Cerazette - spolehlivost?

25182
22.9.10 11:43

Cerazette - spolehlivost?

Věříte Cerazette???
Pročetla jsem nějaké diskuze na emiminu a dočetla jsem, že po ní některé otěhotněli. Vím, že není 100%.

Já ji užívám 9 měsíců, zatím v pohodě. Začla jsem špinit nebo možná mám klasickou MS. Protože to špinění má určitou pravidelnost a je jen 2-3 dny a velmi slabé. Tak jsem na emiminu trochu hledala a narazila na diskuzi o neplánovaném těhotenství díky Cer.

https://www.emimino.cz/…zette-25790/

Jak jste na tom vy? Věříte jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
22.9.10 11:50

čau,já ji brala a neotěhotněla jsem…je to asi různé.Pak jsem přestala kojit a brala ji dál…pak jsem začala krvácet a dr.mi řekla že ji mám přestat brát,že mě neochrání,ale zase někdo tady psal,že ji bral dlouhodobě,protože je nízkohormonální a bral ji i při krvácení,nebo menstruaci…

u každé HA je určité riziko otěhotnění,ale já bych to až tak neprožívala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
22.9.10 13:44

Já jí věřím, beru už přes 2 roky, kojila jsem jen 7 měsíců … Za celou tu dobu jsem pouze 2 x pár dnů špinila, jinak nic, takže mi sedí. A už se mi několikrát stalo, že jsem si prášek zapomněla vzít a brala se zpožděním, vše v pořádkü :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
22.9.10 15:25

Tak já jsem z těch,kterým se při ní zadařilo.Nezapoměla jsem,nezvracela,atb nebrala a přeci :mrgreen: Tak,abych odpověděla na tvůj dotaz nevěřím,ale já vlastně nevěřím už žádně HA (ona totiž moje ségra otěhotněla při úplně jiné HA) :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.9.10 16:36

Ahoj,nestrašte mě,já jsem na ní teď přešla z Azalie 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
1.10.10 13:04

ja s cerazette otěhotněla, teďka kojim a mám Azalii. Ale nemyslím si že by byla špatná prostě nic není stoprocentní a může se to stát při braní každé antikoncepce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
1.10.10 14:55

Dnes jsem byla u gyndr. pro recept na další balení. Tak jsem se na to přeptala. Prý pokud beru poctivě a já beru tak v rozmezí 10 min, tak je to v pohodě. Tak snad i bude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicca
24.11.10 10:01

Cerrazette

Mam 2 baleni nerozbalena Cerazette a jedno vyndane z obalu, ale nenacate. Pro dlouhodobou nemoc jiz nemohu uzivat. Pokud mate nekdo zajem poslete email. Veronika

• Citovat
  • Upravit
2
25.12.10 14:55

cerezette

mnela bych zajem o tablety cerezatte.dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicca
26.12.10 09:40

dobry den, poprosim Vas o email…Veronika