Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Muz je bral pres rok a nic mu nebylo, az na to, ze mu to dyl trvalo v posteli. Byl moc spokojenej.
Ne, krev z nosu po E. ne, ale zkus se podívat do příbal. letáku
V příbalovém letáku je to jako vzácný nežádoucí účinek či co, proto jsem volala na ty ambulanci pro radu, když tam moje dr. nebyla a tam mi jen řekli nepřerušovat. TAk jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nemá podobnou zkušenost.
@Anonymní píše:
V příbalovém letáku je to jako vzácný nežádoucí účinek či co, proto jsem volala na ty ambulanci pro radu, když tam moje dr. nebyla a tam mi jen řekli nepřerušovat. TAk jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nemá podobnou zkušenost.
Tak já Ti už psala v předchozím příspěvku, že mě netekla a kamarád E. bere taky a taky mu netekla.
Ahojky.Mate někdo zkušenost s AD ADJUVIN 50 mg.Beru je od pátku a první čtyři dny po čtvrtce. Ale dnes je mě nějak těžko od žaludku a mám blbé myšlenky. Může to být od těch prášků? ![]()
Petronelo já beru také adjuvin asi přes týden a nejvíce častým nežádoucím účinkem je špatně od žaludku to mám už celý týden ale zatím nevidím žádný účinek prý se čeká i 14 dní na účinek a pokud máš blbé myšlenky jako třeba na sebepoškozování a tak tak to řekni doktorce je to i v příbalovém létaku ![]()
Ahoj jak vám je po elicii je vám špatně, je to lepší než cipralex? Je to i na úzkost?
Ahoj včera mi neuroložka napsala eliceu. mám mít strach? co čtu se nečte zrovna dobře! Jsem pořád podrážděná, manžel si klede veliké nároky, Pro mě nepodstatné věci a stresuje mě nemoci dětí a sebe, už od února marodím, dnes sono prsu s podezřením na nemoc. brněmí v hlavě (mozku), brnění rukou a nohou, bolest při vstávání po delším sezení v kostrči. jsem jak nějakek hipochondr, je to k vzteku, snad elicea zabere a bude mě to vše jedno. Neuroložce jsem řekla že se bojím brát AD, ale ujistila mě že to bude fajn, mám ho doplnit magne B6. dala mi jen 5mg. berete někdo taky? promiňte za anonim
@kelynka píše:
Ahoj, za jak dlouho zabrala elicea?
Tak jako všechna AD tohoto druhu. Tři týdny asi…
@kelynka píše:
Jakou davku berete elicea?
Pokud to bylo na mě, tak já teď beru jiné léky, ale Elicea jsem brala celkem dvakrát, pod různými obchodními názvy. Je tam standardní dávka 10 mg, výjimečně se jde až na 20 mg, ale moc velký vliv to nemá. Někdy se začíná od 5 mg, a zvyšuje postupně, ale zvýšením dávky už se nežád. účinky nezhoršují.
Pěkný den všem.
V týdnu mi byla psychiatričkou předepsána AD Elicea na úzkostnou poruchu, která se u mě projevila vlivem velkého množství stresu za sebou. Snáším ho poměrně dobře, mám v sobě asi 4 prášky, žádné nevolnosti, jen trošku úzkost na hrudníku, pobolívá hlava nebo klouby. Jen mě dnes zarazilo, že se mi spustila krev z nosu. Nikdy jsem na to netrpěla, pouze v těhu a od té doby už pár let nic. Až ráno. NEbylo to žádný půlhodinový krvácení, spíš jen drobný. Chtěla jsem se Vás zeptat na VAše zkušenosti s tímto AD a zda se Vám taky stalo to s krvácením z nosu. Moje dr. dnes v ordinaci není, na psychiatrický ambulanci v nemocnici mi jen řekli, že by nepřerušovali, tak nevím, co si myslet.