Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Potřebovala bych poradit
ze zdravotních důvodů mi bylo doporučeno tělísko,ale doktorka mě dneska překvapila tím,že je jich více druhů já jsem si celou dobu myslela,že pouze jedno a to které se zavádí na 5let a stojí kolem 6000tisíc
ale jsou různé ve více cenových relacích dá se koupit prý za 700 na pět let
moc vás prosím pokud máte některá zkušenosti s tělísky napište mi své zkušenosti
abych pravdu řekla mám z toho docela strach
díky za reakce Lucie
Diskusí na téma nitroděložní tělísko je tu bezpočet. Řeší se tu každou chvíli. Zkus pohledat ![]()
za 700 na pět let nebrat já přes takové tělísko otěhotněla a nejsem sama znám několik případů
Já mám tělísko Danu - stála mě 650,– Kč, je na 5 let.
Pak jsou hormonální tělíska a ty stojí kolem 7.000,– Kč a nevim, na jak dlouho se zavádějí.
S Danou jsem spokojená maximálně, doporučuji.
ahoj, tak já mám to na pět let, platila jsem 800, a to jste mi připoměli, že jsem si ho měla v červenci jít vytáhnout ![]()
problémy žádné, vše OK, takže ho můžu doporučit.
A.
závidím vám ,které jste neotěhotněly při tělísku
já měla v pořadí už druhé prvné v pohodě druh=é 3,5 roku a bum počatá trojčata
Anik píše:
ahoj, tak já mám to na pět let, platila jsem 800, a to jste mi připoměli, že jsem si ho měla v červenci jít vytáhnout
problémy žádné, vše OK, takže ho můžu doporučit.
A.
Hele, mě doktor řekl, že když je všechno v pořádku, že tam může bejt i 7 let. Tak máš ještě čas ![]()
já mám Mirenu stále 6000kč, záleží jak u kterého dr. jsem spokojena. Do levné Dany bych nešla, mám kamarádky a hned tři co přes ní otěhotněly…
Ahoj mám Danu stála mě 1500,– na 5 let kámoška má taky danu za 800,– ale na dva roky.Chtěla jsem tuhle levnější z důvodu kdyby mi nesedla a musela by jít ven tak furt „lepší“ vyhodit 1500,– než třeba 6 táců…
Mám ji 5 měsíců a jsem spokojená mám normální menstruaci-u těch dražších (Mirena) ji většinou nemáš,nebo jen trochu špiníš.Moje mamka má už 3tí Danu a neotěhotněla přes ni.
A strach nemusíš mít zákrok jen trochu píchne,žádná hrůza ![]()
Mám levnou Danu bez hormonů a nikdy jsem neotěhotněla nechtěně. A neznám nikoho kdo ano.
To je opravdu různé.
Je to bezpečné, nemáš se čeho bát.
Tak já mám po dvou dětech. Nyní funguji dva měsíce s tím nehormonálním tělískem (700,– Kč na 5 let). Lékařka mi jen řekla, že mám po cca 6 týdnech přijít na kontrolní ultrazvuk, zda sedí tam, kde má a zda ho tělo nevypuzuje. Pokud sedne, myslím, že je to pro mě (která hormony nemůže) nejkomfortnější cesta. Jediné negativum asi bude, že mi zesílila a prodloužila se menstruace. Délkou a intenzitou jsem zpátky tam, kde ve 14ti letech ![]()
Ahoj, já mela goldlily, uz nevim kolik jsem platila ale kazdopadne do 1000 na 5let a po 2 letech jsem otehotnela…
Ahoj dievcata, chcela by som si aj ja dat zaviest silver alebo gold lily, len je problem, ze tu v Prahe nemam ziadneho gynekologa… nemohli by ste mi niekoho doporucit?diik
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat na pár otázek
nemůžu brát antikoncepci v tabletách, mám špatné srážení krve, bylo mi doporučeno nitroděložní tělísko.. tudíž bych se chtěla zeptat, zda je zavedení bolestivé a zda je riziko otěhotnění v případě že přítel ejakuluje? Děkuji za odpověď ![]()
Záleží jaké tělísko máte na mysli, pokud nehormonální, tak riziko otěhotnění je vyšší. Pokud typ mirena atd(hormonální) pak je 99% spolehlivost. Liší se cenou a vlivem na tělo. Nejlépe popovídat si o tom s gynekologem.