Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zlyndu jsme měla. Neměla jsem u ní krvácení, takže to bylo fajn.
Kroužek jsem měla taky, tam bylo zase fajn že působí lokálně a mění se 1× za měsíc.
@JancaS84 a můžu se zeptat jestli vyhovovala nebo si měnila? Jediné co jsem se dočetla a to mi gyn. sdělila, že můžu první měsíce krvácet i mimo cyklus, dělo se u tebe? Díky moc:)
Každému sedí něco jiného, i já hledala a několikrát měnila, než jsem našla sedící. A pak po 8 letech znovu byla potřeba změna, protože sedět přestala
Teď mám už asi 3 roky Lindynette a jsem spoko.
@Eliza643 píše: Více
Já jsme ji nasadila hned po šestinedělí kdy jsem ještě neměla zpět cyklus. Ale žádné krvácení mimo jsem nikdy neměla.
Neměla jsem u ní téměř chuť na sex, ale to jsem neměla ani u předchozích HA.
Jinak mi vyhovovala, ale bez ní je mi daleko líp.
@unuděná Chápu, ale věřím, že kdyby 10 z 10 napsalo, že je špatná, tak na tom i něco bude a mohla bych se tomu třeba vyhnout..je mi jasné, že to co někomu vyhovuje druhému nemusí a naopak, ale vzhledem k tomu, že je to moje prvni antikoncepce a nikdy jsem ji ani nechtěla brát, tak si ráda udělám pruzkum
Kdyby byla „špatná“, tak se neprodává
Jsou to hormony jako v každé jiné HA ![]()
@unuděná Věř mi, že znám jednu nejmenovanou a ohlasy jsou na ní šílený, ale znamá gyndařka s něma má “spolupráci” a cpe ji všem a proto se prodává. ![]()
tak napiš název - takhle je to výkřik o ničem
Ahoj holky,
můžete prosím sdělit jaká je nejlepší značka antikoncepce za Vás?
Ráda si přečtu názor i na jiný druh třeba kroužek? Tělísko mi nebylo doporučeno.
Děkuji moc 🌺