Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Věříte Cerazette???
Pročetla jsem nějaké diskuze na emiminu a dočetla jsem, že po ní některé otěhotněli. Vím, že není 100%.
Já ji užívám 9 měsíců, zatím v pohodě. Začla jsem špinit nebo možná mám klasickou MS. Protože to špinění má určitou pravidelnost a je jen 2-3 dny a velmi slabé. Tak jsem na emiminu trochu hledala a narazila na diskuzi o neplánovaném těhotenství díky Cer.
https://www.emimino.cz/…zette-25790/
Jak jste na tom vy? Věříte jí?
čau,já ji brala a neotěhotněla jsem…je to asi různé.Pak jsem přestala kojit a brala ji dál…pak jsem začala krvácet a dr.mi řekla že ji mám přestat brát,že mě neochrání,ale zase někdo tady psal,že ji bral dlouhodobě,protože je nízkohormonální a bral ji i při krvácení,nebo menstruaci…
u každé HA je určité riziko otěhotnění,ale já bych to až tak neprožívala. ![]()
Já jí věřím, beru už přes 2 roky, kojila jsem jen 7 měsíců … Za celou tu dobu jsem pouze 2 x pár dnů špinila, jinak nic, takže mi sedí. A už se mi několikrát stalo, že jsem si prášek zapomněla vzít a brala se zpožděním, vše v pořádkü ![]()
Martina
Tak já jsem z těch,kterým se při ní zadařilo.Nezapoměla jsem,nezvracela,atb nebrala a přeci
Tak,abych odpověděla na tvůj dotaz nevěřím,ale já vlastně nevěřím už žádně HA (ona totiž moje ségra otěhotněla při úplně jiné HA)
![]()
ja s cerazette otěhotněla, teďka kojim a mám Azalii. Ale nemyslím si že by byla špatná prostě nic není stoprocentní a může se to stát při braní každé antikoncepce…
Dnes jsem byla u gyndr. pro recept na další balení. Tak jsem se na to přeptala. Prý pokud beru poctivě a já beru tak v rozmezí 10 min, tak je to v pohodě. Tak snad i bude. ![]()
Mam 2 baleni nerozbalena Cerazette a jedno vyndane z obalu, ale nenacate. Pro dlouhodobou nemoc jiz nemohu uzivat. Pokud mate nekdo zajem poslete email. Veronika