Tělísko Mirena – kdy zavést?

3640
27.10.10 21:01

tělísko

Chtěla bych si nechat zavést Mirenu, moje doktorka prý na to nemá vybavení a poslal by mě jinam, k doktorovi (já bych normálně k chlapovi gynekologovi nikdy nešla!), kdy se tělísko zavádí, četla jsem 5. den menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
415
27.10.10 21:07

5. den je určo hloupost. Já třeba měla MS max 4 dny. Mě osobně zaváděla mudra Mirenu druhý den MS. Co vím, tak obecné doporučení je „při MS“, den nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3640
27.10.10 21:11

No mě by teda zajímalo, jak mi může zavést tělísko jinej doktor, když se u něj objednává a já přeci nevím, kdy to dostanu, mám to dost nepravidelně, naposled třeba po 45 dnech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.10.10 21:16

Já jsem při objednání zdůraznila proč se objednávám a i když mívají nátřesk, vmáčkli mě hned na druhý den.
Cyklus až 52 dní u mě taky není problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3640
27.10.10 21:17

To jsem teda zvědavá. ale to že to bude doktor, na to se teda netěším :o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3640
27.10.10 21:19

Jééé, hanah.cz, koukám, že jsi z Brna, kam chodíš na gyndu? ta moje doktorka mě na to zavedení chce poslat k Dvořákovi na Orlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.10.10 21:20

Ber to tak, že je to jeho práce. Už takhle viděl spoooooustu ženských :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
27.10.10 21:20

Ahojky o tom že by se tělísko zavádělo až 5 den teda nic nevím.
Mě ho zaváděl když jsem menstruaci neměla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 21:23

Taky bych si toto tělísko chtěla nechat zavést.Menstruaci nemám,zatím si nechávám píchat injekci,ale moje doktorka my řekla,že my jí může zavést jen tehdy,pokud my dobře dopadne cytologie.takže čekám na výsledky a jdu do toho.

• Citovat
  • Upravit
415
27.10.10 21:23
Ewule0712 píše:
Jééé, hanah.cz, koukám, že jsi z Brna, kam chodíš na gyndu? ta moje doktorka mě na to zavedení chce poslat k Dvořákovi na Orlí.

jj, chodím přesně tam :-) Jen ne přímo k Dvořákovi. Teda možná Ti ale zlepším náladu - co vím, tak tam zavádí Mirenu pouze jedna doktorka. Dvořák možná sám taky, ale ten má jen prominentní pacientky. Tvoje mudra Ti to asi řekla obecně - Dvořák, ale myslím, že půjdeš ke Kubíčkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3640
27.10.10 21:27
hanah.cz píše:
Ewule0712 píše:
Jééé, hanah.cz, koukám, že jsi z Brna, kam chodíš na gyndu? ta moje doktorka mě na to zavedení chce poslat k Dvořákovi na Orlí.
jj, chodím přesně tam :-) Jen ne přímo k Dvořákovi. Teda možná Ti ale zlepším náladu - co vím, tak tam zavádí Mirenu pouze jedna doktorka. Dvořák možná sám taky, ale ten má jen prominentní pacientky. Tvoje mudra Ti to asi řekla obecně - Dvořák, ale myslím, že půjdeš ke Kubíčkové.

Nooo, na tu Kubíčkovou jsem taky neslyšela nic dobrýho, ale aspoň je to ženská :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.10.10 21:33
Ewule0712 píše:
hanah.cz píše:
Ewule0712 píše:
Nooo, na tu Kubíčkovou jsem taky neslyšela nic dobrýho, ale aspoň je to ženská :o))

Já na ni teda nemůžu říct jediný křivý slovo. Přešla jsem k ní od Kutějové (taky u Dvořáka) a zatím jsem s Kubíčkovou naprosto spokojená. Kamoška (je Dvořákova prominetka) k ní chodila celý svoje těhu (Dvořák poradnu nedělá) a taky spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
27.10.10 21:57

Taky jsem na Kubíčkovou neslyšela křivé slovo. Na Kutějovou jo a od každýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
27.10.10 22:01

5 den menstruace mi prijde dost pozde.Telisko se zavadi,kdyz je ms v plnem proudu,lepsi se dostane dr. pres delozni hrdlo.Takze dr. to nechal na me,mela jsem prijit 2 nebo 3 den,jak jsem sama uznala za vhodne.Vyndaval mi ho pak ke konci ms,to bylo prave 5den a teda nic moc :roll: .
Ja bych zase nikdy nesla k zensky,mam chlapa na gyn. :wink: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1