Něco na nervy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.5.13 12:30

Novopassit bylinný sirup. Volně prodejný. Ten mě udržel v cajku bez oblbnutí, když bylo moje dítě v necelých 2 letech v nemocnici s rotaviry… Horečky je 40,bezvládné tělo a průjmy, že za 4dny jsme upotřebily 140 plen. Bylo to nejhnusnější období mého života a ten sirup mi pomohl, abych nezešílela, ale mohla co 3-5 minut přebalovat nebo likvidovat zvratky.
Takže s maturitou si poradí taky ;-)

• Citovat
  • Upravit
863
18.5.13 12:36
@Anonymní píše:
Novopassit bylinný sirup. Volně prodejný. Ten mě udržel v cajku bez oblbnutí, když bylo moje dítě v necelých 2 letech v nemocnici s rotaviry… Horečky je 40,bezvládné tělo a průjmy, že za 4dny jsme upotřebily 140 plen. Bylo to nejhnusnější období mého života a ten sirup mi pomohl, abych nezešílela, ale mohla co 3-5 minut přebalovat nebo likvidovat zvratky.
Takže s maturitou si poradí taky ;-)

Děkuji. Ale bohužel mi nepomůže protože doma ho nemám a do lékárny se nedostanu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.13 13:00

Určitě třezalku, bylinka prodává se sušená a dělá se z ní čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
18.5.13 13:04
@samozivitelkavyzkum píše:
Určitě třezalku, bylinka prodává se sušená a dělá se z ní čaj

Tu už jsem tady v diskuzi četla, ale doma jí nemám :evil:
A do pondělí se už nikam nedostanu :nevim: Nějaký jiný nápad? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
18.5.13 13:06

@Saintpaulia zkus třezalku ;)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
18.5.13 13:08
@Saintpaulia píše:
Tu už jsem tady v diskuzi četla, ale doma jí nemám :evil:
A do pondělí se už nikam nedostanu :nevim: Nějaký jiný nápad? :)

jo aha, tak to nic :D no tak jedině čokoládu a vůbec hodně cukru :D pak mě napadá ještě cigaretka těsně před, ale po tom by ses možná právě posr… :oops: :lol: takže už nevim..

• Citovat
  • Upravit
863
18.5.13 13:15

@Acinore Po cigaretě bych se zaručeně pos.. i poblila a nevěděla bych co dřív :lol: (nekouřím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.13 13:28

Pak jedině nereagování v podobě pohybu. Úplně do únoru, kdy už nebudeš schopná ničeho. Uvolní se endorfiny a je to lepší než droga ;-)

• Citovat
  • Upravit
16694
18.5.13 21:00

@Saintpaulia Tak těsně před mi pomohl panák slivovice :lol: Jinak tedy jak už tu někdo zmínil, hodně se vybít pohybem (pokud tedy ještě nechceš rychle šrotit, ale to už bych ti ani moc nedoporučovala takhle těsně před. Pak taky oříšky jsou na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.5.13 17:04

@Saintpaulia jj oříšky, čokoláda, myslím, že i banán, ale tím si nejsem moc jistá, ale aspoň pak nebudeš potřebovat endiaron :mrgreen: ;) a držím palce, pak se pochlub :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.5.13 19:27

@Banny Děkuju moc :) Sluníčko dnes docela dost pomohlo :D Zítra to bude horší :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.5.13 19:30

@Saintpaulia to zvládneš :hug: a dej určitě vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.5.13 19:32

@Banny Děkuju moc za podporu :hug: Určitě napíšu, jen doufám, že si vytáhnu takové otázky, jaké si přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.5.13 19:56

@Saintpaulia zítra už máš ústní? Neboj, oni ti pomůžou, kdyby jsi si nemohla vzpomenout. Já si pamatuju, jak nás strašili, že u ústních budou i otázky ze zdravovědy (nevím, jestli jste ji taky probírali) a já se šrotila diastolu a systolu a na konec jsem si snad vytáhla druhy masek, jak rozdělujeme pleť a dál už si nevzpomenu :lol: A otázky ze zdravovědy tam vůbec nebyly.

Dobře se vyspi a zítra to dáš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.5.13 20:18

@Banny Jojo zítra mám ústní. Začínám kosmetikou. Máme 50 otázek z kosmetiky (teoretické) protože praktickou už mám za sebou.Pak pokračuji zdravovědou kde máme 25 otázek a k každý bude nějaký pracovní list. Nakonec mám češtinu která se dělí na umělecký a neumělecký text. No bude to ještě zajímavý. Bohužel nám to museli udělat o dost těžší, takže toho je vážně jak nas… :evil: Ale mě se zdravověda nevyhne.Tak snad si vytáhnu otázky které chci :) Prostě si pro ně jdu :! :D
Děkuji :hug: musím to dát :!

Edit: zítra už je to poslední z celé maturity a pak budu mít konečně klid :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí