Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, bohužel ti nijak neporadím, jelikož jsem si dnes vzala 4.pilulku, tudíž moc velké zkušenosti nemám.
Právě sem narazila na tvůj příspěvek když si zjišťuji více informaci o své nové HA. Jediné co si myslím v tvém případě je, že bylo nejspíše důležité počkat a popřípadě udělat test znovu nebo následná návštěva gynekologa, ale to víš jistě sama také.
Každopádně jsem se chtěla optat jak se to dál vyvíjí a jaký je tvůj nynější stav?
Zdravím, začala jsem brát 3 platicko antikoncepce calleto a po prvním prášku jsem s přítelem měla sex po dvou dnech zase a už po prvním dnu styku mi začalo být nějak divně bylo mi na zvracení neměla jsem ani chuť k jídlu motala se mi hlava a další dny jsem měla i divnou chuť v ústech a pokračovali i již zmíněné stavy vysadila jsem anti po 4 dnech brání s obavou že jsem těhotná a po 3 dalších ech se mi dostavilo slabé krvácení nevím zdali můžu být těhotná ale testy mi zatím vycházely negativně i když vím že je asi brzo vědět zdali jo nebo ne co myslíte? Děkuji za rady