HA Yadine

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
27.9.10 11:29

HA Yadine

Ahoj holky, chci vás poprosit o jakékoliv zkušenosti s HA Yadine :) Nepřibrala jste po ní některá? Pracuji jako modelka, takže vzhled moji postavy, je pro mě hodně důležitý. A co vlasy a pleť? Obojí mám docela mastící se, zlepšilo se to některé během braní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
27.9.10 11:39

ahoj, yadine som brala, plet, vlasy v pohode a veruze som ani nepribrala, :dance:
a dokonca som ani nebyvala nervozna pred ms :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.9.10 11:46

Yadine jsem brala před těhu a i pak (po vyzkoušení jiné, která mi však nevyhovovala) jsem se k ní vrátila. S přibíráním po ní jsem problém neměla (přibírám jen díky své žravosti :twisted: ), s pletí mi trochu pomohla, na vlasech žádné změny nepozoruju, mám je trochu mastnější odjakživa. Hlavně po ní nemám takové křeče do břicha, takže mně naprosto vyhovuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.9.10 12:07

Ahoj, brala jsem Yadine asi 3 roky, nepřibrala jsem nic a pleť se mi zlepšila :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
27.9.10 12:11

Já ji brala jen krátce, ale měla jsem po ní docela slušný prsa :-)
jenže byly tak citlivý, tak jsem HA vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
27.9.10 12:37

Ahoj, brala jsem jí 6 let! Je úžasná, pleť bez poskvrnky, ani kilo navíc a vlasy se mastily minimálně. Co bych za to teď dala! Neberu 2 měsíce a moc na ni vzpomínám:)

Ale na trhu je její vylepšená varianta. Nevím te´d název, ale má mít ještě méně hormonů! Já ji chci pak zkusit. Pozeptej se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CherryAnn
12.10.10 19:58

Brala jsem ji rok, nepřibrala jsem ani kilo a pleť se mi hooodně zlepšila :-) (Teď beru Mercilon - je levnější a v pohodě, ale pleť mám o něco horší).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1