Nuvaring – antikoncepční kroužek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
18.5.15 21:32

Holky, prosím Vás, akorát jsem si poprvé zavedla NuvaRing… A mám z toho takový divný pocit, v sobě ho necítím, ale přijde mi, ze se mi rozevrel hned u posevniho vchodu, oproti těm obrázkům, kde je hlouběji… :roll: 8o to mi přijde, ze ho teda přítel přece musi cítit, kdyz je tam hned takhle… A dal mi posunout nejde… Zkoušela jsem vyndat a znovu…
A holky prosím vás, dnes mám první den ms, používám kalisek, lze to společně? Raději jsem použila tampon, přijde mi, ze se tam ted kalisek nema kam vejít… Děkuji Vám za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
6.4.20 18:52

Prvni měsíc

Obnovuji diskuzi
Po porodu a ted po tom co jsem přestala kojit jsem se rozhodla pro antikoncepci. Doktorka mi řekla o Nuvaringu nejdřív jsem nechtěla vůbec nic zavádět. Potom se mi líbilo, že je nízko hormonální a hormony se uvolňují rovnou do krevního oběhu. Akorát teda zavedla jsem před 4 dny. Šlo to lehce, hodně dozadu, mám ho myslím zavedeny správně, ale víceméně celou dobu ho citim! Chvíli si říkám, že to ještě vydržím a pak, že na to už kašlu a vyndám ho. 😕 měl to někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35517
6.4.20 19:28

Jj první měsíc to bylo takový zvláštní a furt sem měla pocit jestli ho nějak nevytlacim a další měsíc už úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.20 19:41

Nene, ale zkus ho vyndat a znovu zandat, možná to jde jen o zvyk já zandala a bylo to ok.

• Citovat
  • Upravit
864
6.4.20 19:44

@JancaS84
Vážně? Já tam pořád saham a kontroluji upravuji a už mě to tam i pálí 😕 🤦🏼‍♀️ jsem z toho trochu zoufalá. Některé dny cítím občas, dnes už několik hodin vkuse a štve mě to. Už jsem i uvažovala, že ho vyndám a vyprdnu se na to, ale nechci to vzdát. Nevím…připadám si divná, že to tam mám blbě nebo nejsem schopná ho správně zavést 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
6.4.20 19:46
@Anonymní píše:
Nene, ale zkus ho vyndat a znovu zandat, možná to jde jen o zvyk já zandala a bylo to ok.

Já po prvním zamdani taky téměř necítila, ale teď mi přijde, že cítím skoro furt. 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35517
6.4.20 20:35

@bigcrazy Jj taky jsem ho kontrolovala snad pokaždé když jsem šla na wc, ale ten další měsíc už fakt dobrý. Zkus to ještě další cyklus a uvidíš, možná ti ale vyhovovat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
6.4.20 20:42

@JancaS84
Takže si ho i cítila? A další měsíc už neee? Že bych to teda ještě vydržela…? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35517
6.4.20 20:51
@bigcrazy píše:
@JancaS84
Takže si ho i cítila? A další měsíc už neee? Že bych to teda ještě vydržela…? :wink:

Jj citila a další už byl pak fakt v pohodě. Měla jsem tuto HA docela dlouho, už přesně nevím ale nějaky roky to byly, než jsem vysadila úplně. Kdybych někdy měla brát HA znovu tak bych šla do této. Ale už mám odrozeno, tak půjdu do něčeho trvalejšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
6.4.20 20:58

@JancaS84
Ok, tak díky Tobě asi ještě vydržím. Já už mám taky odrozeno 😊 nějakých 7 let jsem byla bez HA. Teď dvě děti, mladší se odstavil od kojení. Já mám silnou ovulaci, ms i PMS a další dítě nechceme, tak jsem si říkala, že chci nějakou HA. Chtěla jsem něco nízko hormonálního, šetrnějšího a doktorka mi navrhla kroužek no…tak jsem si řekla, že zkusím i když jsem původně nechtěla niiic zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.4.21 00:13

Jde NuvaRing cítit?

Obnovuji diskuzi

Cítí muž kroužek při styku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.4.21 00:18

@Emmie můj cítil :nevim: bolelo ho to, tak jsem ho vyndávala. Myslím že 3 hoďky jsem mohla být bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.4.21 00:18
@Banane18 píše:
@Emmie můj cítil :nevim: bolelo ho to, tak jsem ho vyndávala. Myslím že 3 hoďky jsem mohla být bez něj

Takže účinnost se nesníží tím, že ho na styk vytáhnu a potom znovu zavedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
25.4.21 08:56

Ja vyndavam jak kdy. Partnera to vylozene neboli, ale tak nejak rusi :D A ty tri hodiny nesnizuji ucinnost. Nez si telo vsimne, ze ho nemas zavedeny, zaveses ho zase zpet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí