Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jako jestli je možné otěhotnět při menstruaci a ještě na začátku užívání antikoncepce? Moc pravděpodobné bych to neviděla.
Zajimalo by me, jestli jsem si dala ten prasek ve spravnej den a kdyz ne, jestli tam je riziko, ze jsem v tu nedeli nebyla chranena. Ja uz si nevim rady????????♀️Holky poradte????????
Ja praveze nevim, jestli ten den, co jsem si vzala prvni pilulku byl prvni menstruacni den. Pocita se spineni nebo jako krev s hnedym vytokem jako prvni den cyklu?
Ale no tak holky, žádná se tu nenajde, co by vyvenčila křišťálovou kouli?!
Myslím, že těhotná nebudeš, spíš stres?
Ano, špinění se počítá jako začátek menstruace, je to ve skutečnosti krev, jen je jí malé množství a stihne se rozložit, než odejde z těla. Vzala sis tabletku správně.
Ahoj, potřebovala bych rada. budu nasazovat antikoncepci a vím, že se má nasadit první den menstruace. Menstruace se mi dostavila odpoledne, a tak jsem nasadila prášky navečer v 6 hodin. Ale prášky bych chtěla brát každý ráno v 8 hodin. Chci se jen zeptat, zda nebude vadit, kdy si braní posunu, jestli to nebude mít vliv na působení ochrany. ![]()
Ahoj holky, mam takovy dotaz. Vzala jsem si prvni pilulku z platicka v patek, kdy jsem jen spinila (hnedocerveny vytok). Vim, ze jsem hned chranena, jen kdyz uziju pilulku v 1.den cyklu coz byla sobota. V nedeli jsme meli s pritelem pohlavni styk, je mozny, ze bych byla tehotna, kdyz jsem uzila pilulku den před? Dekuju predem za odpoved:)