Antikoncepce Harmonet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.10.10 13:35

Antikoncepce HARMONET

Ahoj holky,
po 4.platíčku zjištuji že mi tato antikoncepce (Harmonet) nevyhovuje a přejdu na jinou.. ale protože mi zbudou dvě nevyužitá platíčka,chci se zeptat jestli je něterá nechcete? Krabička se třemi platíčky stojí 450,– já bych ty dvě platíčka nechala za 200,– Kdyby jste měla některá zájem písněte SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
z.eretka
9.12.10 21:57

harmonet

Dobrý den, chtela bych se zeptat zda je nabizeny harmonet jeste k prodeji? mela bych zajem. dekuji tereza

• Citovat
  • Upravit
Zuzana Jarešová
30.1.11 12:36

Harnonet

Dobrý den, chtěla jsem se optat, zda ještě máte k prodeji ta 2 platíčka? Měla bych zájem. Jarešová

• Citovat
  • Upravit
8.9.14 14:17

Harmonet

Dobrý den,

asi to sem moc nepatří, ale každému sedí samozřejmě jiná HA, jen sem dám svou zkušenost s Harmonetem. Pro mě je to sprosté slovo, dr mi ho předepsala tehdy v mých 17-ti, přibrala jsem po ní během půl roku třicet kilo z ničeho nic, skončila v nemocnici s poškozeným zdravím a totálně rozhozeným hormonálním systémem a léčila se potom dlouhou dobu. Mně vyhovala Janine (jestli to správně píšu) a Dianelle, u těch jsem neměla žádnou špatnou reakci. Je důležité vybrat správného gynekologa a nechat si doporučit adekvátní HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.5.15 17:56

Dobrý den,

holky zbyly mě dvě platíčka jelikož antikoncepci vysazuji a začínáme se s přítelem snažit o miminko. Neměla by některá zájem? Dvě platíčka za 250 Kč. Kdyžtak prosím piště do SZ

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital