Něco na nervy

Anonymní
11.1.13 06:48

něco na nervy

Dobré ráno, chtěla jsem se zeptat zda existuje nějaký lehký lék na nervy co moc neuškodí? a bez předpisu? mám problémy s přítelem a potřebuju něco, co mi pomůže, už 14dní mě bolí hlava, jsem unavená…a jaký máte po nich pocity? a nepřiberu po nich? dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.1.13 06:52

Lexaurin je pry bez predpisu. Jak se po nem lidi citi ti musi napsat nekdo jiny, nemam zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
1038
11.1.13 06:53

Není to lék, ale co teba třezalkové kapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.1.13 06:53

Zkus třezalku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.1.13 07:07
@Anonymní píše:
Lexaurin je pry bez predpisu. Jak se po nem lidi citi ti musi napsat nekdo jiny, nemam zkusenost.

S lexaurinem ale opatrně, je to vysoce návykový lék… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.1.13 07:08

Spíš bych volila něco na bylinné báze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
11.1.13 07:10
@Anonymní píše:
Dobré ráno, chtěla jsem se zeptat zda existuje nějaký lehký lék na nervy co moc neuškodí? a bez předpisu? mám problémy s přítelem a potřebuju něco, co mi pomůže, už 14dní mě bolí hlava, jsem unavená…a jaký máte po nich pocity? a nepřiberu po nich? dík

Lexaurin jo, ale max.2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.1.13 07:10

Lexaurin je na recept (teda si jí myslim)…jinak já mám na alergii prothazin ( bohužel je taky na předpis) který se zároveň používá jako lék na úzkost. Je fakt že když mě něco ďobne, tak si ho vezmu, usnu a je mi všechno jedno :-D Tím že je mi moje váha absolutně fuk a nemám ani váhu, tak nevim jak se po tom přibírá. Ale zkus si dojít za obvoďákem, buď ti něco dá on, nebo ti doporučí dalšího doktora.

• Citovat
  • Upravit
33916
11.1.13 07:12

Nebylo by lepší si s přítelem vyjasnit spíš co a jak a pak se z tojo pořádně vyspat???
Jinak by spíš zkusila nějaké bylinky :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
11.1.13 07:13

Po lexaurinu se budeš cítit dobře, uklidní se žaludek, lepší spaní. Mám s ním velké zkušenosti:-). Jen má rychlý účinek, ale taky působí max.3-4 hodiny. Myslím, že stačí 1/2 ráno atřeba večer, když nebudeš moct spát. Nesmí se ale vysadit ráz naráz. Pokud budeš brát 1/2 ráno a večer, tak po 5 dnech jednu dávku vysaď a po dalším týdnu třeba i druhou.Nebo to tak dělej po dobu těch 2 měsíců. Jak vysadíš naráz, vrátí se rychle nervozita a ty stavy, kvůli kterému jsi je začala brát.
Je URČITĚ je ale na předpis.
Mně na nervozitu pomáhá i meduňkový čaj 2 krát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.1.13 07:15
@ohýnek píše:
Lexaurin je na recept (teda si to myslim)…jinak já mám na alergii prothazin ( bohužel je taky na předpis) který se zároveň používá jako lék na úzkost. Je fakt že když mě něco ďobne, tak si ho vezmu, usnu a je mi všechno jedno :-D Tím že je mi moje váha absolutně fuk a nemám ani váhu, tak nevim jak se po tom přibírá. Ale zkus si dojít za obvoďákem, buď ti něco dá on, nebo ti doporučí dalšího doktora.
  • Citovat
  • Upravit
ohýnek
11.1.13 07:16

Co jsem to zase udělala, jsem chtěla opravit slovo a citovala jsem se :-D

• Citovat
  • Upravit
15319
11.1.13 07:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
11.1.13 07:30

Lexaurin je 100% jen na recept. A je teda fakt, že pomáhá. Zklidňuje a spí se po něm. Ale u mě teda dobře funguje i meduňkový čaj. Tak držím palce ať je brzo líp :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.1.13 07:32
@Nelisa píše:
http://www.lekarna.cz/…00mg-blistr/

o tom mi někdo taky říkal, že je to dobrý

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...