Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po měsíci by už určitě něco ukázal. Jen nechápu smysl užívání antikoncepce, když tě nemá před čím chránit.
Po měsíci by to test určitě ukázal. ale nechápu jak by si mohla být těhotná, když to šlo mimo
@lachtanice86 protože po pár příspěvcích tady mi přijde vážně možné všechno…
Kristova noho. Beres HA pravidelne, ejakulace byla mimo, 3 testy negativni. To bys musela byt panna Marie abys byla v tom
.
@vertunka někde jsem četla, že v něolika případech se to tak stalo.. a chápete, když si něco nějaká žena přečte, nasadí jí to brouka do hlavy ![]()
@Anonymní píše:
@vertunka někde jsem četla, že v něolika případech se to tak stalo.. a chápete, když si něco nějaká žena přečte, nasadí jí to brouka do hlavy
A co takhle raději mit vlastní rozum? Ha bereš pravidelně, šlo to mimo a 3testy negativní. Jako fakt z čeho by si mohla být těhotná?
@Anonymní píše:
@vertunka někde jsem četla, že v něolika případech se to tak stalo.. a chápete, když si něco nějaká žena přečte, nasadí jí to brouka do hlavy
Aha. A to jako myslis, ze zensky na emiminu to budou vedet?? Nejsme vestkyne. Zajdi si na gyndu a mas 100% jistotu. Muzu se zeptat na vek?? ![]()
Ahoj, holky. Mám otázku. Sice tu něco podobného bylo asi nedavno, ale neašla jsem odpověď, kteoru bych potřebovala. Poslední PS jsme s přítelem měli 29.3… Nicméně do mě neejakuloval a vše šlo mimo. Antikoncepci normálně beru každý den, nevynechala jsem, žádné střevní potíže ani antibiotika nebyly. Pobolival mě podbřišek a necítila jsem se moc dobře. Mezitím jsem měnila HA, protože mi přestala vyhovovat. Včera večer jsem měla poslední prášek z platicka a měla by přijít MS. Poslední 2-3 týdny jsem měla ale takový divný pocit, pobolivání v levém podbřišku i při zatažení břicha atd. Dělala jsem si 3 těhotenské testy (ten poslední jsem si dělala v neděli 29.4. a byl negativní, první test jsem si dělala někdy 23.dubna a druhý s odstupem 2 dní, čili 25.dubna a všechny negativní). Myslíte, že na testu by už měsíc po styku bylo něco vidět?
Že to pobolivani podbřišku a trošku nafouklé břicho může být po té nové HA, kterou beru teprve měsíc?
Děkuji moc a přeji krásný zbytek dne???? (anonymně proto, protože je tu docela dost známých..)