Nuvaring – antikoncepční kroužek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
6.11.10 23:13

A - novaring

ahoj
chci se zeptat… používám kroužky Novaring pouhý jeden týden,zavedla jsem ho během svých prvních měsíčků v měsíci… během toho už mi 3× vypadl a menstruace mi pořád nekončí a to už je 8 dní… chci se zeptat,co je v nepořádku??? kdo máte jakou zkušenost? děkuju holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2639
7.11.10 08:47

Ahoj, já nuvaring užívala asi rok,první měsíc mi pořád vypadával, nedělala jsem nic jiného než ho upravovala, druhý měsíc už to bylo lepší a ten třetí už jsem si zvykla. Kdyby nestál tolik peněz, tak jsem ho přestala užívat hned po prvním měsíci, chce to trpělivost. Doktor mi tehdy říkal, že ho můžu na hodinu denně vytáhnout a v návodu myslím stojí, že může být venku 3 hodiny. Ta MS může být delší, dělá to i při tabletkách, že třeba špiníš celý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.11.10 09:04

holky tak si ho nechte nekym zavest (doktor, pritel…) pokud je spravne zavedeny tak by proste a dobre vypadavat nikdy nemel. ja byla detailne poucena u doktorky a nikdy mi nevypadnul (ja si vlastne ani neumim predstavit jak muze vypadnout :nevim: )…musi se dat co nejvic dozadu. jinak krvaceni zezacatku muze byt…jak pise igracek…je to stejny jak u prasku. mela jsem ho asi rok a byla jsem vcelku spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.11.10 09:16

taky.mela jsem ho rok a pul..a dobry…super.proste zavedla a bylo to..ale nevypadaval mi..je treba pri bourlivejsim styku..a napoprvy jsemtaky mesic spinila..pak se to upravilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
7.11.10 09:19

Já ho užívala asi rok a nikdy se mi nestalo, že by vypadl? :nevim: A naprosto mi vyhovoval.
Taky bych být tebou zašla k Dr, ať ti ho aplikuje.

• Citovat
  • Upravit
27002
7.11.10 09:27

Mně vypadnul nebo spíš chtěl jednou to jsem cítila že se cpe ven a šup pořádně jsem ho tam zastrčila a bylo to ok…ted mám druhý a teda taky špiním už přwes týden…mám uprevené užívání kvůli kojení a tohle mě ted pěkně točí teda mámh o mít 24 dní pak vyndata hned dát nový no a špiním stejně takže přemýšlím že poletí ven stejně a začnu zas až dokojím protože byhc enrada jen špinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
7.11.10 09:30
mikitaa píše:
holky tak si ho nechte nekym zavest (doktor, pritel…) pokud je spravne zavedeny tak by proste a dobre vypadavat nikdy nemel. ja byla detailne poucena u doktorky a nikdy mi nevypadnul (ja si vlastne ani neumim predstavit jak muze vypadnout :nevim: )…musi se dat co nejvic dozadu. jinak krvaceni zezacatku muze byt…jak pise igracek…je to stejny jak u prasku. mela jsem ho asi rok a byla jsem vcelku spokojena.

to zvykla jsem myslela, že přestal vypadávat :) prostě jsem jenom nevěděla jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
7.11.10 09:40

Teda holky já ho také užívala cca rok a půl a nikdy nevypadl :nevim: ,dr. mi říkal že musí být aplikován co nejdále tak aby ho žena ani necítila,kroužek jsem měla (test vleže :wink: ) pak opřený jakoby o čípek…A mohu jen doporučit je to výborná antikoncepce …

• Citovat
  • Upravit
9130
7.11.10 10:57

Ahoj,
mám ho 2 měsíce, nikdy mi nevypadl, ani při cvičení a jsem moc spokojená, vůbec ho necítím, nešpiním, nemám žádné vedlejší účnky jako při užívání prášků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.1.12 17:38

Ahoj, já jsem taky měla Nuvaring cca dva roky, ze začátku jsem se bála, že bude vypadávat, stalo se mi to jednou, je potřeba ho pořádne zastrčit a není ani cítit. Mohu ho jenom doporučit, není s ním žádná starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.8.14 22:31

Dobry den chtela jsem se zeptat. Vyndala jsem si krouzek nuvaring a po 3 dnech se mi stale nedostavila ms a tehotensky test byl negativni. Nevite cim to muze byt? Dekuju za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
30.8.14 22:41

@moninicka a to je dnes 3.den…prostě počkej ještě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.8.14 22:53

Asi mi nic jinyho nezbyde. dekuju za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
31.8.14 02:30
@moninicka píše:
Asi mi nic jinyho nezbyde. dekuju za odpoved :)

Bud uplne v klidu, nuvaring uzivam uz leta a bezne se stava, ze menstruaci mesic dva nedostanu a kdyz dostanu, trva max. tri dny a neni silna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.9.14 09:46

Dobry den mam jeste jednu otazku vcera jsem si vzala nuvaring ale rozhodly jsme se s pritelem, ze uz by jsme chtely pracovat na miminku. Tak jak moc vadi, ze bych si ho vyndala po jednom dni a zda to znovu dostanu ted? Nebo to na to nema vliv po jednom dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí