Je možné otěhotnět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3394
16.4.16 23:13

Podle sekretu z prsu před menstruací jsem poznala těhotenství já. :) Ať to vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.4.16 01:04

O nepravděpodobnosti raději pomlčte ;), mě se to stalo s manželkou přesně tak, plné kojení, ještě žádná menstruace a čekali jsme další :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.4.16 04:55

Podělím se o svůj zážitek :) Právě probíhající tak, že z toho nespím!

Také utrogestan, týden před MS, 1-0-1. Poslední dvoje menstruace probíhala stejně - dobrala jsem poslední tabletku a šup, druhý den MS (i když měla být dle kalendáře, taky appka :D ) až za tři dny. Úplně první MS po utrogestanu přišla normálně dle vypočítaného termínu appky. Mno… A teď k „příznakům“ - hrozně poslední týden pju vody a z jednoho prsa mi jde průhledný či bílý sekret. Z druhého ani ťuk. Nemám zácpu, netrpím nadýmáním a nebolí mne záda jako před klasickou MS. K možnému otěhotnění došlo 14. den cyklu a jak píše Anonym - také z vlny vášně, úplná náhoda a přítel tvrdí, že možná stříkl…

A vysvětlení? Jsem nová v práci a piju tam dvojité kafe - takže možná proto piju hodně vody. Tím, že hodně piju se mi odbourala zácpa a nadýmání týden před MS. Plus teď, jak nemůžu spát, tak jsem si vsugerovala nadýmání a prdím :D No a prsa… Asi před 14 dny jsem si vzala léky na paní, bylo to v období po pohovorech, protože jsem byla tak nervní, že jsem nemohla spát. A po těch lécích mi narostou prsa a teče sekret (doktorka mne na to upozornila…).

Oba dva s přítelem miminko chceme. Sice jsme jej chtěli později a chtěli jsme se prvně vzít, ale určo bychom si ho nechali a milovali ho jako plánované dítko. Jenže si myslím, že stres a to, co jsem popsala výše působilo odklad MS a // nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
18.4.16 10:46

Plně kojím, přeruš. styk před 3dcerou 10měs. a těhu jsem nebyla..otěhonět před ms? blbost.. :)

• Citovat
  • Upravit
123
18.4.16 20:53

Tak nakonec u mne začaly silné bolesti jako u MS, akorát bez krve… Takže zítra jdu na gyno, podbříšek tvrdý, krev jen občas… A mám nehoráznou chuť na pivo :D A prsa povolily… Takže mám spíše obavu, zda to není něco jiného než těhotenství :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.4.16 08:39

Ahoj chtěla jsem se zeptat, v sobotu jsme se nám stala menší nehoda, přítel měl kondom nasazený, prasklý nebyl zkoušely jsme, ale zůstal ve mě jěště chvilku než ho vyndal ale říkal že v něm nějak málo, hned ráno v neděli jsem šla pro postinor, HA brát nemůžu a pharmatex nám došel :( bylo to tři dny po skončení MS. Myslíte že bych mohla být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
20.4.16 12:38

@implo ne ;)

• Citovat
  • Upravit
3394
20.4.16 17:15

@dahija

Jak jsi dopadla u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.4.16 21:16

@Laddmie Vzali mi „litr“ krve a prý mi gynekoložka zavolá… Tak nevím, jak dlouho sena výsledky čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
20.4.16 21:20

HCG v krvi Ti zjistí hned. Takže nevolala? A nějaké podezření neříkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.4.16 19:37

Podivné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
21.4.16 19:42

@Laddmie No říkala cosi o nefukčnosti vaječníku a že budu muset rychle těhotnět ( ale jako mám to tak pomotané, že ví bůh)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.4.16 08:19

Snad se tu ještě někdy někdo podívá :)

Mám takový problém a k doktorovi jdu za dlouho a gynekoložka je v tomto směru spíše mlčící.

Stále mám nalitá prsa, stále mi z nich teče bílá tekutinka, z pravého víc, a stále mám nadýmací potíže a jsem furt unavená. Test jsem si dělala před MS, která přisla, vyteklo a vypadalo ze mne snad všechno co mohlo - ale nebolelo to. Normálně to bolí. Podbříšek mám stále tvrdý. Z krevních testů mám prý jen špatnou štítnou žlázu (hodnota 10). A prý kdybych chtěla otěhotnět, tak by mi hormonyjako náhradu žlázy dala gynekoložka - tedy z toho usuzuji, že nejsem těhotná (a z menstruace tak silné, že by se v děloze udržel jen chuck norris).

Nesetkal se někdo z vás s něčím podobným? Gynekoložka mi totiž říká,… vlastně nic neříká. Jen mi vzala krev a řekla, že výsledky nejsou špatné a poslala mne k endokrinologovi… To štítná žláza krom cyklu ovlivňuje i prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.19 13:13

Možné otěhotnění?

Chci se zeptat, je možné otěhotnět mimo ovulaci? S přítelem jsme spolu spali a ani se do mě neudělal, ale bojím se že se přeci jen něco do mě dostalo..

• Citovat
  • Upravit
21311
9.2.19 13:16
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, je možné otěhotnět mimo ovulaci? S přítelem jsme spolu spali a ani se do mě neudělal, ale bojím se že se přeci jen něco do mě dostalo..

Mimo ovulaci ano, mimo plodné dny ne. Takže par dni před ovulací je šance docela velká, pokud uz jsi měla po ní alespon 24 hodin, tak jsi v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí