Začátek braní HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4222
2.11.10 17:05

Začátek braní HA

Ahojky,

po šesti letech zase začínám brát HA a tak nějak tápu :roll:

Jde mi o to jestli první pilulku mám vzít i když zatím jen špiním nebo mám počkat na pravé menstruační krvácení?? :zed:

Díky mooooc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.11.10 17:08

počkej na menstruaci, špinění není menses

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
2.11.10 17:10

Kuju,už si připadám jako mimon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 17:28

Jéé tak tohle bych nevěděla a to jsem brala HA snad 10 let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale jinak by to mělo být v návodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
2.11.10 19:45

tejchi,já to předtím taky eřešila,pač se mi MS vždycky rozjela hned,po druhém po porodu to trvá tak jeden den kdy špiním…v návodu jj právě první den menstruace a mě právě vrtalo hlavou jestli se špinění bere jako první den MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
2.11.10 21:03

tak já tohle řešila před měsícem…ale je psáno že první tbl.ani při 1.dni začátku menstruace…spíš teda já tápu že mi ještě mens.nedorazila,mám zrovna pauzu a čekám kdy dorazí,píší že dorazí 2.-3.den pauzy,já mám 4.den a zatím nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.7.15 15:25

Spineni pri brani HA

Zdravim, mam clormetin na 3 mesice, dobiram posledni platicko a pripadam si jak pri menstruaci. Boli me bricho, ale jen spinim. Mezi platicky jsem si nedelala 7 denni pauzu, myslite, ze je to muze byt pouze tim? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
22.11.21 14:15

Ahoj.
Prosím o radu.
Dostala jsem ms o 10 dní dřív. Chtěla jsem zacit brát HA, tak jsem si první den vzala prášek. Dneska bych si měla vzít 3, ale ms se asi zastavila. Je to normální? Budu normálně chráněná? Pardon za asi blbý dotazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
22.11.21 14:44
@topkiss píše:
Ahoj.
Prosím o radu.
Dostala jsem ms o 10 dní dřív. Chtěla jsem zacit brát HA, tak jsem si první den vzala prášek. Dneska bych si měla vzít 3, ale ms se asi zastavila. Je to normální? Budu normálně chráněná? Pardon za asi blbý dotazy

jsi chranena od prvniho dne, kdy sis vzala pilulku… v davkovani pokracuj, dober plato, ber pravidelne dle pribaloveho letaku, prip. doporuceni lekare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
22.11.21 14:45

@JitulkaJ děkuji :) Myslela jsem si to, ale ty okolnosti mě trochu rozladily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie