Depo-Provera ..otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
632
3.10.08 10:24

Depo-Provera ..otěhotnění

Ahoj mám takový dotaz nechala sem si aplikovat depo-proveru, naštěstí jen 1. Protože co následovalo mě přivedlo k závěru že si radši pořídím další mimčo. Ale dočetla sem se že to může trvat fakt dlouho. Tak bych se chtěla zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s otěhotněním po injekci. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1713
3.10.08 10:46

Ahoj, chodila jsem na tyto injekce před osmi lety, byla jsem asi na tři a tak jsem došla k tomu, že radši dítě.
Dávali mi dvakrát nějaké prášky na zvýšení děložní sliznice, protožejsem mělamoc nízkou po injekcích.
Ale nevím název.
Třeba někdo tady odborně poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
3.10.08 10:47

Ano, mám, ale měla jsem pauzu rok , brala jsem pak Cerazette (dr. mě upoozorňovala, že to může trvat rok než se dá tělo do pořádku), takže jsem to i tak naplánovala. Jestli bych otěhotněla hned nevím, ale pak to bylo na 1 pokus. Tak snad jsem tě uklidnila. Teď po druhém porodu už jsem jí neměla. Jinak mně vyhovovala a žádné nežádoucí účinky se neprojevily. Ale asi to nebude nic dobrého. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
3.10.08 11:26

Tak já po depo proveře nemohla otěhotnět dva roky :? Dělalo to paseku,buď jsem souvisle menstruovala nebo jsem měla zas třeba 2-3 měsíce pauzu (to bylo už po vysazení během těch dvou let) a to jsem měla jen dvě dávky. Přeju ti,aby to u tebe tak nebylo :cry:

• Citovat
  • Upravit
184
3.10.08 12:22

Já beru DP už asi 12 let, otěhotněla jsem vždy maximálně do půl roku, nikdy jsem neměla žádné nežádoucí účinky, prostě mi maximálně vyhovuje… Na druhou stranu jsem nikdy nebrala HA, nebo jinou antiko, tak nemám srovnání, ale měnit zatím nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.08 09:45

ahoj,
já brala depo-proveru 4 roky a pak jsem za 5 měsíců otěhotněla. Bohužel jsem potratila.(dávala jsem za vinu té inj,,ale t se zkrátka může stát..) pak jsem brala 3 měsíce tabletky a po vysazení jsem za měsíc otěhotněla znovu a už OK a mám TOmíka.
Mimochodem, včera jsem si depo nechala opět aplikovat - ale jen z důvodu, že kojím. Chci ji max. na rok,,,pak už zas klasiku tablety.(to už kojit nebudu)
papa
a uvítám zkušennosti maminek po 6nedělí, co DEPU maj také!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.4.09 09:05

Depo-provera

Přeji hezký den!Já jsem si nechala depo-proveru píchat více jak dva roky.Menstruaci jsem dostala hned první měsíc po ukončení působení.Mám ji každý měsíc,ale nepravidelně.Je to už rok od posledního píchnutí..Svou tříletou dcerku pořád kojím.Taky bych chtěla otěhotnět.Myslíte,že mám šanci?O této injekci jsem se dočetla jen samé negativa a bohužel nic pozitivního.Tak mám trochu obavy,že zrovna já budu mít problém :( Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1