Antikoncepce a migreny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
18.9.10 20:10

Antikoncepce a migreny

Ahoj holky, uz dlhsie riesim dilema, co s antikoncepciou. Trpim na silne migreny i s ocnou aurou, kedy nevidim dobre, neviem citat, trpnu mi ruky… beriem na to tabletky v obdobi zachvat, ale teda nejak extra to nezabera. Zachvat mavam tak raz za 2 mesiace. Pocas tehotenstva to ustupilo uplne, ale je to spat. A teraz k problemu… Antikoncepciu zatial od porodu neberiem, naposledy som menila neuroloicku a tam mi povedala dost zavaznu vec, ze mi antikoncepciu ani nedoporucuje, nakolko riskujem infarkt. Ze je to prepojene. I u minulej doktorky mi vzdy bolo povedane, ze to nie je dobre to kombinovat, ale nikdy nie nic take akoze infarkt. Odvtedy mam dilemu. Viem, ze je to len a len na mne, ale ale… Manzel sa zatial nejak extremne nebrani, ale ze by mu kondom bol vzdy po voli… hmm, neviem ako dlho. Co na to poviete, poculi ste uz niekedy takto zavratny problem s antikoncepciou? Firmy v sucasnosti su predsa len spekulativne, takze mozno sa tento prolem iba netlaci, aby mali zisky… alebo alebo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3870
18.9.10 20:48

Jayjay, tak plně s tebou soucítím, neboť to samé jsem měla já. Nesnesitelné migrény, zvracení, aury, nesoustředění, tak to jsem měla hned pár dní poté, kdy jsem začala anti brát, bylo mi kolem 20ti let. Byly to hrozné stavy, už bych je nikdy nechtěla zažít. Doktor mi zkoušel předepsat snad šest druhů prášků, pořád to samé. Vydržela jsem to docela dlouho (7 let), jak řikáš, ty stavy byly někdy častější, někdy jsem měla měsíc klid. I jsem se objednala do Prahy na magnetickou rezonanci, jestli nemám něco v mozku - nic, naštěstí. Všechny tyto problémy zmizely, když jsem prášky přestala brát a snažili se s manželem o mimčo. Teď mám roční dcerku, po porodu jsem si nechala dát Danu a prášky, tak ty do mě už opravdu nikdo nedostane. Zkus vydržet, třeba ty problémy odejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
18.9.10 21:12

Jayjay, také jsem měla stejný problém s antikoncepcí. Vyzkoušela jsem dva druhy a nyní jsem ráda, že jsem vysadila. Jednou po dětech bych ráda šla do tělíska a HA už nechci ani vidět. Já měla migrény každý měsíc a to jsem si vždy jeden den slušně protrpěla (v posteli s kýblem a obkladem) a pak mě tam ještě další den někdo bouchal kladívkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí