Slyším něco - jsem blázen?

Anonymní
11.1.13 12:48

slyšim něco -jsem blázen?

ahoj.Je mi 30 let v životě sem netrpěla žádnou depresí jsem pozitivní člověk. Vždy se mi splnilo vše co sem si přála.
Poslední dva dny je mi divně. Cítim tlak na prsou podivnou uzkost, rozklepanost a v noci slyšim hrát hudbu občas vidim mihnout se nákej stín.
Mám strach co se se mnou děje a to ve mě vyvolává ještě větší uzkost. Nemyslim si že bych se zbláznila ale normální to není necítím se dobře:-(
Moc toho nenaspim mám malé miminko co moc nespí, ale je mu už pul roku.
Myslíte že tohle muže být z vyčerpání?
Vubec nevim co mám dělat:-(
Mám sama ze sebe strach :,(
Jít někam k doktoru a tohle mu říci tak si myslim že mě zavře do blázince.
Nevíte prosim co by to mohlo být jak to zastavit, potlačit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
11.1.13 12:52

Nezavřou tě do blázince a může to být z vyčerpání, zajdi si k psychologovi nebo neurologovi

• Citovat
  • Upravit
888
11.1.13 12:53

Zlatíčko, nezavřou tě do blázince, ale utíkej k doktorovi, psychiatři jsou zvyklí, taktní, dostaneš pililku a bude líp, tohle není sranda, a může se to zhoršit…kojíš ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
11.1.13 12:55

Ja myslim, ze schiza se ti nerozjizdi, ale na nejakej prasek to urcite je. Z vycerpani to muze byt taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 12:56

Kojim:-(.Vubec sama sebe nechápu. jsem strašně veselá. vždy sem ta ke které se chodí ostatní vyplakat. Vždy sem v partě ta co nejvíc dělá zábavu. nevim co se děje. I manžel to na mě poznal a řekl že musim někam urychleně k dr. Mám dvě děti. Mám strach aby mi nehráblo a nějak sem jim neublížila. Vim že se to prostě někdy stane že někomu uplně hrábne a už jen s té představy že slyšim v noci muziku:-( je mi zle proto že se bojim co muže přijít pak.
Nikoho v rodině s psychickou poruchou nemáme.
Nechci být za blázna:-(.

• Citovat
  • Upravit
6806
11.1.13 12:57

Vyšli manžela s dítětem někam k babičce a vyspi se, hoď do sebe hořčík a sypej k dr když nebude líp. Do blázince Tě nikdo nepošle, to by tam musela polovina mamin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
11.1.13 12:58

Nebudeš za blázna…tyhle věco jsou ale fakt nebezpečné, a sama říkáš, že se necítíš dobře, já prošla něčí jako holka, kolem dvaceti, a po porodu se to vracelo, naštěstí jsem to zvládla, ale kdybych se opravdu necítola tak bych upalovala…mám psychiatričku, věkem mojí mamky, je moc fajn…opravdu to nezanedbej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
11.1.13 13:02

Příspěvek upraven 14.01.13 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.1.13 13:02

A děje se ti to když usínáš/probouzíš se? To je úplně normální.

Hypnagogická halucinace
Hypnagogická halucinace je přelud, který přichází před usnutím nebo po probuzení (hypnopompická halucinace). Hypnagogickou halucinaci ve sporadické formě zažilo velice mnoho zdravých mladých lidí (odhady se různí: 5–50 %). Nejbanálnější přeludy jsou zrakové – změny barvy, pohyby části pokoje atd. Složitější přeludy zahrnují všechny vjemy. Někdy jsou halucinace velice komplexní, dějově a emotivně velice složité. Část nemocných si uvědomuje šalebnost pocitu (pseudohalucinace).

Ale pro jistotu bych k nějakému doktorovi zašla. jen tak, aby se něco nepodcenilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 13:05

A začlo to před dvěma dny. přesně si na ten okamžik pamatuji. Začla se mi točit hlava až sem celá zbledla a měla sem nízký tlak.
Bojim se abych neměla nákej nádor v hlavě

• Citovat
  • Upravit
6096
11.1.13 13:07

Já myslím, že je to na neurologii.
Ale zajdi si určitě k Dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
11.1.13 13:13

Ahoj, ja som počula v noci hudbu, skôr také akoby dunenie, šalela som z toho, manžel nič nepočul. Trvalo to pár dní, celé noci som nespala. Potom som si dala lieky, ktoré mám na vysoký tlak v ušiach a prešlo mi to. Mám niečo ako meniérov syndróm, točieva sa mi hlava, hučí mi v ušiach, býva mi divne. A hlavne sa cítim tak nejako mimo, nafetovane. Tým chcem povedať, že to nemusí byť psychický problém, ale môže to byť aj prejav nejakej fyzickej poruchy, tak navštív lekára, určite sa to porieši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 13:14

A nebo máš v bytě ducha… 8o

• Citovat
  • Upravit
779
11.1.13 13:22

Ahoj, neboj nejsi blázen. A děje se ti to jen když jsi doma, nebo všude? Celý den nebo jen večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.1.13 13:23

Nizky tlak? pijes hodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie