Který GS Mamavit raději?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5411
9.1.13 19:01

Který gs mamavit raději?

Ahoj holky,
dochází mi gs mamavit 100-10 tbl. a jak jsem koukala na netu, že si objednám další, tak se prodavá nějaký nový s kapslema co obsahují rybí tuk. Nevím které jsou lepší, jestli ty bez nich, nebo s nima.. :think: :nevim: :nevim: u těch klasických se bere každý den jedna tobolka, a ty druhý s tim rybim tukem se bere jeden den kapsle a druhý den tobolka. ale tim pádem, vlastne budu brát jen poloviční dávku těch těhu vitamínů, když u těch jedněch se bere jeden denně.. :nevim: doufám že jsem to řekla dost srozumitelně.. :mrgreen: jestli ne tak se omlouám :mrgreen: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13473
9.1.13 19:04

Cauky. Ten s rybim tukem je hodne drahy. Vzala bych obyc GS a k tomu - pokud chces - si kup kapsle s rybim tukem /prodavaji se samostatne - napr. Omega 3 od nefdeSante - za púrijatelnou cenu). Ja to tak jim od zacatku tehotestvi a budu tak pokracovat i v dobe kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5445
9.1.13 19:06

Nejlepší je centrum materna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.1.13 19:18

@JaniceB
Ahojky tak to děkuju za radu :) a jíš každý den mamavit i rybí tuk? nebo to nějak střídáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.1.13 19:19

@MIli-B Jůů to je od tebe hezký :oops: :hug: :hug: :hug: :kytka: děkujuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.13 19:55

Holky a nejsou to zbytečně vyhozené peníze? Já brala na začátku akorát kyselinu listovou, ale nejlepší je dostávat vitamíny z čerstvých potravin ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.1.13 20:39

@Denis11 Hele do 6 mesice tehotenstvi jsem jedla jednu tabletu GS a 1 rybiho tuku /asi 120 mg/. No a od 6 mesice, kdy se diteti vice vyviji i mozek, jim 1 tabletu GS a 2 tablety toho tuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.1.13 20:40

@AndrejkaLev Pokud nemas vyvazenou stravu, tak nejsou…ja nejim moc ovoce a zeleniny, taky nejim morske ryby…takze radeji to prijidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5445
9.1.13 20:45

@AndrejkaLev můj doktor není zastáncem těchto práškových vitamínů, ale pokud nejíš různé ovoce, zeleninu a ryby, mléčné výrobky, tak to je dobře brát. Při těhotenské cukrovce skoro jiná možnost ani není, než doplňky. Já dokonce musím brát i bílkoviny v prášku, protože mám těhu cukrovku a tak mám omezené cukry a málo bílkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.1.13 23:34

Hoj a máš prostudované zda je tam i dostatek té listovky???Zeptám se na to v pondělí gynekologa :lol: :mrgreen:

Já dostala jako dárek od manžela ten obyčejný mamavit ten je předražený dle mně ;) a nějakou speciální listovku elastiq mu doporučili v lékarně, ale zas už je to tam obsažené tak asi stačí 1 věc brát.

• Citovat
  • Upravit
10.1.13 09:23

@JaniceB v tom případě chápu
@tygra tak to mě moc mrzí, že nic nesmíš a když není jiná možnost, tak je to asi dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5445
10.1.13 09:50

@AndrejkaLev to je v pohodě :) holt u někoho se ta cukrovka vyskytne a u někoho ne. Dělají testy až ve 26tt. Do té doby jsem taky byla v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.1.13 13:06

MIli-B vím jsou už byla 2× těhule tak listovku 3 měsíce před :lol: A já kdysi brávala babyplan ale ten můj mně koupil toto že tam je jaksi víc vitamínů v babyplan je pouze listovka z jodem???Takže tak pak se to dá od 12tt změnit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
14.1.13 17:34

Nevím zda je to ješt aktuální dnes jsem byla na gyndě a prý je lepší femibion nevím zda mudr má tedy smlouvu s touto společností a proto to doporučuje :mrgreen: :lol:
Nebot se prý dnes i dá udělat test na kyselinu listovou jak funguje metabolismus :mrgreen: a nevnutil mně ho :mrgreen: :mrgreen:
HA mně nevnutil od porodu i když se snažil docela dost 3× :mrgreen: i předpis mně napsal aniž bych si o něj řekla :roll: ale dobrý pak letěl po dohodě s mužem do koše a prý má výdrž :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5411
14.1.13 17:52
@Marry11 píše:
Nevím zda je to ješt aktuální dnes jsem byla na gyndě a prý je lepší femibion nevím zda mudr má tedy smlouvu s touto společností a proto to doporučuje :mrgreen: :lol:
Nebot se prý dnes i dá udělat test na kyselinu listovou jak funguje metabolismus :mrgreen: a nevnutil mně ho :mrgreen: :mrgreen:
HA mně nevnutil od porodu i když se snažil docela dost 3× :mrgreen: i předpis mně napsal aniž bych si o něj řekla :roll: ale dobrý pak letěl po dohodě s mužem do koše a prý má výdrž :mrgreen: :mrgreen:

mě doktorka taky puvodne doporucila femibion, ale když jsem videla že jedno platíčko stojí pře 400,– no nejsem blázen.. tak jsem se v lekarne zeptala jakej je rozdil mezi mamavitem a femibionem a řekli mi ve 3 lékárnách že žádnej :mrgreen: jen výrobce. takže je rozhodnuto. podle tabulek jsem se podívala a skontrolovala složení a koupila jsem gs mamavit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí