Chrání HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.9.10 21:15

Chrání HA ??

Chrání HA i v době pauzy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35411
25.9.10 21:17

chrani :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
25.9.10 21:36

měla by :pankac: ale riziko otěhotnění tu vždycky je i když pilulky bereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.10 22:11
Petra_a_Eli píše:
chrani :palec: :mrgreen:

Díky moc :))

• Citovat
  • Upravit
H.tot
3.6.13 23:18

Je HA učinná, když...

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, pokud potřebuji oddálit menstruaci pomocí HA. Tak pokud začnu po skončení 1. plata brát druhé a po pár tabletkách ( tolik kolik potřebuji oddálit), udělám normálně 7 denní pauzu a pak nové plato, jsem normálně chraněná? Díky moc za odpověd :)

• Citovat
  • Upravit
Petra800
3.6.13 23:21

Do toho bych se asi nepoustela..spis bych vysadila v tom poslednim tydnu o par dni driv, a kdyz to udelas takhle vickrat, tak se ti to vlastne jakoby oddali..a nebo si vezmi 2 plata za sebou cely..ale to co pises je risk

• Citovat
  • Upravit
25085
3.6.13 23:23

Přečti si příbalovou informaci - já brala Mercilon a tam to bylo první týden špatný, druhý dobrý a třetí to zase nějak vadilo… a proč nemůžeš prostě brát dvě platíčka za sebou. Já s tím teda takhle nikdy nemanipulovala, ani dvě za sebou jsem nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H.tot
3.6.13 23:29

Já beru HA Vreya. A asi tedy doberu i to druhé plato;) Chtěla sem mit tu pauzu co nejdříve, protože stejně trochu špiním, takže to moc nevyšlo:( Ale děuji za odpovědi:)

• Citovat
  • Upravit
25085
3.6.13 23:33
@H.tot píše:
Já beru HA Vreya. A asi tedy doberu i to druhé plato;) Chtěla sem mit tu pauzu co nejdříve, protože stejně trochu špiním, takže to moc nevyšlo:( Ale děuji za odpovědi:)

Hele to je takový svinstvo a to, co při braní HA máš, nemá vůbec nic společnýho s menstruací, že je jedno, jestli budeš dělat pauzu za týden nebo 4 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.6.13 00:49
@avm3 píše:
Hele to je takový svinstvo a to, co při braní HA máš, nemá vůbec nic společnýho s menstruací, že je jedno, jestli budeš dělat pauzu za týden nebo 4 týdny…

To není jedno, pokud by udělala pauzu po týdnu, nebyla by chráněná. Pauzu lze udělat nejdříve v druhém týdnu braní plata.

Jinak, pro zakladatelku, ochrana v pauze? Ty papírky v těch krabičkách jsou příbalové informace, zkus si to přečíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.6.13 01:44
@H.tot píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, pokud potřebuji oddálit menstruaci pomocí HA. Tak pokud začnu po skončení 1. plata brát druhé a po pár tabletkách ( tolik kolik potřebuji oddálit), udělám normálně 7 denní pauzu a pak nové plato, jsem normálně chraněná? Díky moc za odpověd :)

Brala jsem kdysi Jeanine a brala jsem tři platíčka za sebou a pak dělala pauzu. Model 28denního cyklu není žádné dogma, bylo to při vzniku schématu braní pilulek zvolené číslo podle nejčastější délky běžného cyklu. Takže klidně můžeš vzít například 28 pilulek v kuse a pak udělat běžnou pauzu atd
U té Jeanine to bylo v letáku i doporučováno, že pokud se bere takto v kuse, tak je pak ochrana vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H.tot
4.6.13 10:18

Brala jsem kdysi Jeanine a brala jsem tři platíčka za sebou a pak dělala pauzu. Model 28denního cyklu není žádné dogma, bylo to při vzniku schématu braní pilulek zvolené číslo podle nejčastější délky běžného cyklu. Takže klidně můžeš vzít například 28 pilulek v kuse a pak udělat běžnou pauzu atd
U té Jeanine to bylo v letáku i doporučováno, že pokud se bere takto v kuse, tak je pak ochrana vyšší

Takže můžu tedy vzít například 26 pilulek pak nasadit 7denní pauzu a pak pokracovat normálně po 21pilulkách? A HA bude normálně účinná, pořád?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1