Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To se mi teď stalo taky a ani prášky neberu, nedělala bych si z toho hlavu. Třeba a se MS ještě rozběhne (jako mě až další den) a nebo se Ti prostě zkrátí
)
blanka111 píše:
Ahoj,a co jsi dostala za antikoncepci?
Yadine - jde o kombinované orální antikoncepční pilulky.
Ewule0712 píše:
To se mi teď stalo taky a ani prášky neberu, nedělala bych si z toho hlavu. Třeba a se MS ještě rozběhne (jako mě až další den) a nebo se Ti prostě zkrátí)
No jo, ale zkrátí na půl dne ? Přijde mi to zvláštní.
Myslím si, že je to v pořádku ![]()
Buď se MS ještě rozjede a nebo se zkrátka „zastavila“ hormonama z antiko…
Můj názor ![]()
Já, než jsem začala brát antiko, tak jsem měla MS 7 dní.. První prášek jsem si pak také měla vzít v první den MS..a ta pak trvala jen 3 dny..
Pokud budeš mít pochybnosti, určitě svému Dr. zavolej ![]()
Stalo se někomu, že by se kojenec otíral čelíčkem o zeď, sedačku, o všechno? Dělá to celkem často…
Nevim, jestli je to normalni, ale ten muj to delal taky. Do ted (13m) si vsechno co potka priklada na celo
vsichni se mu smejou, ze je to vestec ![]()
Ahoj holky nevím kam mojí otázku zařadit tak píšu sem, předem se omlouvám. V červnu jsem podstoupila Ket ze kterého bylo biochemické tehotenství(podle tt a příznaku)tak sem vysadila všechny prášky(krev negativní) a menstruace přišla za pár dnu trvala asi 2,3 dny.No a už jsem 38 DC a stále nic což je divné mám to vždy pravidelně po 28 dnech a ta zásadní věc je že nemužu mít děti přirozenou cestou.Ted se asi bude smát proč si dělám tt když nejsem schopná počít přirozenou cestou, ale jen pro jistotu a vyšlo toto, vín že dělají tt falešnáky, ale když jsem ještě mohla otěhotnět při. cestou tak jsem fašný nikdy neměla. Vím je to hloupost, jen jsem zoufalá kde je sakra ta mrcha a aby nebyl nějaký problém a nebo jestli to někdo taky tak měl Děkuji všem
Na těchto fialových testech mám ducha vždy a ještě výraznějšího a těhu nejsem. Kup jinou značku např. od Dr.max
Kup Dr.Maxe, je nejlepší. Na tomhle jsem měla ducha vždy a dítě nemám ani jedno.
@Bobby děkuji,ale test byl dělaný jen tak že jsem ho měla doma jak už jsem psala děti počít přirozeně nemužu jen mě zajímalo jestli se stím nekdo setkal že by po ket nepřišla nebo byla nějak rozházena menstruace
@Anonymní píše:
@Bobby děkuji,ale test byl dělaný jen tak že jsem ho měla doma jak už jsem psala děti počít přirozeně nemužu jen mě zajímalo jestli se stím nekdo setkal že by po ket nepřišla nebo byla nějak rozházena menstruace
možné to je pokud jsi brala nějaké léky apod…
Ahoj holky, mám dotaz, který se týká mé menstruace.
Byla jsem si vyzvednout prášky a doktor řekl, že první prášek si mám vzít první den menstruace. V sobotu odpoledne jsem to dostala a následně večer vzala první prášek, jenže od nedělního ráno mi ms zmizela. Stalo se to už některé? Nevíte co by to mohlo znamenat? Bojím se toho, nepřijde mi moc normální mít ms půl dne.