Menstruace s tělískem Mirena

26.7.18 20:34

Menstruace s tělískem Mirena

Zdravím. Chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost s Mirenu. Sama jí mám zavedenou téměř 3 roky. První 3 měsíce jsem špinila. Od té doby pravidelná menstruace v podobě slabého špinění na 3,4 dny. Teď už týden čekám a nic. Vím, že menstruovat s Mirenou nemusím vůbec, jen mě zaráží, že by to bylo možný i po 2 a půl roku s menstruací.. Za případné reakce předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nmdl
26.7.18 20:49

Lékař mi kdysi přímo říkal, že třeba rok dva můžu ještě menstruovat a že je velká pravděpodobnost, že menstruace s Mirenou pak zcela vymizí. Každopádně ještě chvíli počkej a pak můžeš zajít na kontrolu, jestli je Mirena stále na stejném místě.

• Citovat
  • Upravit
3703
26.7.18 21:03

Ahoj, řešila jsem úplně stejnou situaci, skoro dva roky jsem pravidelně špinila a pak jako když utne, nic. To bylo asi 3 měsíce, pak se zase objevilo 1× špinění (trvalo 3 dny). A teď už jsou to 4 měsíce a zase nic. A před měsícem jsem byla na kontrole a lékař mi řekl, že je všechno v pořádku a na svém místě. Že zkrátka každá žena reaguje jinak, takže i tato reakce je normální. Je prý sice víc žen, co nemenstruují vůbec, ale my prostě reagujeme po svém. Držím palce, ať je všechno O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
26.7.18 22:36

Já pořád zvažuji či jít do tělíska, nebo nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí