Antikoncepce - snižuje slané jídlo její účinnost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.11.10 21:10

Antikoncepce

Dobrý den, někde jsem slyšela, že pokud si třeba hodinu po požití pilulky dám něco hodně slaného, třeba dosolený popcorn, může to snížit vstřebávání antikoncepce.

Upřímně nevím, co si o tom myslet…
Jaký máte názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
12.11.10 21:14

Já bych řekla, že to není pravda, to na to nemůže mít vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.11.10 21:24

Ucinnost antikoncepce muze ovlivnit zvraceni, prujem, antibiotika. Ale sul? :think: To uz se mi nezda moc pravdepodobne. Jeste bych treba verila, ze kdyby nekdo vypil velke mnozstvi mleka, ze by to mohlo ovlivnit vstrebavani ucinne latky.
A kdysi davno jsem nekde cetla neco o tom, ze nadmerna konzumace grepfruitu snizuje ucinnost, ale uz vubec nevim, kde to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.10 21:30

No jo, když já jsem, co se antikoncepce týče, hroznej plašan. :-D A to tohle je ještě dobrý…jsem schopná si měsíc co měsíc kupovat těhotenský testy :D

• Citovat
  • Upravit
11502
12.11.10 21:36

No já slyšela především o těch antibiotikách a zvracení. O průjmu jsem nic neslyšela. A sůl? Tak to mi přijde jako velká blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.11.10 21:40

Je, tak to si mě uklidnila :-) Fakt ale :-D ..jinak ten průjem..to pravda je, to je i v příbalovým letáku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.11.10 11:51

jo? No tak já příbalový leták četla několikrát ale ani u Logestu a ani u tý současný jsem to nenašla. Jinak no tě pic. Na průjem trpim každou chvíli, ale u Logestu jsem problém neměla a nečekaně neotěhotněla, doufám, že bude i tak zabírat ta co mám teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.11.10 12:42

U toho prujmu je to tusim tak, ze pokud prijde cca snad hodinu az nevim kolik hodin po spolknuti prasku, tak hrozi riziko, ze se prasek prozene strevama turbo rychlosti a nevstreba se.
Pokud trpis na prujmy, muzes zkusit naplastovou HA, tam se riziko selhani zmensuje, nebo ten zavadeci krouzek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.11.10 13:14

no s tou náplastí zkušenost nemám a u ten kroužek bych neriskovala, vsadím se, že bych byla takový střevo, že bych si ho nezavedla, protože by mi to nešlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.8.13 18:24

Beru antikoncepci Triquilar a dneska jsem si vzala 2 pilulku z plátíčka a měla jsem nechráněný pohlavní styk. Jsem chráněná?? Prosím o rychlou radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.13 13:39

Ahoj po uziti kolikate tabletky muzu mit nechraneny styk? Mela jsem jich 5

• Citovat
  • Upravit
2
31.8.13 09:57

Pauza

Dobry den, mam dotaz..mela jsem tydenni pauzu na menstruaci ale zapomela jsem si vzit sebou na dovolenou tabletky, takze pauza se prodlouzila na 14dni. Muzu normalne ted zacit brat tabletky??Za jak dlouho budu chranena??Dekuji za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanhoettt
18.10.13 17:54

Ahojky, chtěla bych se jen ujistit, že je vše ok a příbalový leták je na mojí blbou otázku krátký :-D Beru normálně HA, vždy ráno hned po probuzení. Dneska jsem si měla vzít po 7denní pauze první pilulku z nového balení, ale celý den mi bylo zle na zvracení a to dost, tak jsem jí nechtěla vzít, kdybych náhodou zvracela…teď už se žaludek uklidnil, tak jí vezmu teď…má to nějaký vliv? Do 12ti hodin bych se asi i tak vešla…ale pro jistotu…a další dny můžu brát normálně ráno jak jsem zvyklá nebo teď musím celé platíčko brát večer?

• Citovat
  • Upravit
4465
18.10.13 19:44

Pokud se vejdeš do 12 hodin tak v pohodě… Pak ber normálně zase ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat