Účinnost Cerazette

158
9.11.08 21:52

účinnost Cerazette

Ahoj, můžu se zeptat, kolikátý den po zahájení užívání je tato antiko spolehlivá? Podotýkám, že kojím a začala jsem užívat nezávisle na MS, kterou ještě nemám od porodu. díky Kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
10.11.08 07:23

já jsem přes ni loni otěhotněla a totálně mi rozhodila cyklus, takže za sebe absolutně nedoporučuji…
ale určitě tu budou holky, které mají jinou zkušenost. Ty prášíčky jsem poctivě brala a vím, že jsem ani jeden nezapomněla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.11.08 07:37

Určitě bych si zvolila jinou antiko!!!!
Cerazette je největší svinstvo na světě! Mě šíleně rezhodily cykly a bylo to šílené - týden jsem špinila, pak 14 dní krvácela a týden jsem měla klid - další měsíc jsem to nedostala vůbec - další měsíc to bylo tak, že jsem 3 týdny krvácela, 4 dny jsem měla klid a pak zase týden krvácení a tak to pokračovalo pořád dokola a dokola - bylo to fakt nepříjemné a šílené! Ve finále, když jsem šla k dr. tak mi řekla, že mám dost poškozenou sliznici, že mi asi ty prášky nedělaly dobře - jako bych to nevěděla!!! Když jsem jí to říkala několikrát na KO tak si myslela, že kecám.
Takže toto jsou moje zkušenosti s Cerazette - doporučuji nebrát a nechat si napsat jinou antikoncepci!!!

• Citovat
  • Upravit
15043
10.11.08 07:56

Ahoj,
ja ji brala od porodu dokud jsem kojila (cca 10mes) a zadny problem. Zadna MS, zadne spineni, zadne tehu. :nevim: Za sebe urcite doporucuju.
Spolehliva je podle me jako kazda antiko po sedmi dnech, co to beres. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.11.08 08:08

Ahoj, já tuhle antikoncepci brala skoro 8 měsíců, z toho 7 měsíců úplně bez problému, ale pak jsem dostala menstruaci a pak ještě dvakrát za sebou, dohromady teda třikrát během jednoho měsíce a vždycky to bylo na týden. Dost hrůza. Doktorka mi řekla, že tyhle prášky blbě drží cyklus. Naštěstí jsem zrovna přestávala kojit, tak mi dala jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.11.08 08:08

Ahoj, já tuhle antikoncepci brala skoro 8 měsíců, z toho 7 měsíců úplně bez problému, ale pak jsem dostala menstruaci a pak ještě dvakrát za sebou, dohromady teda třikrát během jednoho měsíce a vždycky to bylo na týden. Dost hrůza. Doktorka mi řekla, že tyhle prášky blbě drží cyklus. Naštěstí jsem zrovna přestávala kojit, tak mi dala jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.11.08 09:26

ahoj, já je brala hned po porodu co jsem dostala menses a kojila jsem plně. ve chvíli kdy jsme přešli k příkrmům a kojila jsem tudíž méně už to bylo naprd. pak mi trvalo asi půl roku než se mi tělo srovnalo. cyklus po 38dnech a tak. špinění mimo.

takže po dobu kdy budeš plně kojit jsou ok. protože mají málo hormonů, jinak moc nedoporučuju.

radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.11.08 09:31

Ahoj
Já Cerazette brala u dvou dětí a žádný problém.U dcerky jsem po 8 nebo 9 měsících po porodu dostala MS a od té doby byla pravidelná.Cerazette jsem brala rok…možná dýl.
A teď jsem brala Cerazette až do října (asi od ledna) a MS ještě nepřišla.Od října mám Mirenu.
U prvního prcka jsem měla taky tuhle nízkohormonóvou antiko,ale tehdy se to jmenovalo jinak.A bylo to podobné jako u dcerky.....první MS byla cca 9 měsíců od porodu a pravidelná.
No já jsem neměla žádný problém. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
10.11.08 09:36

Koukám, že asi jak kdo má zkušenosti..............
Já jsem tuhle potkala kamarádku-má 4měsíční holčičku a letěla na gyndu-objednat se na přerušení :? :cry:
Otěhotněla práve přes užívání Cerazette :roll: takže mě před ní varovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
10.11.08 09:54

Ahojky já bych taky doporučila raději jinou,krom toho,že mám hrozně nepravidelnou menstruaci po ní a musíme to spravovat vším možným,tak jsem loni při ní otěhotněla,ale mám zase krásného chlapečka,tak na to je možná zase dobrá :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
10.11.08 11:10

Tak já brala Cerazette hned po skončení kojení (asi po šestinedělí) a taky se mi cyklus hrozně rozhodil, nebyl problém během měsíce i 2×-3× MS.
A byla jsem pak i dost náladová, takže při nejbližší KO jsem si řekla o starou antiko (Logest) a zase to bylo vpohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.11.08 12:56

Účinná je po týdnu. Taky jsem ji nějaký čas brala a bylo to v pohodě. Co mně říkal gynekolog, tak je právě vhodná, pokud kojíš a ještě nemáš menstruaci, je šetrná k mimču. Jakmile kojíš málo a už dostaneš MS nebo přestaneš kojit, neumí držet cyklus. Takže v tvém případě bych do ní šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
12.11.08 12:59

Tak já jsem Cerazzette brala rok a bez problémů. (Celou tu dobu jsem kojila). První menstruaci jsem měla ještě před koncem šestinedělí, ale po nasazení prášků už jsem ji nedostala ani jednou, co jsem prášky brala. Za sebe můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
18.5.11 15:32

Ahojky, já jsem začala brát Cerazette po šestinedělí a beru ji 10 měsíců a spokojenost maximální, menstruaci jsem neměla zatím žádnou, ale pomalu končím s kojením ( už jen 1× denně ), takže si nechám předepsat jinou, abychom za chvilku neměli druhé mimčo :-) Ale po dobu braní Cerazette - maximální spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.5.11 16:10

U Cerazette a Azalie je důležité to brát správně bez odchylek,tak mi to řekl Dr,když jsem mu vyděšená řekla,že sem tu četla,že dost často selhává.
Já jsem brala po dobu kojení-13,5m- nejdříve Azalii,pak jsem začala špinit,a po té Cerazette,a byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí