Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@marillynka Můžeme jenom doufat, aby se naše těla vrátila do původního stavu
když ne, budeme muset na tom zapracovat, pokud to nepůjde samo
Já taky buď jsem měla furt stejnou váhu nebo nižší ![]()
@Kelly3 tak já nižší asi ne ale nikdy jsem se moc nevážila když jednou za uherskej rok tak jsem měla stejně jako kdysi dávno když jsem se vážila tak jsem to nějak neřešila.. Ale co já jsem si říkala na začátku že i kdybych měla přibrat 20kilo tak je to fuk hlavně že prcek bude v pořádku a ty kila se nějak stratí nebo si na ně zvyknu ![]()
@marillynka Jasně, celou dobu jde hlavně o mimčo a na nějaký kila kašlat
Ale seš zvyklá na svoji postavu a najednou taková změna ![]()
@Kelly3 mno kolikrát si říkám jak ty baby který jsou tak tlustý a mají břicha jak.. že jim to v ničem nevadí
nebo jsou na to tak zvyklí že jim to ani nepřinde..já teda nejsem žádnej hubenour tak normálně ale takový břicho mi vadí v plno věcech a to není nějak extra velké..
@marillynka Spíš bych řekla, že si zvykly
Nebo myslíš, že by nějaká byla takhle spokojená a v ničem by ji to nevadilo?
Taky co mi vyrostlo trochu břicho, tak mi začíná zavazet trochu ![]()
@Kelly3 tak je to určitě o zvyku ale když to ted u sebe vidím tak se těším až žádný zase nebude a nebude mi furt tak zavazet
Naštěstí to vypadá že jsem přibrala jen na břiše tak to snad půjde líp dolu než stehna a zadek možná taky trochu přibraly ale není to nic na první pohled vidilenýho..
@marillynka Se těším nejvíc až ten břuch zmizí a ta tíha na ty záda opadne
Taky mi všechno leze do břicha a možná trošku se zvětšil ten zadek, ale nic hroznýho
A co strie? Máš?
@Kelly3 mno jo ty bohužel mám
I když se mažu ráno a večer už od začátku ještě krémem z lékárny ted olejíčkem ale stejně se udělali a ne málo
Naštěstí se to ted zastavilo.. Mě to asi udělalo že furt žádný břicho a najednou mi děsně vyrostlo a kůže se nestihla přispůsobit ![]()
@marillynka Taky věřím tomu, že se mi objeví a na nějaký krémy a olejíčky stejně nevěřím.
Je možný, že to způsobilo tím, že jsi neměla žádný břicho a pak rázem vyrostlo.. ![]()
@Rybicka18 Ahojky,no tak to máme blízko, tak až se ti bude chtít, tak můžem jít ven.Kdy že máš termín?
Ahoj, ráda bych se přidala
Já už teda nejsem maminka nastávající, ale jsem už maminka dvouměsíční holčičky
ale co nejdřív bych chtěla druhé miminko aby děti měly k sobě věkově blízko. Jinak je mi 23 ![]()
@joey-prince Ahojky i chlapeček je fajn:),ja chtela taky holcicku i pritel, mame chlapecka:D a jsme stastny ze ho mame, je to fakt lasecka malinka, je kouzelnej a jestli je to holcicka nebo chlapecek je to jedno. Uvidis, ze pritel bude hrdej tatka tak ci onak:D holcicka muze byt pozdeji ![]()
JOOOO holky ale ted uz je nam 5 mesicu a rostou nam zuby!!!To je des a hruza! Jsem celkem vycerpana, protoze mi malinkej rve od rana do vecera, takze je to celkem na palici
At uz je to za nama
Holky tak co máte už porod za sebou? jaký to bylo? Dá e to nějak přežít nebo je to děs? ![]()