj je taky dosti vysokej takže taky dobrý a má velkou korbičku
Nám to naštěstí vyjde že budeme mít v zimě už přes pul roku tak pokud se nevejdeme do korbičky můžeme v klidu do sportáku.. Kámoška má tako a její prcek je hrozně velkej a už ve 4 měsících v zimě měli problém jak ho tam nacpat
Přitom tako taky nemá malinký korbičky..
Ahojky… ten oranžový kočárek je fakt úplná bomba
strašně se mi líbí
ale já mám na kočárky ještě času dost
chci si vybrat a až snad jednou budu v porodnici, tak ho manža koupí a donese domů… do té doby kočárek nechcu ani vidět… už máme jeden doma a už rok se na něj práší ve sklepě, ale nechci ho, někomu ho daruji… bude novej ![]()
@marillynka Právě, má malou korbu a ještě co mi u něj vadilo je to madlo, že je strašně vysoko, tak proto jsem ho vynechala.Taky se nemůžu dočkat a první vycházky v teplém počasí, co víc si přát
My taky budeme mít v zimě přes půl roku, takže pohoda, kdyby náhodou něco
Výběr kočárku dá pořádně zabrat ![]()
Vydržíš tak dlouho ho nekupovat jo
Mi ho máme už docela dlouho asi od 6 měsíce ale nemáme ho doma jenom jsme ho složili a zkontrolovali a zase zabalili a dali k rodičům at ho nemáme doma.. Navíc jsme ho kupovali až hodně daleko od domova protože nikde poblíž ho neměli
takže po porodu by to nehrozilo.. A taky jsme ho chtěla vidět
Přece jenom na internetu to není jak ve skutečnosti..
@Kelly3 píše:
@marillynka Právě, má malou korbu a ještě co mi u něj vadilo je to madlo, že je strašně vysoko, tak proto jsem ho vynechala.Taky se nemůžu dočkat a první vycházky v teplém počasí, co víc si přátMy taky budeme mít v zimě přes půl roku, takže pohoda, kdyby náhodou něco
Výběr kočárku dá pořádně zabrat
to máš pravdu když jsem těhotná nebyla tak e mi líbilo tolik kočárků hodně jsem na ně koukala v práci pracovala jsem totiž jako pokladní v kaufu takže kolemmě jich prošlo tolik
A pak když došlo na hledání tak se mi toho už moc nelíbilo nebo se mi líbil jeden co s ním chodila paní ale nikde neměl název tak jsem nevěděla co je to za značku ![]()
vlatně mi to máme skoro stejně že ty prcky
už aby bylo léto tohle počasí mě dost štve a navíc to budem mít za sebou a budem už jen chodit na procházky
![]()
@marillynka Tý jo, já když jsem těhotná nebyla, tak jsem se na kočárky vůbec nekoukala, ale jakmile jsem otěhotněla, tak jsem začala okukovat kde jaký kočárek co jsem viděla a říkala jsem si jo ten je pěknej nebo ten je divnej a tak
dělala jsem taky v obchoďáku, takže tam jsem potkávala furt nějaký kočárek
No vypadá to, že jo, že máme skoro stejně ty prcky
Taky mě štve, trvá moc dlouho a bez toho slunka je to na nic
Počky, kdy ty máš vůbec termín?
@Pepushenka Jojo je to bomba, taky se mi moc líbí a doufám, že ho budeme mít doma
Tak si hlavně vyber správně, aby jsi pak nelitovala třeba ![]()
@Kelly3 píše:
@marillynka Tý jo, já když jsem těhotná nebyla, tak jsem se na kočárky vůbec nekoukala, ale jakmile jsem otěhotněla, tak jsem začala okukovat kde jaký kočárek co jsem viděla a říkala jsem si jo ten je pěknej nebo ten je divnej a takdělala jsem taky v obchoďáku, takže tam jsem potkávala furt nějaký kočárek
No vypadá to, že jo, že máme skoro stejně ty prcky
Taky mě štve, trvá moc dlouho a bez toho slunka je to na nic
Počky, kdy ty máš vůbec termín?
mno tak mi se snažili asi rok a pul takže jsme dávno koukala po nějakých
Ale některý jsou hrozný a nejhorší takový ty plastový děs to bych nechtěla ani zadarmo teda ![]()
Já mám termín 29.3 a 30.3 a ty?
Ale když i řeknu že už jen 5 týdnů a něco a znám plno lidí co rodilo už třeba ve 36tt tak to už máme za dva týdny ![]()
@marillynka Tak to moc gratuluji, že vám to konečně vyšlo
Jo, fakt existují kočárky, který vypadají otřesně
ani před barák bych s tím nevyjela
Ale když se to někomu líbí, tak proč ne že
Jé, tak to už máš za chvilku, se máš
utíká ti to aspoň? No já mám termín 5.5. ![]()
@Kelly3 píše:
@marillynka Tak to moc gratuluji, že vám to konečně vyšloJo, fakt existují kočárky, který vypadají otřesně
ani před barák bych s tím nevyjela
Ale když se to někomu líbí, tak proč ne že
Jé, tak to už máš za chvilku, se máš
utíká ti to aspoň? No já mám termín 5.5.
mno tak už to pomalu začíná utíkat hlevně jsem si říkala že potřebujeme vydržet do toho 35-36tt to vím že jsou plíce vyvinutý jak mají být pak už mi nebude vadit když porodíme dřív..Tak jsme ráda že zítra končíme 34tt a už jen ten týden a budu si moc oddechnout a být více v klidu.. Možná kdyby bylo venku hezky tak to bude utíkat i víc ale jak sedím pořád doma tak je to naprd
Sice každej týden aspon dva dny se snažím někde vypadnout ale pěšo moc daleko nedojdu tak je to blbý vždycky i když jdu pomalinku jak důchodce tak mě po chvilce začně bolet břicho tak jsem říkala že to nemá cenu někde chodit abych to nepřehnala a náhodou nezačala rodit to bych ještě nerada..
V noci už mám děsný sny o porodu hrůza rodím snad každou noc
A co u tebe zatím se nic neprojevuje?
@marillynka Já už jsem si oddechla, když jsem měla za sebou první tři měsíce, protože předtím se jaksi nezadařilo, ale teď si ještě oddechnu, když neporodím předčasně
Týden uteče jak nic
Právě, kdyby bylo hezky, je to něco jinýho, jenže co v tomhle počasí chceš dělat
riskovat, že někde sebou plácneš venku? O to nestojím
Jo no, raději vše dělat opatrně a nic nepřehánět
Zatím se mi žádný sen o porodu nezdál, ale jinak se mi fakt zdají šílený sny ![]()