Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Lexaurin je pry bez predpisu. Jak se po nem lidi citi ti musi napsat nekdo jiny, nemam zkusenost.
@Anonymní píše:
Lexaurin je pry bez predpisu. Jak se po nem lidi citi ti musi napsat nekdo jiny, nemam zkusenost.
S lexaurinem ale opatrně, je to vysoce návykový lék… ![]()
@Anonymní píše:
Dobré ráno, chtěla jsem se zeptat zda existuje nějaký lehký lék na nervy co moc neuškodí? a bez předpisu? mám problémy s přítelem a potřebuju něco, co mi pomůže, už 14dní mě bolí hlava, jsem unavená…a jaký máte po nich pocity? a nepřiberu po nich? dík
Lexaurin jo, ale max.2 měsíce.
Lexaurin je na recept (teda si jí myslim)…jinak já mám na alergii prothazin ( bohužel je taky na předpis) který se zároveň používá jako lék na úzkost. Je fakt že když mě něco ďobne, tak si ho vezmu, usnu a je mi všechno jedno
Tím že je mi moje váha absolutně fuk a nemám ani váhu, tak nevim jak se po tom přibírá. Ale zkus si dojít za obvoďákem, buď ti něco dá on, nebo ti doporučí dalšího doktora.
Nebylo by lepší si s přítelem vyjasnit spíš co a jak a pak se z tojo pořádně vyspat???
Jinak by spíš zkusila nějaké bylinky
![]()
Po lexaurinu se budeš cítit dobře, uklidní se žaludek, lepší spaní. Mám s ním velké zkušenosti:-). Jen má rychlý účinek, ale taky působí max.3-4 hodiny. Myslím, že stačí 1/2 ráno atřeba večer, když nebudeš moct spát. Nesmí se ale vysadit ráz naráz. Pokud budeš brát 1/2 ráno a večer, tak po 5 dnech jednu dávku vysaď a po dalším týdnu třeba i druhou.Nebo to tak dělej po dobu těch 2 měsíců. Jak vysadíš naráz, vrátí se rychle nervozita a ty stavy, kvůli kterému jsi je začala brát.
Je URČITĚ je ale na předpis.
Mně na nervozitu pomáhá i meduňkový čaj 2 krát denně.
@ohýnek píše:
Lexaurin je na recept (teda si to myslim)…jinak já mám na alergii prothazin ( bohužel je taky na předpis) který se zároveň používá jako lék na úzkost. Je fakt že když mě něco ďobne, tak si ho vezmu, usnu a je mi všechno jednoTím že je mi moje váha absolutně fuk a nemám ani váhu, tak nevim jak se po tom přibírá. Ale zkus si dojít za obvoďákem, buď ti něco dá on, nebo ti doporučí dalšího doktora.
Co jsem to zase udělala, jsem chtěla opravit slovo a citovala jsem se ![]()
Lexaurin je 100% jen na recept. A je teda fakt, že pomáhá. Zklidňuje a spí se po něm. Ale u mě teda dobře funguje i meduňkový čaj. Tak držím palce ať je brzo líp
.
@Nelisa píše:
http://www.lekarna.cz/…00mg-blistr/
o tom mi někdo taky říkal, že je to dobrý
Dobré ráno, chtěla jsem se zeptat zda existuje nějaký lehký lék na nervy co moc neuškodí? a bez předpisu? mám problémy s přítelem a potřebuju něco, co mi pomůže, už 14dní mě bolí hlava, jsem unavená…a jaký máte po nich pocity? a nepřiberu po nich? dík