AD a nervy

653
10.1.13 13:48

AD a nervy

Už si opravdu nevim rady :think: Přes měsíc beru AD.Muj stav se o dost zlepšil, začla sem konečně fungovat jako máma :palec: ale neni to ono. Pořád mě trápí ten staženej žaludek a ztěžka se mi dýchá, příjde mi že se chvěju. Je fakt že nemám vyřešenou osobní situaci a to mě ničí. Mám obavy a jak to všechno zvládnu a jak na to pomyslim tak to začne :roll: holky co pomuže abych se toho všeho zbavila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
10.1.13 13:52

@mikoy návštěva psychologa, nebo nějakého specializovaného centra? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
10.1.13 14:06

U psychologa sem byla dneska a neviim tedy jestli mi pomuže, byla sem u něj poprvé a rozpoznávala sem tam obrázky a nějaké znaky tot byla celá hodina povídání. Akorád sem mu vylíčila celou mojí situaci a bylo to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.1.13 14:09

Mě pomáhalo a pomáhá, se vypsat, zkus tady nějakou skupinu, kde to maminky řeší (taky v jedné jsem), dodají ti podporu, a ty se můžeš v klidu vypsat a pak se ti uleví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.1.13 14:29

@mikoy a dr ti dal jen AD? podle popisu to vypadá i na stavy úzkosti :think: na to jsou taky léky.

• Citovat
  • Upravit
653
10.1.13 14:49

@K.Black právě že na psychiatrii :think: já sem jí to už říkala že mě toto trápí a ona říkala že je to asi tou situací v jaké zrovna sem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.1.13 14:54

@mikoy hele zkus si koupit aspoň sirup, je to bylinkový, třeba nepomůže ale neublíží. http://www.uelisky.cz/…t-100ml.html

• Citovat
  • Upravit
653
10.1.13 14:59

@K.Black noo děkuji určitě koupim :kytka: snad jednou bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.1.13 15:01
@mikoy píše:
@K.Black noo děkuji určitě koupim :kytka: snad jednou bude dobře

bude, neboj :hug: nervy jsou běh na dlouhou trať ;)

• Citovat
  • Upravit
179
10.1.13 15:46

Ahoj, podle toho, co píšeš, tak bych to viděla spíš na to, že ti nesedla úplně AD… zkusila bych se poptat psychiatra, jestli by nezměnil medikaci.. nebo si přečti v letáku k těm tvým lékům, jestli působí i na úzkosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
10.1.13 16:26

@-lucie- Koukala sem do letáčku a je to i na uzkosti.Asi to je prostě ve mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
10.1.13 16:53

@mikoy tak fakt asi zkusit se zeptat psychiatra na jine leky… ja trpim uzkostne-depresivni poruchou, takze vyse popisovane stavy znam. I kdyz musim rict, ze AD mi zacala ucinkovat po 14 dnech, ale trvalo tak dalsi mesic, nez se uzkosti zmirnily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
10.1.13 19:40

No uvidim…jinak mi je celkem fajn. Už sem brala CIPRALEX a ten mi nesedl ted mám ZOLOFT a celkem dobrý ;) až na ten sevřený žaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
11.1.13 12:26

Taky beru Zoloft a mám sevřený žaludek. Chodím na psychoterapii, to mi pomáhá. A na náhlou úzkost mám Lexaurin, ale ten se snažím nebrat, jen když je opravdu nejhůř. Nervy jsou potvory :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
11.1.13 13:12

@TerezkaW a jak dlouho bereš??já jdu na psychoterapii až za měsíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie