Nitroděložní tělísko a špinění při styku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.10 00:57

Nitroděložní tělísko

Ahoj holky.Jak jste spokojené s nitroděložním tělískem?Já jsem s tím měla docela problémy po zavedení tak 3 měsíce než se to usadilo nebo aspon to tak dr.říkal,pořád jsem po sexu krvácela,až to bylo už fakt nechutné.Ted ho mám už 8 měsíců a ještě někdy po sexu :oops: s manželem špiním,jindy nešpiním,je to jak kdy.Je to blbé pořád nad tím přemýšlet jestli budu špinit nebo ne.,Menzes mám hrozně nepravidelný,tak 4*za celou dobu co mám tělísko jsem si musela jít nechat píchnout injekci abych to vůbec dostala.říká se že se to upraví ale u mě to asi nějak nefunguje. :cry:tak fakt už nevím. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.10.10 08:08

Někdy jsou ty problémky způsobené špatnou volbou Dany. Třeba když změníš na jinou,bude to lepší. Mně velice vyhovuje ta měděná,vůbec o ní nevím,u předchzí,s umělou hmotou to taky nebylo úplně na 100 %.

• Citovat
  • Upravit
141
16.10.10 09:42

Ahoj,

ono taky dost záleží, které tělísko máš. Hormonální nebo nehormonální. Já mám 2. měsíc nehormonální. První měsíc jsem o něm věděla, pobolívalo mě břicho, trošku špinění. Tento měsíc o něm vůbec nevím, žádné špinění. U toho hormonálního vím, že nemusí být menzes vůbec a není to na škodu, ale to by ti měl vysvětlit doktor, všechny pro i proti hormonálních a nehormonálních tělísek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.15 08:52

Ahoj, tak mně zavedl doktor tělísko včera. Bolelo to, ufffff. Pak mi asi dvě holky pobolívalo břicho, no a pak už dobrý. I mi kupodivu dost ustalo krvácení (při tom zavádění jsem krvácela dost). A ta vlákna- doktor mi říkal to samé, že je zastřihne tak po dvou měsících, až se to tělísko usadí. Prý si najde svojí polohu a ještě si ta vlákna trošku vtáhne do dělohy. A prý kdyby je zkrátil už teď, že kdyby se pak ještě posunula, následně lovit tělísko při jakémkoliv problému by byl masakr.
A jaké máš tělísko? Já mám Mirenu, tak uvidím, je to moje první tělísko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.15 08:59

Já tělísko nedoporučuju, způsobuje hodně záněty, dokonce jsem měla i bepříznakové záněty a zadělala jsem si na velkou paseku. Jakmile jsem ho nechala vyndat ani jeden zánět už nemám.

• Citovat
  • Upravit
187
16.12.15 09:29

Mám taky Mirenu a jsem zatím moc spokojená. Zavedení mě vůbec nebolelo a bylo to během dvou minut. Pak mě teda zbytek dne pobolívalo břicho a záda, trochu jsem krvácela, pár dní špinila, ale od té doby nemám jediný problém. Takže je to hodně individuální - od zavedení, krvácení atd. Někomu prostě nesedne, někdo nemá problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.15 17:17

Ahoj, tak už mám to tělísko od úterý (jak jsem sem psala), a musím říct, že zatím pohoda (musím zaklepat, abych to nezakřikla). Už včera nic nebolelo, vlastně už jsem nic nevnímala. A dneska už jsem ani nezašpinila, to mě překvapilo, jak MS ustala. Tak ještě počkám pár dní na úplné zklidnění a pak zkusíme sexík. Jak bude tělo reagovat. Tak ostatním nositelkám tělíska taky přeji takovou pohodu a holky, ať to tak vydrží :cert: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.15 17:20

Jo a omlouvám se, ten čertík mi tam skočil omylem  :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.15 17:18
@Anonymní píše:
Mě dr. říkala, že sex ne 14 dní a ani nepoužívat kalíšek nebo tampóny. Jinak břicho mě bolelo naposled v den zavedení, ale špiním stále (ms by mi už normálně skončila). Ale jsem ráda, že to máš taky tak klidné, já se právě bála, zda je vůbec na místě, už mám předchozí zkušenost (i když ještě před dětmi) a to bolelo fakt fest. Zakl.

No, máš pravdu, radši se sexíkem ještě pár dní počkám. A ty tampony, to vím, že je teď už používat nebudu. Prý je tam velké riziko, že by se ta vlákna zamotala do tampónu a tělísko by šlo ven. Už jen ta představa bolesti - fuuuj.
Jinak jsem teď v pohodě a už nešpiním (v úterý zavedeno tělísko). Jediné, co malinko cítím, je lehká bolest, když si večer lehnout na bok. Na zádech nic, ale na boku to lehounce bolí. Ale věřím, že i to přejde.
Jo, a to zavedení mi asi tak moc bolelo proto, že jsem rodila jen císařem. Takže ten čípek mám nepovolený.
Tak přeji Ti pohodu a hlavně zdravíčko. :kytka:
 Verů

• Citovat
  • Upravit
12067
18.11.16 17:50

Ahoj všem, ozivim diskuzi…prvne me zajímá zda má telisko stejne kontraindikace jako horm.ant. - me je už pres 35 a dr me nechce dat antikoncepci ze prý vzhledem k veku a také ze jsem kurak
Praktikujem prerusovanou souloz ale někdy muze byt fajn na nic nemyslet…
Pak urcite ocením vaše zkusennosti, doporučení značky atd
Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
18.11.16 18:09

@mumisek79 moje zkušenost je takova, ze s teliskem nemam jediny problém, mirna bolest tyden po zavedeni, uz ho mam skoro rok. Rozhodne me necekaji zadne trombozy a embolie. Natoz zvýšené jaterni testy… Za me telisko ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
18.11.16 21:23

@xjuklickova dekuji,to říkal doktor? No, ztr napisu na gyndu Co pocitove, nemáš pocit tlaku? A při sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
18.11.16 21:24

@xjuklickova a jaké mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
18.11.16 22:19

@mumisek79 nehormonalni stříbrné. Zadneho tlaku, ci jineho pocitu jsem si nevšimla, mam i dost kratke snurky, ani je nenahmatam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.11.16 22:27
@mumisek79 píše:
@xjuklickova dekuji,to říkal doktor? No, ztr napisu na gyndu Co pocitove, nemáš pocit tlaku? A při sexu?

Já mám přes 2 roky Mirenu a prakticky o ní nevím ani běžně přes den, ani při sexu, navíc téměř mi zmizela MS, což je příjemný bonus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí