Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, na příbalovém letáku je napsáno, že první prášek si mám vzít první den menstruace. Menstruovat začnu kolem 6 hodiny večer, myslíte že bude hodně vadit, pokud si první prášek vezmu hned druhý den ráno??
Děkuji vám, za odpovědi ![]()
No já zírám
přesná menstruační hodina to vidím poprvé
já teda taky myslím že to vadit nebude,ale fakt je že v příbal.letáku je v první den menstruace a to je jak píšeš dnes že,pokud bys ho dnes nevzala tak bych se chránila i jinak – a to teda jen v případě že píšeš o antikoncepční pilulce protože to tady psané nemáš,ale tak ono je to všem jasný ![]()
já měla před prvním dítětem taky menstruační hodinku i den v pondělí ve 12 ![]()
To máte bezva
Takže např.- kolik máme hodin..hm..jsou čtyři..jo tak to stihnu ještě do krámu než to dostanu ![]()
Ale k tématu, myslím, že se nic nestane.
Nemám to vždy přesné jako hodiny, ale pokaždé tak kolem 5-7 odpoledne..
nevim jak je to možné ![]()
Protože když si vemu ten první večer, tak bych si pak měla brát večer každý den, ale to já nechci, protože se vždycky někde zaseknu, tak si ho chci brát ráno, hned po probuzení
![]()
no kdyz vis,ze ten den tu ms vecer opravdu dostanes,tak si ho vem klidne hnedrano
To já práve nevim prsne ten den! Mam nepravidelný menses.. Takze den ja nevim, ale ta hodina je vzdycky stejna ![]()
Ludmilaa píše:
To já práve nevim prsne ten den! Mam nepravidelný menses.. Takze den ja nevim, ale ta hodina je vzdycky stejna
aha,tak to ju.
to máš stejné, jakoby jsi ms dostala ráno a prášky chtěla brát večer ![]()
bedru píše:
to máš stejné, jakoby jsi ms dostala ráno a prášky chtěla brát večer
Takže myslíš, že to nevadí jo? ![]()
Vem tabletku kdy chceš a prvních 7 dní si berte ještě kondom a je to=) já jsem začínala brát tak, aby mi pak krvácení nevycházelo na víkend, rozhodně to nebyl první den MS.