Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Urcite bych se poradila s operatery
budou vedet, jak rozsahly zakrok delali, zda a kde brali mlecnou zlazu a jestli bude kojeni mozne.
Poraď se s dr., po porodu na zastavení laktace prášky jsou, to ti když tak dají hned v porodnici
@SabinaG
Děkuji za reakci. Operatér pouze podal informaci, že mám počítat s tím, že kojení nebude ZŘEJMĚ možné ![]()
A jak jsou na tom místa po řezu? já si to vůbec nevím představit, už teď si to natírám, ale nevím zda to vůbec pomůže ![]()
@SabinaG
tak to zcela chápu /ten mindrák/
já šla z velikosti 75G na C, jak mindrák tak zdravotní zátěž, trpěla jsem nesnesitelnou bolestí hlavy, ekzém atd a po operaci vše ustalo, konečně jsem nemusela brát léky od bolesti… a můžu nosit normální tílko. Ale miminka se nechci vzdát jen proto že jsem prošla operací. Ikdyž si každý klepe na čelo. ![]()
Zdravím holky. Najde se tu mamina, která absolvovala zmenšení prsou a následně po nějaké době otěhotněla? Chceme miminko, v roce 2011 jsem byla na zmenšení prsou a ráda bych věděla, ja na tom jsou prsa v období těhu a následně po porodu, případně zda existuje něco na zastavení laktace. Já jsem měla operaci dost rozsáhlou, ze zdravotních důvodů. Myslím že kojení nebude možné. Ale nějak nemůžu dohledat žádné užitečné informace. Předem děkuji