Bolest žeber při kašli

241
11.1.13 11:47

Bolest zeber pri kasli

Uz asi tri tydny desne chronicky kaslu. Tyden asi mam z kasle zhmozdene zebra. Dostala jsem ATB A Mucosolvan. Jenze ted me desne v zebrach ruplo a ja se ztezi pohybuju. Boli to jak cert, ani konvici na caj neudrzim. Mam jet do nemocnice? Nebo to za nejakou dobu prejde? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9622
11.1.13 11:55

Já to taky měla skrze astmatickej kašel, nezávidím :hug: :hug: :hug: je to bolest jako kráva! Ale po čase to fakt přešlo, nikam sem s tím nejela. Už si teda nepamatuju, jak dlouho to trvalo, tak týden :think: Ale nejhorší to bylo tak ty první dva dny, pak už to docela šlo…No, jenže pak se mi to stalo zas na druhé straně žeber :roll: Ale pak už naštěstí dobrý…
Drž se, je to fakt hnus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.1.13 12:11

No ja uz to mam od 28.12. Kasel asi od 20.12. Ted ve stredu jsem to uz nevydrzela a zasla k mudr, dala mi ty ATB. Ale dnes jako des, jak to tam kruplo, bala jsem se ze mi prasklo zebro. Boli to jak svina, hnus ani caj si moc nemuzu udelat, pac neudrzim bolesti konvici. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.1.13 12:15

Žebro ti nekřuplo, spíš se ti lehce posunulo v kloubu. moc dobře to znám. zkus se protáhnout, ruce jakoby vytáhnout nahoru co to půjde, sepnutý, pak sepnout za zády, ramena dolů a jakoby táhnout od zad. a jestli máš doma velkej míč, zkus si na něj lehnout, zaklonit hlavu, ruce natáhnout za hlavu a prostě natáhnout páteř na míči a zkusit to uvolnit.

• Citovat
  • Upravit
241
11.1.13 12:19

Jo a bolesti puknu. :( Je to des, ale diky za rady, ted uz lezim v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.1.13 12:21

@piggsi tak to zkus nahřát suchým teplem, jestli máš gelovej polštář. vím jak to bolí, mám hypermobilitu kloubů a aktuálně mám žebra vyhozený několik měsíců, v těhotenství mi s tím nikdo nic neudělá. jinak chodím k fyzioterapeutce na mobilizace, která mě jednou za čas narovná. kolikrát bolestí nemůžu ani pořádně dýchat. ale protažení pomáhá. uvolní se to

• Citovat
  • Upravit
241
11.1.13 12:27

Jj, pak to zkusim. TED chci byt chvili v klidu. Jestli to ale trochu nepolevi, tak radeji zajedu do nemocnice, taky se muze stat, ze ho mam praskle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.1.13 12:37

@piggsi nemyslím si, že by ti kašlem prasklo žebro. spíš se ti posunulo a skříplo nějaký nerv a proto to tak bolí.

• Citovat
  • Upravit
3222
11.1.13 12:39

Na tady to ti nikdo nic nedá…i kdyby jsi to žebro měla prasklé, což určitě nemáš, tak se to nedá nijak obvázat…já si tím prošla v těhotenství a bylo to hotové peklo :zed:…spala jsem asi 14 dní v křesle, pač jsem nemohla ležet, no prostě nic…ani prášky jako aulin, které se dávají na bolesti zad nezabral…prostě to budeš muset přežít i když je ti na zdechnutí…já jak jsem to měla, tak jsem si už i říkala, že snad skočím z okna (samozřejmě bych neskočila), ale už jsem fakt nevěděla, jak to přežít…základ je zbavit se kašle, abys to tím nenamáhala ;)…snad ti bude brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.1.13 12:40

Pry se to stava i obyc kychnutim, tak ja nevim. JE TO ALE DESNA BOLEST.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
11.1.13 13:04

Já měla bloklá žebra vloni v zimě, taky se mi to stalo z kašle. Nemohla jsem ani dýchat, s každým nádechem to hrozně zabolelo, a to nemluvím o zakašlání nebo kýchnutí. Byla to fakt hrůza. Nakonec jsem si to namazala hřejivou mastí, ta bolest se rozestoupila a to už byl konec. Jela jsem na pohotovost, udělali mi rentgen, na nic nepřišli, prý že je opravdu o jen z toho kašle, píchli mi akorát nějakou injekci, sice trošku pomohla, ale bolest jsem přestala cítit až tak za dva měsíce, táhlo se to strašně dlouho :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.1.13 14:39

Booze to mi ani nerikej, ja musim do prace, uz dnes jsem odrekla tolik zakaznic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
11.1.13 14:41
@piggsi píše:
Booze to mi ani nerikej, ja musim do prace, uz dnes jsem odrekla tolik zakaznic :(

tak s prací bych moc nepočítala a to minimálně 14 dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.1.13 14:50

Ja musim v pondeli
nemam na najem a ani z ceho zaplatit socku a zdravotni, takze musim, snad to o vikendu trochu prestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
11.1.13 15:43

Leda nějaký silnější léky na bolest (novalgin :think: )…Ale trvalo mi to taky docela dlouho, ale spíš tak, že sem to ty dva měsíce cítila a bála se každýho zakašlání, ale už mě to neomezovalo. Ale ten zhruba týden to bolelo fest :( No a jak sem psala, jakmile to už bylo docela dobrý, zase se mi to stalo na druhé straně :zed:

:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast