Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
po šesti letech zase začínám brát HA a tak nějak tápu ![]()
Jde mi o to jestli první pilulku mám vzít i když zatím jen špiním nebo mám počkat na pravé menstruační krvácení?? ![]()
Díky mooooc ![]()
Jéé tak tohle bych nevěděla a to jsem brala HA snad 10 let
Ale jinak by to mělo být v návodu ![]()
tejchi,já to předtím taky eřešila,pač se mi MS vždycky rozjela hned,po druhém po porodu to trvá tak jeden den kdy špiním…v návodu jj právě první den menstruace a mě právě vrtalo hlavou jestli se špinění bere jako první den MS
tak já tohle řešila před měsícem…ale je psáno že první tbl.ani při 1.dni začátku menstruace…spíš teda já tápu že mi ještě mens.nedorazila,mám zrovna pauzu a čekám kdy dorazí,píší že dorazí 2.-3.den pauzy,já mám 4.den a zatím nic ![]()
Zdravim, mam clormetin na 3 mesice, dobiram posledni platicko a pripadam si jak pri menstruaci. Boli me bricho, ale jen spinim. Mezi platicky jsem si nedelala 7 denni pauzu, myslite, ze je to muze byt pouze tim? ![]()
Ahoj.
Prosím o radu.
Dostala jsem ms o 10 dní dřív. Chtěla jsem zacit brát HA, tak jsem si první den vzala prášek. Dneska bych si měla vzít 3, ale ms se asi zastavila. Je to normální? Budu normálně chráněná? Pardon za asi blbý dotazy
@topkiss píše:
Ahoj.
Prosím o radu.
Dostala jsem ms o 10 dní dřív. Chtěla jsem zacit brát HA, tak jsem si první den vzala prášek. Dneska bych si měla vzít 3, ale ms se asi zastavila. Je to normální? Budu normálně chráněná? Pardon za asi blbý dotazy
jsi chranena od prvniho dne, kdy sis vzala pilulku… v davkovani pokracuj, dober plato, ber pravidelne dle pribaloveho letaku, prip. doporuceni lekare
@JitulkaJ děkuji
Myslela jsem si to, ale ty okolnosti mě trochu rozladily