Pro ty co mají tělisko

1692
10.10.10 23:04

Pro ty co mají tělisko

Ahoj chci se zeptat vždy když jsem se kontrolovala jestli tělísko náhodou nevypadlo nahmatala jsem vlákenka až hodně na hoře.A dnes byli uplně na kraji že jsem za ně mohla zatahat,je to normalní nebo to značí že je před vypadnutím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3457
11.10.10 01:47

Me bylo u Dr. receno, ze u teliska je nemozne, aby samovolne vypadlo, protoze je zavedeno velice hluboko..
kdyz se kontroluje usazeni, dela se to pomoci UTZ, protoze jinak to uvnitr delohy vlastne ani neni mozne dost dobre zkontrolovat.
Me ta vycuhujici cast casem odpadla a uvnitr zustalo jen to „tecko“, takze kdyz mi ho chteli vyndat, nemeli za co zatahnout.. :roll:

Pokud vis sama, kde a jak hluboko ho mas usazene a jak dlouha vlakenka ti tam nechali a mas pocit, ze se neco uvolnilo, urcite bych zasla k Dr na prekontrolovani..

z vlastni zkusenosti vim, ze vyndani teliska neni jen tak a je to docela bolestivy proces, takze pokud bylo usazeno dobre, je samovolne vypadnuti takrka nemozne.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
11.10.10 07:05

Já jsem četla, žemůže vypadnout pokud ho tělo nechce přijmout. Ale prý to člověka hodně bolí, protože se ti otevírá čípek. Zkus si najet tady na starší diskuze o tělískách. Jinak bych zašla taky na kotrolu.

• Citovat
  • Upravit
3270
11.10.10 07:22

Ahoj mě tělísko vyndávali před měsícem po třech letech,takže zkušenost čerstvá.
Takže - když je tělísko zavedeno sparávně tak vyndání není problém.Mě vůbec nebolelo.Povídali jsme u toho s doktorem,pořád jsem čekala kdy už to zabolí až řekl:„tak a je to venku“.
Co se týká vláken,tak ty jsem si nahmatala vždy taky.Jestli máš pocit že jsou nějak dlouhé,nebo nahoře kde dle tebe nemají být tak určitě zašla k dr. at na to mrkne.Myslím že vlákna jsou možná jen dlouhá.Zkracoval ti je ?Po zavedení se mají trošku zastřihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.10.10 08:24

tak to cumim jak puk! jake vlakenka?? no asi nemame to same telisko :think: taky me o tom zajima bolelo me ted mesic v podbrisku ale preslo to. zato posledni ms byla jen dva dny jindy je to celkem maso :mrgreen: ze by tehu? bych se odstrelila :lol: kdybyste nekdo nasli odkazy na stare diskuze na toto tema prosim vlozte je sem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
11.10.10 09:03

Doktorka mi je zkracovala hned při zavedení ale o kolik nemam potuchy a vždy jsem to měla tak nějak u čipku a ted je to tak že za ně mužu tahat.Chlapovi tam taky nikdy nevadili,tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
11.10.10 09:52

Ahoj holky,
můžu sem taky hodit dotaz, abych nezakládala novou diskusi.
Mám Mirenu (co se týče vláken, tak ty netuším kde mám a nahmatat je nemohu, ale oni mi je zkracovali, tak jsou asi krátká) a už ji mám skoro pět let, takže budu muset na novou. Platí u druhé také to pravidlo zvykání, tj. špinění a nepravidelné krvácení po dobu až několika měsíců nebo už si tělo zvyklo a ani neví, že má novou.
Potřebuju to nějak naplánovat, tak abych byla v obraze.
Díky,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
11.10.10 10:19
Hm,tak
Halka píše:
Ahoj holky,
můžu sem taky hodit dotaz, abych nezakládala novou diskusi.
Mám Mirenu (co se týče vláken, tak ty netuším kde mám a nahmatat je nemohu, ale oni mi je zkracovali, tak jsou asi krátká) a už ji mám skoro pět let, takže budu muset na novou. Platí u druhé také to pravidlo zvykání, tj. špinění a nepravidelné krvácení po dobu až několika měsíců nebo už si tělo zvyklo a ani neví, že má novou.
Potřebuju to nějak naplánovat, tak abych byla v obraze.
Díky,
Halka

Hm,tak to vážně netuším jak je to se zvykáním.Myslím že když se dá tělísko nové,tak je to pro to tělo zas jiný „jiný,nový,cizí předmět“na který si musí tělo zvyknout a přijmout ho.Mám na mysli protilátky a tak.ALE NEVÍM TO.jen myslím že by to tak mohlo být.Zeptala bych se dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.10.10 12:01

Tak já to vevnitř nezkoumám..Po zavedení jsem šla na kontrolu, aby doktor zkontroloval jak to je a bylo to OK..
zavádění ani vyndavání mě nikdy nebolelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.10.10 13:11

me to zavadeni bolelo jen trosku ale zato kdyz jsem prisla dom, tak jsem se skladala bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.11 20:18

Já mám Danu už 5 let ted jsem měla jít na vyndání,ale už jsem měla po menstruaci a ještě navíc mi paní doktorka ustřihla obě vlákna ,tak není za co chytit a vyndat ji.Byla to šílená bolest,tak to paní doktorka nechala na příští měsíc,že mám přijít v době menstruace,proto by mě zají´malo jak to bez vláken vyndavají a zda to opravdu tak bolí.Bojím se toho moc.Iveta :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí