Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Novopassit bylinný sirup. Volně prodejný. Ten mě udržel v cajku bez oblbnutí, když bylo moje dítě v necelých 2 letech v nemocnici s rotaviry… Horečky je 40,bezvládné tělo a průjmy, že za 4dny jsme upotřebily 140 plen. Bylo to nejhnusnější období mého života a ten sirup mi pomohl, abych nezešílela, ale mohla co 3-5 minut přebalovat nebo likvidovat zvratky.
Takže s maturitou si poradí taky
Děkuji. Ale bohužel mi nepomůže protože doma ho nemám a do lékárny se nedostanu ![]()
Určitě třezalku, bylinka prodává se sušená a dělá se z ní čaj
@samozivitelkavyzkum píše:
Určitě třezalku, bylinka prodává se sušená a dělá se z ní čaj
Tu už jsem tady v diskuzi četla, ale doma jí nemám ![]()
A do pondělí se už nikam nedostanu
Nějaký jiný nápad? ![]()
@Saintpaulia píše:
Tu už jsem tady v diskuzi četla, ale doma jí nemám
A do pondělí se už nikam nedostanuNějaký jiný nápad?
jo aha, tak to nic
no tak jedině čokoládu a vůbec hodně cukru
pak mě napadá ještě cigaretka těsně před, ale po tom by ses možná právě posr…
takže už nevim..
@Acinore Po cigaretě bych se zaručeně pos.. i poblila a nevěděla bych co dřív
(nekouřím).
Pak jedině nereagování v podobě pohybu. Úplně do únoru, kdy už nebudeš schopná ničeho. Uvolní se endorfiny a je to lepší než droga ![]()
@Saintpaulia Tak těsně před mi pomohl panák slivovice
Jinak tedy jak už tu někdo zmínil, hodně se vybít pohybem (pokud tedy ještě nechceš rychle šrotit, ale to už bych ti ani moc nedoporučovala takhle těsně před. Pak taky oříšky jsou na nervy.
@Saintpaulia jj oříšky, čokoláda, myslím, že i banán, ale tím si nejsem moc jistá, ale aspoň pak nebudeš potřebovat endiaron
a držím palce, pak se pochlub ![]()
@Banny Děkuju moc
Sluníčko dnes docela dost pomohlo
Zítra to bude horší ![]()
@Banny Děkuju moc za podporu
Určitě napíšu, jen doufám, že si vytáhnu takové otázky, jaké si přeju ![]()
@Saintpaulia zítra už máš ústní? Neboj, oni ti pomůžou, kdyby jsi si nemohla vzpomenout. Já si pamatuju, jak nás strašili, že u ústních budou i otázky ze zdravovědy (nevím, jestli jste ji taky probírali) a já se šrotila diastolu a systolu a na konec jsem si snad vytáhla druhy masek, jak rozdělujeme pleť a dál už si nevzpomenu
A otázky ze zdravovědy tam vůbec nebyly.
Dobře se vyspi a zítra to dáš ![]()
@Banny Jojo zítra mám ústní. Začínám kosmetikou. Máme 50 otázek z kosmetiky (teoretické) protože praktickou už mám za sebou.Pak pokračuji zdravovědou kde máme 25 otázek a k každý bude nějaký pracovní list. Nakonec mám češtinu která se dělí na umělecký a neumělecký text. No bude to ještě zajímavý. Bohužel nám to museli udělat o dost těžší, takže toho je vážně jak nas…
Ale mě se zdravověda nevyhne.Tak snad si vytáhnu otázky které chci
Prostě si pro ně jdu
![]()
Děkuji
musím to dát ![]()
Edit: zítra už je to poslední z celé maturity a pak budu mít konečně klid
![]()
Novopassit bylinný sirup. Volně prodejný. Ten mě udržel v cajku bez oblbnutí, když bylo moje dítě v necelých 2 letech v nemocnici s rotaviry… Horečky je 40,bezvládné tělo a průjmy, že za 4dny jsme upotřebily 140 plen. Bylo to nejhnusnější období mého života a ten sirup mi pomohl, abych nezešílela, ale mohla co 3-5 minut přebalovat nebo likvidovat zvratky.
Takže s maturitou si poradí taky