Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych si nechat zavést Mirenu, moje doktorka prý na to nemá vybavení a poslal by mě jinam, k doktorovi (já bych normálně k chlapovi gynekologovi nikdy nešla!), kdy se tělísko zavádí, četla jsem 5. den menstruace?
5. den je určo hloupost. Já třeba měla MS max 4 dny. Mě osobně zaváděla mudra Mirenu druhý den MS. Co vím, tak obecné doporučení je „při MS“, den nehraje roli.
No mě by teda zajímalo, jak mi může zavést tělísko jinej doktor, když se u něj objednává a já přeci nevím, kdy to dostanu, mám to dost nepravidelně, naposled třeba po 45 dnech!
Já jsem při objednání zdůraznila proč se objednávám a i když mívají nátřesk, vmáčkli mě hned na druhý den.
Cyklus až 52 dní u mě taky není problém ![]()
To jsem teda zvědavá. ale to že to bude doktor, na to se teda netěším
(
Jééé, hanah.cz, koukám, že jsi z Brna, kam chodíš na gyndu? ta moje doktorka mě na to zavedení chce poslat k Dvořákovi na Orlí.
Ber to tak, že je to jeho práce. Už takhle viděl spoooooustu ženských ![]()
Ahojky o tom že by se tělísko zavádělo až 5 den teda nic nevím.
Mě ho zaváděl když jsem menstruaci neměla ![]()
Taky bych si toto tělísko chtěla nechat zavést.Menstruaci nemám,zatím si nechávám píchat injekci,ale moje doktorka my řekla,že my jí může zavést jen tehdy,pokud my dobře dopadne cytologie.takže čekám na výsledky a jdu do toho.
Ewule0712 píše:
Jééé, hanah.cz, koukám, že jsi z Brna, kam chodíš na gyndu? ta moje doktorka mě na to zavedení chce poslat k Dvořákovi na Orlí.
jj, chodím přesně tam
Jen ne přímo k Dvořákovi. Teda možná Ti ale zlepším náladu - co vím, tak tam zavádí Mirenu pouze jedna doktorka. Dvořák možná sám taky, ale ten má jen prominentní pacientky. Tvoje mudra Ti to asi řekla obecně - Dvořák, ale myslím, že půjdeš ke Kubíčkové.
hanah.cz píše:Ewule0712 píše:jj, chodím přesně tam
Jééé, hanah.cz, koukám, že jsi z Brna, kam chodíš na gyndu? ta moje doktorka mě na to zavedení chce poslat k Dvořákovi na Orlí.Jen ne přímo k Dvořákovi. Teda možná Ti ale zlepším náladu - co vím, tak tam zavádí Mirenu pouze jedna doktorka. Dvořák možná sám taky, ale ten má jen prominentní pacientky. Tvoje mudra Ti to asi řekla obecně - Dvořák, ale myslím, že půjdeš ke Kubíčkové.
Nooo, na tu Kubíčkovou jsem taky neslyšela nic dobrýho, ale aspoň je to ženská
))
Ewule0712 píše:hanah.cz píše:Nooo, na tu Kubíčkovou jsem taky neslyšela nic dobrýho, ale aspoň je to ženskáEwule0712 píše:jj, chodím přesně tam
Jééé, hanah.cz, koukám, že jsi z Brna, kam chodíš na gyndu? ta moje doktorka mě na to zavedení chce poslat k Dvořákovi na Orlí.Jen ne přímo k Dvořákovi. Teda možná Ti ale zlepším náladu - co vím, tak tam zavádí Mirenu pouze jedna doktorka. Dvořák možná sám taky, ale ten má jen prominentní pacientky. Tvoje mudra Ti to asi řekla obecně - Dvořák, ale myslím, že půjdeš ke Kubíčkové.
))
Já na ni teda nemůžu říct jediný křivý slovo. Přešla jsem k ní od Kutějové (taky u Dvořáka) a zatím jsem s Kubíčkovou naprosto spokojená. Kamoška (je Dvořákova prominetka) k ní chodila celý svoje těhu (Dvořák poradnu nedělá) a taky spokojená
Taky jsem na Kubíčkovou neslyšela křivé slovo. Na Kutějovou jo a od každýho.
5 den menstruace mi prijde dost pozde.Telisko se zavadi,kdyz je ms v plnem proudu,lepsi se dostane dr. pres delozni hrdlo.Takze dr. to nechal na me,mela jsem prijit 2 nebo 3 den,jak jsem sama uznala za vhodne.Vyndaval mi ho pak ke konci ms,to bylo prave 5den a teda nic moc
.
Ja bych zase nikdy nesla k zensky,mam chlapa na gyn.
.