Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ano, běží to v podstatě dokola. Jen ten první prasek je označen „pondělí“ a „neděle“(den kdy bych si měla vzít první prasek) je až 7. prášek. Ale ono by to vlastně asi nemělo vadit, že? Doberu do konce rady a těch posledních 6 dní před pauzou si vezmu tech prvních 6 prášku, co jsem přeskočila před „neděli“.
Je to srozumitelne?
Ano, měla jsem to tak, bereš si ten prášek, který odpovídá dnu v týdnu, je jedno jestli je to na konci nebo na začátku. Teda můžeš si vzít kterýkoli, ale takhle si snáze zkontroluješ, žes nezapomněla.
@xstrasilka píše:
Ano, měla jsem to tak, bereš si ten prášek, který odpovídá dnu v týdnu, je jedno jestli je to na konci nebo na začátku. Teda můžeš si vzít kterýkoli, ale takhle si snáze zkontroluješ, žes nezapomněla.
Děkuju za radu ![]()
@Anonymní píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat, taková blbost. Na tom platičku jsou pilulky označené dny a první je pondělí.. Když si první vezmu zítra tzn. v neděli, mám si vzít normalne ten první v platicku, i když je označeny pondělí? Nebo ten, který je označeny neděle?
Vem si ten, co je oznaceny nedele. Je jedno, jestli si vezmes prvni, prostredni, nebo posledni v platu, pokud jsou vsechny prasky stejne.
Ano, běží to v podstatě dokola. Jen ten první prasek je označen „pondělí“ a „neděle“(den kdy bych si měla vzít první prasek) je až 7. prášek. Ale ono by to vlastně asi nemělo vadit, že? Doberu do konce rady a těch posledních 6 dní před pauzou si vezmu tech prvních 6 prášku, co jsem přeskočila před „neděli“.
Je to srozumitelne?