Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Už si opravdu nevim rady
Přes měsíc beru AD.Muj stav se o dost zlepšil, začla sem konečně fungovat jako máma
ale neni to ono. Pořád mě trápí ten staženej žaludek a ztěžka se mi dýchá, příjde mi že se chvěju. Je fakt že nemám vyřešenou osobní situaci a to mě ničí. Mám obavy a jak to všechno zvládnu a jak na to pomyslim tak to začne
holky co pomuže abych se toho všeho zbavila??
@mikoy návštěva psychologa, nebo nějakého specializovaného centra? ![]()
U psychologa sem byla dneska a neviim tedy jestli mi pomuže, byla sem u něj poprvé a rozpoznávala sem tam obrázky a nějaké znaky tot byla celá hodina povídání. Akorád sem mu vylíčila celou mojí situaci a bylo to ![]()
Mě pomáhalo a pomáhá, se vypsat, zkus tady nějakou skupinu, kde to maminky řeší (taky v jedné jsem), dodají ti podporu, a ty se můžeš v klidu vypsat a pak se ti uleví ![]()
@mikoy a dr ti dal jen AD? podle popisu to vypadá i na stavy úzkosti
na to jsou taky léky.
@K.Black právě že na psychiatrii
já sem jí to už říkala že mě toto trápí a ona říkala že je to asi tou situací v jaké zrovna sem ![]()
@mikoy hele zkus si koupit aspoň sirup, je to bylinkový, třeba nepomůže ale neublíží. http://www.uelisky.cz/…t-100ml.html
Ahoj, podle toho, co píšeš, tak bych to viděla spíš na to, že ti nesedla úplně AD… zkusila bych se poptat psychiatra, jestli by nezměnil medikaci.. nebo si přečti v letáku k těm tvým lékům, jestli působí i na úzkosti ![]()
@-lucie- Koukala sem do letáčku a je to i na uzkosti.Asi to je prostě ve mě ![]()
@mikoy tak fakt asi zkusit se zeptat psychiatra na jine leky… ja trpim uzkostne-depresivni poruchou, takze vyse popisovane stavy znam. I kdyz musim rict, ze AD mi zacala ucinkovat po 14 dnech, ale trvalo tak dalsi mesic, nez se uzkosti zmirnily…
No uvidim…jinak mi je celkem fajn. Už sem brala CIPRALEX a ten mi nesedl ted mám ZOLOFT a celkem dobrý
až na ten sevřený žaludek
Taky beru Zoloft a mám sevřený žaludek. Chodím na psychoterapii, to mi pomáhá. A na náhlou úzkost mám Lexaurin, ale ten se snažím nebrat, jen když je opravdu nejhůř. Nervy jsou potvory ![]()
@TerezkaW a jak dlouho bereš??já jdu na psychoterapii až za měsíc ![]()