Nemůžu brát normální antikoncepci, mohla bych být těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
9.5.15 21:21

Ahojky. Holky, já mám trochu jiný dotaz. Chci si po šestinedělí nechat napsat HA. Jelikož bohužel nekojím, mohu si vybrat. Mám dotaz jak antikoncepce po šestinedělí funguje. Předpokládám, že menstruace se hned nedostaví. A jak to je pak s pauzou mezi platíčkama, když menses nebude??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
9.5.15 21:27

@ArumLily0 taky jsem nekojila a první ms dorazila týden po konci 6nedělí a pak už chodila vždy v pauze mezi platíčkama jak měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.15 10:00

zapomela jsem tabletu

Ahojky zapomela jsem si vzít tabletku tri-regol. Je možné abych otehotnela po jedné zapomenuté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.5.15 12:46

Ahoj holky, mam takovy dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.5.15 13:03

Jsem 9 mesicu po porodu. Stale kojim. Muj gynekolog mi napsal antikonceepci ke kojeni a rekl mi ze je mam brat bez pauzy a v kuse. Takze jsem pres devet mesicu bez MS. Je to normalni? Musim se prece nejak vyprazdnovat nebbo ne? :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.15 20:01

Antikoncepce pomoc

Ahojky holky je mi 16 let a pred mesicem jsem nasadila moji prvni antikoncepci :) ted mam posledni den 7 denni pauzy a porad se nedostavila menstruace…akorat jsem spinila ale spinila jsem spis do cervena ale hrozne malinko…co s tim?? Jsem tehotna?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.11.15 20:06

@Jajq
Měla si pohlavní styk? Bez něj totiž těhotná nebudeš.

Ono může chvíli tvrvat než si tělo zvykne. Pokud si měla pohlavní styk, tak opravdu si začala brát první den menstruace? Jiank totiž chráněná nejsi - viz příbalový leták, který si určitě četla.

Ale jestli seš těhotná nebo ne ti tady nikdo neřekne. Je běžné, že při HA je menstruace kratší a slabší. Taky si tělo musí zvyknout. Bohužel ani HA není 100%. Takže je možné, že těhotná seš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.11.15 20:18

Ja bych neplasila, telo si musi zvyknout, kdyz je to tva prvni antikoncepce. Pokud jsi ji brala spravne, melo by to byt v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.11.15 20:38

@Soffii
Já taky nechtěla plašit. To, že HA selže je možné, bohužel.
Ale je na @Jajq si ujasnit

• byl styk
  • brala správně a poctivě

(nebrala třeba antibiotika nebo něco jiného?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
16.11.15 10:59

Já bych si udělala gravitest a potom bych to normálně užívala, dle návodu, není třeba plašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.11.15 14:15

Jangee

Ahojte holky, po pauze ( měsíční ) jsem začala opět brát antikonepci Jangee. 8.den jsem mela nechráněny styk. Přítel se „neudělal“ do mě, ale znáte to stačí kapka :D. Následují ráno jsem zjistila, že jsem zpětně 3dny neměla pilulku.
Holky, chci se ujistit..je vše OK?

Děkuji Vám za radu i přečtení a přeji pěkný pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
16.11.15 20:07

@vasilcie
A jak my to máme vědět. Já u své HA mám třeba, že v 2. týdnu braní je to „vpohodě“. Nicméně co ti tady kdo má říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.11.15 20:14

@zvidavajanca @zvidavajanca
Na blbý komentáře opravdu nejsem zvědavá. Potřebovala jsem nějákou zkušenost či tak něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
16.11.15 21:33

@vasilcie Řeknu ti to tahle - máš dva stavy, těhotná nebo ne. Jsou tu holky, co se x let snaží a nic, jsou tu holky, kdy se jednou stane nehoda a jsou těhotné.

Víc ti asi řekně těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 12:43

Vynechání antikoncepce

Ahoj potřebovala bych poradit v neděli jsem začala normálně užívat antikoncepci po 7 denní pauze v pondelí jsem měla pohlavní styk a večer si normalně v pravidelném intervalu vzala prášek. V uterý jsem jsem zapoměla a vzala až ve středu ráno. Můžu být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí